Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Orijinalden alıntı: biaihl

S3 ve One X tek elle cok rahat kullanilabiliyor. Ben Note yi bile tek el kullaniyorum

Note 2 alacagim cikinca ve emin olun Note 2 suan icin tum telefonlarin amiral gemisi olacak

Samsung Galaxy Note dan bahsediyoruz değil mi? Tek elinle kullanıyorsun demek.Oldu ozaman..Bende ipadi tek elimle kullanıyorum

Resim gondermek zorunda hissettim kendimi yada video ben kullaniyorum arkadasim ve memnumun elimde gayet normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturkmhmt

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Benim için hiç başlamadı ki bitsin

HanRa sen olaya Headshot yapmışsın

Öyle ama yani ne denir başka
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

S3 ve One X tek elle cok rahat kullanilabiliyor. Ben Note yi bile tek el kullaniyorum

Note 2 alacagim cikinca ve emin olun Note 2 suan icin tum telefonlarin amiral gemisi olacak

Samsung Galaxy Note dan bahsediyoruz değil mi? Tek elinle kullanıyorsun demek.Oldu ozaman..Bende ipadi tek elimle kullanıyorum

Resim gondermek zorunda hissettim kendimi yada video ben kullaniyorum arkadasim ve memnumun elimde gayet normal

gönder ben de merak ettim

• Ben IPHONE 5 alıcağım gene Neden galaxy S3 e göre vs piyasadaki Telefonlara göre Hem sağlam Hem Daha güzel tipii Kazma gibi Değil

• hala anlamadınız mı apple isterse iphone un herşeyini en son model yapar hepsini ama adamlar telefonu yaşatmak istiyor seneye onu çıkarırız yine alınır seneye başka özellik ekleriz yine alınır adamlardaki mantık çok satmak yada en iyisini yapmak değil iphonu uzun yıllar yaşatmak
  • standart gelistirmeler yapmislar. extra hicbir sey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraoyuncu

Valla ısı zor Applein cok zorlu rakipleri var.S3 , Nokia , Htc. Bu markalar ya teknoloji olarak onde ya da fiyat avantajına sahip.

nokia ?
  • Nerede NFC desteği nerede parmak izi okuyucu nerede farklılık?

Apple'ın tasarımlarını beğenirim. Ancak Iphone 5 tasarım açısından çok kötü olmuş. Bir kere hiç orantılı değil. Kimse inkar etmesin.

Ele oturacak diye kumanda gibi bir telefon yapmanın lüzumu yok!

Apple bu sefer dersine iyi çalışmamış.
  • Ayrıca ele oturuyor olabilir ama bu seferde diğer türlü bir zorluk söz konusu. "Back" tuşu bir hayli uzakta kalıyor :

S3'teki benzer zorluklar bu telefonda da mevcut.

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackchilina -- 13 Eylül 2012; 18:54:08 >
  • iPhone'u en çok eleştirenler mevcut android kullanıcıları. Garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

iPhone'u en çok eleştirenler mevcut android kullanıcıları. Garip.

Çok doğru bir tespit değil.

Ben bir IPAD kullanıcısıyım. Ve IPAD'e en ufak laf ettirmem. IPAD tablet dünyasının kralıdır. Aksini ispat eden varsa her türlü tartışırım.

Ama doğruya doğru eğriye eğri demek lazım. Bu sefer olmamış arkadaş.
  • Ipod touch bence daha güzel bir gelişme. Uygun fiyatla piyasaya çıkacağını düşünüyorum.

Konuya gelecek olursak Iphone'u Iphone yapan şey gizemiydi. Çıkmadan önce DH'de yer alan haberlerin neredeyse hepsi doğru çıktı.

Tasarım bile birebir aynı çıktı.

"Şaşırtıcı" tek bir nokta bile yoktu. Bu konularda çok katı olan Apple ne yazık ki sızıntıların önüne geçememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzylmz85

ip4 ilk çıktığında "ekranı daha büyük olsaydı" diyen yüzlerce kişi vardı..şimdi ekran büyüdü bu seferde "olmamış" diyen kişi sayısı arttı :) enteresan..

