Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

1.si ekranı en olarak büyütemezlerdi. Çünkü ikonların boyutuyla oynayamazlar. Yan yana 5 ikon olursa telefon resmen kare olur, çok fazla genişler. O genişlemeye göre de boyu uzatsalar ekran 4.5" den aşağı olmaz. O kadar büyük bir cihaz olamayacağı için burda neden uzadı demenin anlamı yok. Bizler ekran en azından 4" olsa dedik ve oldu.
    2. si 4S ten Galaxy S3 e geçtim. Android kaynağı sömüren bir işletim sistemi. Evet S3 çok güzel ama o donanıma cihazın 1 defa bile kasmaması gerek. S3 gayette kasıyor. Rehbere girerken 5 sn beklemek nedir arkadaş ? S3 te 4S deki stabillik yok ! Tüm android çi arkadaşlar S3 ün yanına bile yaklaşamaz demiş ama iPhone iOS kullanıyor android değil. Yani kaynağı minimum gerektiren bir sistem. Bu nedenle android telefonlar ile karşılaştırmak çok saçma. Eğer donanım olarak S3 üstün diyebiliyorsanız(ki değil) iPhone 4 ün rakibide Galaxy Ace o zaman, neredeyse aynı teknik verilere sahip. Peki bu iki cihaz bir olabilir mi ? Komik :) kısacası Galaxy S3 asla bir iPhone 5 olamaz, S3 ü kuzenime verip iPhone 5 alacağım.
    3.sü iPhone kullananların bir çoğu beğendi bence. Ancak burada android kullanıcılarının bu kadar kötülemesine karşın görüşlerini dile getiremiyorlar diye düşünüyorum. Beğenmeyen iPhone kullanıcıları ise büyük ihtimal sırf tasarımın aynı kaldığı için pek içlerine sinmedi. Ancak incelediklerinde tüm düşüncelerinin değişeceğine eminim.
    4.sü LTE ülkemizde desteklenmiyor evet ama bir cihazın tüm LTE sistemlerini desteklemesine nedense kimse değinmiyor. Küçük gibi dursada büyük yenilik(HTC, Samsung vs. her ülke için cihazlarının LTE destekli farklı bir varyantını çıkarması nedense garipsenmiyor)
    Sonuç olarak ben beğendim. Tasarımıda beğendim. Aklımızda hayalimizde olmayan bir yenilik getirmedi evet ama yinede en güçlü Smartphone.

s2 kullanıyorum rehber 1 saniyede açılıyor.Her şeyi arka planda açıp vay efendim rehber 5 saniyede açılıyor dersiniz

Home tuşuna bastığnızda uygulamalar çalışmaya devam eder,iphone daki gibi sahte multi tasking yok galaxy de
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• "benim içim iphone bitti"

bunu diyenler şuan zaten iphone kullanıyor!
    ya 4S ya da 4

e, demek ki seviyorsun ki kullanıyorsun.. benim 4S'im var, bunu satıp 5 almam, ihtiyacım yok.
    ama bu bozulursa yada iphone 5S çıkar da normal 5 ucuzlarsa alırım.

ya da manyak oyunlar çıkar ve 4S' yetersiz kalırsa gene alırım.

sonuçta ben iphone seviyorum ve bir şekilde ürünleri kullanmaya devam edicem.
    ama güncel ama bir nesil arkadan.

iphone benim için bitti demek... :))

adam 4S kullanıyor. 5'i beğenmeyip ilerde galaxy iii alırım diyor.
    mantığa bak hele :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Hali hazırda gpu'su S3'ten güçlü olan 4S ten 2 kat hızlı bir iphone 5 gpu'su çok büyük gelişmedir iphone'un stabilite ve akıcılık için çok güçlü bir cpu'ya ihtiyacı yok ama gpu oyunlar için en önemli donanım zaten geri kalan her şey 4S ve S3'te aynı performansla yapılabiliyor Ama yine de 4S'ten geçiş yapmıcam

O elindeki oyuncak gibi olan 4 s nin s3 ten iyi olduguna inaniyomusun :)

4S oyuncak gibi oyle mi ahahaha guldurdun beni hocam. 4S oyuncak gibiyse S3 un oyuncak arabalarda kullanilan arka kapagi ne? Kalite yoksunu mini tablet... Apple o kadar buyuk telefon cikaracak olsa icine 2 kanat sigdirir ucurur be o telefonu etrafta S3 gordukce telefonuma bir kez daha asik oluyorum. Sen bence bi 4S i eline al hangisinin oyuncak olup olmadigini anlarsin gozun bulanmis senin fandroid kardesim.. Ayrica iOS un fazla donanim istemeyen bi yazilim oldugunu bilir,apple ip5 e 8cekirdek koyamazmiydi? Tabiki koyardi ama gerek yok cunku gayet stabil calisiyor, 4S bile S3 performansini veriyor cok kucuk farklar var S3u fazla buyutmeyjn gozunuzde bi apple urunu kullanin S3 u satmaya bile kalkmazsiniz direk cope atarsiniz,iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkiye LTE desteklemedigi surece gereksiz buluyorum lte destekleyen telefon alimlarini. Zaten bir cogumuzun elinde akilli telefon var ve her isimize yetiyor. 1-2 yil icinde 4G desteklesin o zaman 4G li telefon alinir. Suan tamamiyle luks.

