Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran boyutunun tamamiyle IOS un ekran ve ikon yapısı ile ilgili bence iphone 5 in orantılı büyüyebilmesi için en azından 4 ikonluk iphone un standart dizilimini en az 1 ikon eklemesi gerekirdi ki bu da telefonu genişlettiğinizde birebir samsung s2 kıvamına getirecekti . Ayrıca adamların ios için üretilen yazılımların ekran uyumluluklarını etkileyecekti ki bunu zaten yapmadılar.

Burada bazı yorumlar var ekranın büyümesini istiyordunuz ekran büyüdü işte diye . Ekran büyüdü mü evet büyüdü 4" oldu .İyide önümüzdeki sene alta doğru bir sıra sığacak kadar daha büyütsünler olsun ekran 4,3" bu iş böyle mi ilerleyecek. Şu an alta doğru büyümenin ekran kullanımında 4 ve 4s kullanıcısına artısı nedir gerçekten anlamadım tamamiyle kandırmaca

En azından bari kasayı değiştirmeyip çerçeveleri daraltıp ekranı büyütselerdi o bile çok daha mükemmel bir tasarım olurdu.

• Sadece Tasarım'dan yola çıkarak konusan herkes maalesef çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak.

Daha elinize almadınız ilk 4 çıktığında da ne bu kutu gibi falan demişlerdi.

Kesinlikle çok ergonomiktir bu cihaz.
    Ayrıca STEVE Gitti Apple Bitti diyenlere de Burası Bakkal değil yarın çıkacak ürünü bugun yapmıyorlar :)

Büyük ihtimalle STEVE Hayattayken bunun tasarımı bitmişti. Ki biyografisindede çıkacak ürünlerin 2 yıl önceden tasarımlarının bittiğininden bahsetmişti.

Iphone 5 Tasarım olarak gerçekten güzel 1 cihaz olmuş ekran boyutu çok iyi duruma gelmiş. IOS 6 dan büyük özellikler geleceğe benziyor.

Bu arada Ekran ve GPU uçmuş oyun oynayan çocugun ekranına dikkat ettiyseniz neredeyse KONSOL düzeyine gelmiş .

Ben şu anda Çok kötü berbat demek yerine sadece beklemeyi tercih ediyorum. Elimize aldıgımızda cok daha iyi anlayacağız. Sonuçta apple HERZAMAN kullanımı kolay ürünler üretmiştir. Bu telefonunda Çok ergonomik oldugunu dusunuyorum.

HA 1'de 1 arkadaş yukarda 30 milyon satar demiş. Apple şu ana kadar hiçbir ürününden 30 milyoncuk SAtmadı :)

• Forever S3 diyorum yeni alacağım telefon s3 olucaktır
  • İphone 4,den 1cm daha uzun olmasi sasirtti beni bakalim nasil olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaaa varya su steve jobs 10 yil daha yasasaydi kim bilir neler olurdu.!!

• Gider S3 alir iphone 7 nin cikmasini beklemem bilmem anlatabildim mi

• steeve jobs iphone 5i görse looks like shit derdi herhalde.
  • beş kuruş etmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tukrok

Jobs olsaydı bu telefonu çöpe atardı.

•  Benim icin iphone bitmistir diyenler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: Tukrok

Jobs olsaydı bu telefonu çöpe atardı.

Jobs in vefatindan sonra goreceginiz bircok iPhone, Jobs'in eseri ne yazik ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!!