Burada ekran boyutu değil söz konusu "orantı" meselesi. Ekranın boyutu ile alakası yok yani

Şahsi fikrim Iphone 4S gibi bir "sanat eserini" dizayn eden kişi ile bunu dizayn eden aynı değil sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Iphone 4 S sonrası Galaxy Note aldım ve kolay kolay geri döneceğimi sanmıyordum ki apple beni hayal kırıklığına uğratmadı.
    Özgürlüğün ve büyük ekranın tadını çıkartıyorum.

Benim gibi düşünen kişilerin olması şaşırtmadı beni...

4s satip note aldim o kadar memnunum ki.bi umit iphone 5 iyi bisey cikarsa degistiririm dedim ama beni mutlu etmedi.su an kullandigim teli gececek hicbi artisi yokki i5 aliyim duduk gibi bi ekran var.benartik note 3 cikana kadar degistirmem telimi note 2 alip fark yaratacak bi durumu yok onunda note gore.kisaca note al mutlu o.cevremde note sahipleri cogaliyor daha memnun degilim diyen gormedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

iPhone'u en çok eleştirenler mevcut android kullanıcıları. Garip.

Çok doğru bir tespit değil.

Ben bir IPAD kullanıcısıyım. Ve IPAD'e en ufak laf ettirmem. IPAD tablet dünyasının kralıdır. Aksini ispat eden varsa her türlü tartışırım.

Ama doğruya doğru eğriye eğri demek lazım. Bu sefer olmamış arkadaş.

İpad kullaniyorum hemde ipad 1 galaksy tab olan arkadas ile tabletleri test ettik kullanim olarak zor galaksy tab takas edelim dedi:)haci kalsin dedim harbi tablette apple efsane ama iphone 5 fiyasko olmasada siradan.apple hep piyasada olmayan ozellikleri cikarirdi simdi varolan ozellikleri bile gidim gidim cikariyo.bu kafayla giderse kemik musterileri kacacak.bundan 6 sene once nokia telefonda bir numaraydi sonra musterileri salak sandi 20 model cikardi bir ozellik birinde var digerinde yok oburunde olan digerinde yok sonra nokia yok olma durumuna geldi son anda yirtar gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Masaya koydugunuzda daha çok dikkat ceken hep iphone olur

Sana soyle diyim iphone 4s varken masada bir allahin kulu bi bakiyim demedi note aldim soran sorana gecende cafede tel masada adamin biri geldi dostum kusura bakma note sanirim almayi dusunuyorum ama cekiniyorum memnunmusun dedi adama masaya buyur ettik arkadaslarla buyur incele dedim 5 dk inceledi hasta kaldi almam lazim bunu diye tesekkur etti isyerinde kac kisi soruyor bana.ilgiden bunladim artik:) bu anlattiklarim hepsi dogru iphone 4s kizilay dagitmis gibi oldu artik.

• Tasarim olarak daha ne beklediginizi merak ediyorum. Buyuk ekran denildi onlar da yaptilar. Siz hakikaten projeksiyon olmasini falan beklediniz heralde. Goruntuyu masaya alabilmeyi beklediniz sanirsam.

Artik onemli olan telefonun tipi degil, neler yapabildikleri. Apple'in bu tarz bir tasarimla bu telefonu cikaracagi belliydi. Ios ile yine once tercih edilen bir telefon olacak. Benim icin bitti diyenleri de gorecegiz tabi. 3 4 ay sonra iphone alcam diye baslik acarlarsa sasirmayin.

• Kizilay iphone dagitmis gibi herkesimden insanda 4 ve 4s var. Note kullaniyorum ve arkadas ortamina girdigimde benim note elden ele geziniyor. Bu sayede note sahibi arkadaslarim cogaliyor...

• Telefonu hava atma amacı ile alan kişilik sorunları olan insanlara çok acıyorum. Kendine güveni yoktur, malı mülkü ile hava atmaya çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmm

Telefonu hava atma amacı ile alan kişilik sorunları olan insanlara çok acıyorum. Kendine güveni yoktur, malı mülkü ile hava atmaya çalışır.

Ne alaka İphone En kötü tipi çıkarsın Her yıl Alırım Adamların Teknolojisine Sağlamlığına Samsung hala yaklaşamadı .. Sağlamlığı yeter iphone un İçeriğide kullanışıda kolay telefon
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.