• Ben fazladan ne beklentiniz olduğunu anlamadım ama Bütün bu hayal kırıklıklarına beklentilere karşın, iphone 5 dünya da en çok satacak telefon olacak.!

daha ince, daha hafif , daha geniş ekran, inanılmaz siri, hızlı bir işlemci
    ve en büyük artısı IOS 6 (androide gore cok daha iyi) ...
  • yakıştıramadım
  • Android fanboylar İphone kullancılarından daha çok bekliyordu Iphone 5'i nedense. Ee tabi laf sokacaklar, mok atacaklar, samsungu yüceltecekler ya. Dün tanıtımda resimlere tam bakamamıstım. Bugun sitesinden baktım gerçekten güzel telefon olmus, tek el kullanımı için uygun, daha hızlı, daha ince ve şık. Bir de İOS 6 geldi mi Samsung yine tozu yutacaktır.

Ben 4S'i yeni aldıgım için İOS6'yı bekliyorum sadece. Ama 5 ile de Samsung'u yine geçecektir. İos var ne de olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Herkesin beklentisi farklı. Kafalar farklı. Dolayısıyla beğenene de beğenmeyene de lafım yok ama ben de kendi açımdan bazı eleştirilere şöyle cevap vereceğim.

Iphone'daki işletim sistemi IOS olduğu sürece, Iphone 4 kullanan da, 3GS veya 4S kullanan da Iphone'dan her zaman memnun olacaktır. Çünkü zaten IOS işletim sisteminin stabil olması, Appla Store'daki ürünlerin kalitesi memnuniyetin en önemli faktörleri. Günlük hayatta telefonla ne yaptığınızı düşünün. Eminim her gün App Store'a bakıp yeni neler var diye hepiniz giriyorsunuz. Iphone için o kadar çok yazılım şirketi program yapıyor ki bunun değişme ihtimalinin olabileceğini düşünüyor musunuz?

Dolayısıyla Apple zaten altyapısını en sağlam kurmuş marka. Bu altyapı olduktan sonra üzerine kuracağınız her şeyin temelindeki bu sağlamlık üzerine ne koyarsanız koyun sizi memnun edecektir.

Iphone 4S'in ve artık Iphone'un tüm modellerinden sonra artık yeni modelin daha büyük olması gerekiyordu. Ama bu %100 bir ihtiyaç değildi.

Iphone 5'e bakalım. En ince Iphone mu? Evet.
    En hafif Iphone mu? O da evet.
    En hızlı Iphone mu? O da evet.
    IOS'u özelliklerini en iyi kullanan iphone mu? Evet.
    En büyük ekrana sahip Iphone mu? Evet.

Gelmeye çalıştığım nokta şu. Iphone'u gerçekten kullanabilen ve sınırları zorlayarak birçok işlem yapan kişi zaten iphone'u kamerasının 8 megapixel'i için ya da atıyorum masaya yansıtılacak bir klavye için almıyor. Alan herkes bence Ios ve nimetlerinden yararlanmak için alıyor. Zaten fotoğraf çekmek istedikten sonra her türlü telefon çekiyor. Ne bileyim, büyük ekranlı telefon arayana piyasada yarı notebook büyüklüğünde telefona kadar bir ton çeşit var. Zaten bu özellikleri arayarak, bu tarz beklentilerle iphone alan bir kişinin mutsuz olması başkta şüphesiz. Ama yine de söylediğim gibi sınırları zorlayarak adam gibi iphone ve ios u kullanabilen bir kişi bence iphone dan vazgeçmeyecektir. Yanına gider ek bir android ya da windows phone alır almaz onu bilemem ama iphone her zaman bir yerde olacaktır diye düşünüyorum.

Özetleyecek olursak, iphone niş bir telefon. Iphone 5 hepsinden daha niş.

Arkasındaki Anodized tabaka bir kere bir porsche design konseptini anımsatıyor. Camın kalitesi, retina display gibi özellikler de kullanım zevkini arttırıyor.

Şarj ünitesi değişmiş değişmemiş bunlar gerçekten çok önemli değil.

Neler beklenebilirdi:

- Daha uzun pil ömrü
    - Storage yapabilecek ek bir hafıza kartı girişi

Bu ikisini bir gün Iphone'da görmek isterim. Ama benim iphone'u kötüleyeceğim sebepler asla olamaz bunların eksikliği. Çünkü pil süresi günümüz tüm smartphone'larının problemi. Storage alanı kesinlikle görmeyi isteidiğim bir eklenti. Ama bunun olması ne iphone'a çağ atlatır, ne de iphone'u pazardan siler. Dolayısıyla bu özelliklerin gelişmesi ya da olması, iphone'u diğer telefonlardan daha iyi yapmayacak. Çünkü iphone'u iphone yapan şey bunlar olmayacak.