Appledaki yeni tasarimcilarin favori tasarimlari

• Jobz hakkın rahmetine kavuşmadan 10 yıllık dizayn bıraktı bunlara, yani bu ve muhtemel 1-2 ayfon daha jobzun oklediği modeller olacaktır.
  • 1.si ekranı en olarak büyütemezlerdi. Çünkü ikonların boyutuyla oynayamazlar. Yan yana 5 ikon olursa telefon resmen kare olur, çok fazla genişler. O genişlemeye göre de boyu uzatsalar ekran 4.5" den aşağı olmaz. O kadar büyük bir cihaz olamayacağı için burda neden uzadı demenin anlamı yok. Bizler ekran en azından 4" olsa dedik ve oldu.
    2. si 4S ten Galaxy S3 e geçtim. Android kaynağı sömüren bir işletim sistemi. Evet S3 çok güzel ama o donanıma cihazın 1 defa bile kasmaması gerek. S3 gayette kasıyor. Rehbere girerken 5 sn beklemek nedir arkadaş ? S3 te 4S deki stabillik yok ! Tüm android çi arkadaşlar S3 ün yanına bile yaklaşamaz demiş ama iPhone iOS kullanıyor android değil. Yani kaynağı minimum gerektiren bir sistem. Bu nedenle android telefonlar ile karşılaştırmak çok saçma. Eğer donanım olarak S3 üstün diyebiliyorsanız(ki değil) iPhone 4 ün rakibide Galaxy Ace o zaman, neredeyse aynı teknik verilere sahip. Peki bu iki cihaz bir olabilir mi ? Komik :) kısacası Galaxy S3 asla bir iPhone 5 olamaz, S3 ü kuzenime verip iPhone 5 alacağım.
    3.sü iPhone kullananların bir çoğu beğendi bence. Ancak burada android kullanıcılarının bu kadar kötülemesine karşın görüşlerini dile getiremiyorlar diye düşünüyorum. Beğenmeyen iPhone kullanıcıları ise büyük ihtimal sırf tasarımın aynı kaldığı için pek içlerine sinmedi. Ancak incelediklerinde tüm düşüncelerinin değişeceğine eminim.
    4.sü LTE ülkemizde desteklenmiyor evet ama bir cihazın tüm LTE sistemlerini desteklemesine nedense kimse değinmiyor. Küçük gibi dursada büyük yenilik(HTC, Samsung vs. her ülke için cihazlarının LTE destekli farklı bir varyantını çıkarması nedense garipsenmiyor)
    Sonuç olarak ben beğendim. Tasarımıda beğendim. Aklımızda hayalimizde olmayan bir yenilik getirmedi evet ama yinede en güçlü Smartphone.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Telefonu kötülemenin anlamı yok. Sadece biraz hayal kırıklığı yarattı o kadar. O da tasarımı değişmediği için bütün bunlar. Tasarımı değişse görürdüm şöyle telefon böyle telefon diye ? Hayır, telefonun ne yapmasını bekliyorsunuz ? Uçmasını mı yoksa lazar klavye mi ? Bence iyi bir telefon. S3 alıpta paranızı çöplere dökmeyin.

Post kasmak gibi olacak ama

İste bu

S3 un de okadar aman aman bir tasarimi yok

S3'ün fazla bir artısı yok. Hala çocuk işi Android kullanıyor. Bunca yıl sen Apple'dan tasarımı çalıp telefon sat sonra bir den S3 parlasın. iPhone yine zirve de olacak. Sonuçta tasarım bu anasını satıyim. Telefon güzellik yarışması değilki.

S3 ün tasarımını bende begenmiyom orda hemfikiriz ama android çocuk işiymiş ona güldüm

200 liralık cihazda bile android var diye böyle düşünüyorsun sanırım. Parayla hava atmak düşüncenizi bu kadar belli etmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Eylül 2012; 11:58:20 >

• 4S 32 gb alıcam boşuna bekledim
  • 4S 32 gb alıcam boşuna bekledim
  • s3 akar gider bu saatten sonra kimse apple'ın yüzüne bakmaz
  • Su ana kadar iPhone kullanmadim. Acaba bu yuzden mi iPhone 5 bana muhtesem gozukuyor ? Tasarimini cok begendim. Cift renk gibi olmasi, ayri bir hava katmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 13 Eylül 2012; 12:44:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!!

Tanıtımdan sonra 9gag dan böyle bişey bekliyodum :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.