Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.1 İle İOS ' ninde bi esprisi kalmıyacak biraz nexus konusuna bakmanızı öneririm.
  • Dıştan pek güzel gözükmese de yine çok satacaktır bu telefon bence. Batarya olayında bir değişiklik olmasını beklerdim açıkçası . Daha uzun süre dayanması gerekir artık diye ama Böyle uygun görmüş Elmacılar. Sonuç Ipod lar güzel duruyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ürünün belli bir zamanı var. Ben 1-2 yıl önce gün gelecek iPhone bayrağı kaptıracak dediğimde inanmayanlar olmuştu, şuan durum bu şekilde.
    Şuan Samsung Galaxy serisiyle tepede gibi dursa da onun da borusu seneye kadar ötecek. Donanım olarak ilerlemeyi seçti Samsung ve gelecek yıl tasarıma döndüğünde onu Sony sollayabilir.
    Bazı yorumlarda olay yanlış anlaşılmış belli. Apple hatayı iki yıl üstüste ara model sunarak yaptı. Tasarım olarak bu yıl çizgiden sapması gerekiyordu, gelecek yıl eski çizgiye dönme şansı da olurdu ve şuan burada böyle bir konu olmazdı. Her ne kadar yılda bir model çıkıyorsa da insanlar daha fazlasını istiyorlar. Cep telefonu sektörünün donanım ihtiyacına bakılırsa zaten şuan için bir yılda yeterli olacak güncelleme sınırları içerisinde iPhone 5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS bitmediği sürece apple bitmez, Ama bende iphone 5 'i hiç beğenmedim ekranın uzaması telefonu çok kötü göstermiş şahsen para verip almam.
  • iPhone 5 almak için iPhone 4'ümü geçenlerde satmiştim ama bu uzaktan kumandasi telefonu görünce 4'ü sattigima çok pişman oldum. iPhone 4 gayet de yetiyordu bana fazlasıyla. Jailbreak'i de vardı mis gibi. Hele iPhone 4s'i olanlar hiç düşünmesin bunu almayı. Ekranı sadece uzatmak ne demek ya hakaret gibi. PSP ekranı gibi olmuş. Yok neymiş tek elle kullanması rahat olsun diyeymiş. Sen desene şuna ipad satışlarını etkilememek için ekranı büyütmüyoruz. Feci şekilde S3 alasim var napıcam bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_yunus

bence çok güzel. üstelik hayatımda hiç böyle bi kumanda da görmedim ;)
    s3 ve ya htc alcağıma hiç telefon kullanmam daha iyi.

+1905
  • Apple bu performansından sonra forma giyemez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

aynen tahmin ettigim gibi gidip iphone 5 e bok gibi para bayilcagima ipod touch alirim daha iyi elimdeki 4side saticam..ama ne akil fikirde a5 işlemci kullanilmiş a6 warken kafami buluyor bunlar..

A6 işlemcisi. A5 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

quote:

Orijinalden alıntı: kara_yunus

bence çok güzel. üstelik hayatımda hiç böyle bi kumanda da görmedim ;)
    s3 ve ya htc alcağıma hiç telefon kullanmam daha iyi.

+1905

Böyle bir fanlık var mi ya.ben hep son model telefon kullandım 4s ten s3 e geçtim firmaların hiçbiri umrumda değil ama iphone 5 i almicam note 2 çok daha cazip.şunu da söyleyim bazıları s3ten de kötü değil abartmayın demiş ama abartmıyorum s3 ciddi anlamda bundan çok daha iyi.telefonum çok aşırı yüklü herşey var ara sıra boğulma da oluyor ama jelly bean ile daha iyi olur ki note 2 bu sorunu tamamen kapatacak donanıma sahip.şu kadarını söyleyim iphone5 piyasada olan telefonların bile gerisinde kaldi.ios un herşeyi geçildi android tarafında.ama marketi hariç.çünkü android market ios a göre acaip kalitesiz ben sadece ios market için bekledim iphone 5i ama küstah apple hiçbirşey becerememiş bu defa.bu telefon için miydi bu kadar yaygara.şunu da ekliym gelecek wp8 in olacak.şu anda kamera ve ses olarak nokia dan iyisi yok.wp8 i eğer w8 ile senkronize edebilirlerse yani bir pc deki exe dosyası wp8de çalışırsa kimse kusura bakmasın tüm telefonlar silinip atılır.nokia yine yüzde 50 üstü haline gelir.ki düşünün evdeki olan tüm programları cebinizde taşıyorsunuz.bunun önünde ne ios ne android kalabilir.windowstaki program sayısı milyarlarca yani.psp yi bile senkronlamak konuşuluyor wp8e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViRüS84 -- 13 Eylül 2012; 3:41:23 >

• tasarim berbat keseke 3.5 incle le devam etselerdi yola tasarima bakinca hicbir albenisi yok ozellikler bekledigim gibi cikti
  • Kötüleyenlerin çoğu 4S sahibi olup 5 almaya parası olmayanlar. Ciddiyim durum böyle.

Telefon tanıtılmadan önce de tanıtılmaz yaa, tanıtılmasın yaa çıkmasın yenisi diye ortalarda dolanıyorlardı. Sadece forum için değil, genel gördüğüm bu.

iPhone sahiplerinini büyük bir kısmı telefonla hava atma derdinde olan tipler olduğu için, en iyisinin onlarda olmaması bu adamlara koyuyor. Bir yere oturduklarında 'aa yenisi çıktı bunun' lafını duymak istemiyorlar. Duyarlarsa da ama bu daha iyi (4S'i kastederek) yenisi çirkin demek peşindeler şimdi de.