Iphone 5:

4 kullanıcısıyım. 4s'i zaten 4'ten kullanım ve hız açısından memnun olduğum için almamıştım. Ama 5 hem boyut değiştiriyor, hem işlemleri 4'ten çok daha hızlı yapıyor, hem de ios 6'nın nimetlerinden fazlasıyla yararlanıyor. Benim için değiştirmek için iyi sebepler.

4s sahipleri için de kişiye göre değişir ama yeni çıkan model kesinlikle bir fiyasko değil. Dizayn değişti, hız ikiye çıktı ve her şeyden en önemlisi ios un yeni canavarı.

Ben böyle düşünüyorum. Herkes kendi telefonunu savunabilir ama bazı gerçekler var. Ben de Galaxy Note kullandım. Ama maksimum 1 hafta kullanabildim. Güzel özellikleri yok muydu? Kesinlikle vardı. Eğlenceli bir telefondu. Ama asla bir IOS altyapısına sahip değildi.

Neyse çok uzattım. Bence olaya biraz bu açıdan bakın derim.

Noktasi,virgulune kadar katiliyorum.Bu forumda hala boyle bilincli insanlarin oldugunu gormek guzel birsey.

• Benim için hiç başlamadı ki bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Android fanboylar İphone kullancılarından daha çok bekliyordu Iphone 5'i nedense. Ee tabi laf sokacaklar, mok atacaklar, samsungu yüceltecekler ya. Dün tanıtımda resimlere tam bakamamıstım. Bugun sitesinden baktım gerçekten güzel telefon olmus, tek el kullanımı için uygun, daha hızlı, daha ince ve şık. Bir de İOS 6 geldi mi Samsung yine tozu yutacaktır.

Ben 4S'i yeni aldıgım için İOS6'yı bekliyorum sadece. Ama 5 ile de Samsung'u yine geçecektir. İos var ne de olsa

Direkt üstüne alınma ama;

Tanıtım öncesi ortalıkta dolaşan resimlere fake dediniz, tasarım böyle olursa daha da Apple almam dediniz.
    Fake tasarımlar gercek cıktı. Şimdide kendinizi tek el kullanımı için uygun diye kandırıyorsunuz. Yok 3 mikrofon, yok panorama çekim.. Bırakın bunları ya.

• Masaya koydugunuzda daha çok dikkat ceken hep iphone olur
  • samsung piyasayı ele geçirir bizim cüzdanlarla birlikte ''kaliteyi ucuza alamazsınız ''diyen Apple ne yapmaya çalışıcak ama millet apple hayranı gidip alıcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Android fanboylar İphone kullancılarından daha çok bekliyordu Iphone 5'i nedense. Ee tabi laf sokacaklar, mok atacaklar, samsungu yüceltecekler ya. Dün tanıtımda resimlere tam bakamamıstım. Bugun sitesinden baktım gerçekten güzel telefon olmus, tek el kullanımı için uygun, daha hızlı, daha ince ve şık. Bir de İOS 6 geldi mi Samsung yine tozu yutacaktır.

Tanıtım öncesi ortalıkta dolaşan resimlere fake dediniz, tasarım böyle olursa daha da Apple almam dediniz.
    Fake tasarımlar gercek cıktı. Şimdide kendinizi tek el kullanımı için uygun diye kandırıyorsunuz. Yok 3 mikrofon, yok panorama çekim.. Bırakın bunları ya.

Android'den ne kadar para alıyorsun bu iş için doğruyu söyle ?

• buraya yazanları % 50'si 4 ay içinde iphone5 alacak
  • Bende 4s veya 4 alirim.diyodum iphone 5 cikinca ucuzlar dedim bu gidisle ucuzlayacagini zannetmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Android'den ne kadar para alıyorsun bu iş için doğruyu söyle ?

Hocam keşke herkes senin gibi tatlıya baglayabilse

• eskiden nokia kameramı şu kadar koydum falan diye telefon satardı şimdi ise apple başladı kamerayı şöyle geliştirdim böyle geliştirdim diye. azcık yana doğru büyüseydi telefon tasarım o zaman iyi oldu derdim ama boydan uzatmış telefonu. 4s'im var 5'e geçmem 6'yı beklerim seneye bu zamanda yeni model tanıtılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Benim için hiç başlamadı ki bitsin

HanRa sen olaya Headshot yapmışsın
  • quote:

sen öyle san Apple fanboyu Apple botu... bu techno bricks 5 asla başarılı olamaz SGS3 ile kıyas olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

Orijinalden alıntı: biaihl

S3 ve One X tek elle cok rahat kullanilabiliyor. Ben Note yi bile tek el kullaniyorum

Note 2 alacagim cikinca ve emin olun Note 2 suan icin tum telefonlarin amiral gemisi olacak

sende nasıl bir el var dostum çok merak ettim

Tamamen telefonu tutus sekli ile alakali resim gonderebilirim ;) elinizi hor gormeyin note 2 dende vazgecmeyin ;)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.