Zaten forumda bu telefonu alanların büyük kısmına aslında fiyat olarak fazla iPhone. Teknoloji forumu olunca böyle şeylerin hastası heveslisi çok oluyor, gözünü kapatıp yatırıyor parayı. O yüzden şaşırmıyorum.
  • Bu 16:9 ekran sanirim seneye yapacaklari FHD ekranin hazirlik asamasi oluyor.Ozellik olarak yerlerde surunuyor telefon.Hala bir FM radyosu yok , NFC yok , usb 3 bekleniyordu oda yok , hdmi yok , pil yine icleracisi halde , kamera yine ayni degisiklik yok.Bu ozelliklerle adam gibi bir fiyata satilacaksa sorun yok ama 2000+ ustu olacaksa dusundurucu.

ipod touch guzel olmus , ama renkli olanlar niye pahali anlamadim.ios6 guzel olsada TR sartlari icin kotu , basta usa ve avrupayi kapsiyor sanirim.Yeni itunes guzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu 16:9 ekran sanirim seneye yapacaklari FHD ekranin hazirlik asamasi oluyor.Ozellik olarak yerlerde surunuyor telefon.Hala bir FM radyosu yok , NFC yok , usb 3 bekleniyordu oda yok , hdmi yok , pil yine icleracisi halde , kamera yine ayni degisiklik yok.Bu ozelliklerle adam gibi bir fiyata satilacaksa sorun yok ama 2000+ ustu olacaksa dusundurucu.

ipod touch guzel olmus , ama renkli olanlar niye pahali anlamadim.ios6 guzel olsada TR sartlari icin kotu , basta usa ve avrupayi kapsiyor sanirim.Yeni itunes guzel duruyor.

İphonedan hdmi bekleyen hic takip etmesin daha iyi bence

• bence telefon çok kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Bu 16:9 ekran sanirim seneye yapacaklari FHD ekranin hazirlik asamasi oluyor.Ozellik olarak yerlerde surunuyor telefon.Hala bir FM radyosu yok , NFC yok , usb 3 bekleniyordu oda yok , hdmi yok , pil yine icleracisi halde , kamera yine ayni degisiklik yok.Bu ozelliklerle adam gibi bir fiyata satilacaksa sorun yok ama 2000+ ustu olacaksa dusundurucu.

Bu devirde hala radyo ve hdmi inatla desteklememesine anlam veremiyorum heleki ip5 de NFC olmamasi artik komik kacmis dikkatinizi cekerim hicbir ozelligi olmayan bu telefona 2000+ lira istenecek.

• Arkadasım koysun s3'e iOS koysun htc iOS gidek alak biz de. Ne bekliyorsunuz daha arkadasım adamlar cok hızlı ve elde rahat tutulabilmesi icin geniş yapmamış telefonu bu yuzdendir kumanda görüntüsü. Üstelik iOS 6 ile canavar olacak bu telefon iOS sürümleri ilerledikçe daha da keyifli hale gelecektir cok yanlis düşünüyorsunuz ne olursa olsun affetmem alırım arkadas.

• quote:

quote:

quote:

Bu devirde hala radyo ve hdmi inatla desteklememesine anlam veremiyorum heleki ip5 de NFC olmamasi artik komik kacmis dikkatinizi cekerim hicbir ozelligi olmayan bu telefona 2000+ lira istenecek.

Bu ozelliklerin apple nin mobil urunlerinde olacagini asla sanmiyorum.

Ayrica maalesef sadece tr de 2000 tl+, gercekten uzucu bir durum

• Telefonu kötülemenin anlamı yok. Sadece biraz hayal kırıklığı yarattı o kadar. O da tasarımı değişmediği için bütün bunlar. Tasarımı değişse görürdüm şöyle telefon böyle telefon diye ? Hayır, telefonun ne yapmasını bekliyorsunuz ? Uçmasını mı yoksa lazar klavye mi ? Bence iyi bir telefon. S3 alıpta paranızı çöplere dökmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Telefonu kötülemenin anlamı yok. Sadece biraz hayal kırıklığı yarattı o kadar. O da tasarımı değişmediği için bütün bunlar. Tasarımı değişse görürdüm şöyle telefon böyle telefon diye ? Hayır, telefonun ne yapmasını bekliyorsunuz ? Uçmasını mı yoksa lazar klavye mi ? Bence iyi bir telefon. S3 alıpta paranızı çöplere dökmeyin.

Post kasmak gibi olacak ama

İste bu

S3 un de okadar aman aman bir tasarimi yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Telefonu kötülemenin anlamı yok. Sadece biraz hayal kırıklığı yarattı o kadar. O da tasarımı değişmediği için bütün bunlar. Tasarımı değişse görürdüm şöyle telefon böyle telefon diye ? Hayır, telefonun ne yapmasını bekliyorsunuz ? Uçmasını mı yoksa lazar klavye mi ? Bence iyi bir telefon. S3 alıpta paranızı çöplere dökmeyin.

Post kasmak gibi olacak ama

İste bu

S3 un de okadar aman aman bir tasarimi yok

S3'ün fazla bir artısı yok. Hala çocuk işi Android kullanıyor. Bunca yıl sen Apple'dan tasarımı çalıp telefon sat sonra bir den S3 parlasın. iPhone yine zirve de olacak. Sonuçta tasarım bu anasını satıyim. Telefon güzellik yarışması değilki.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.