Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre the king

Bitmiştir diyenlerin yarısı fandroid,yarısı da 2 3 aya kalmaz imzasına iPhone 5 diye eklerler..:)

+1
    o diger yarisida oyle boyle bisey bilmeden konusuyorlar dedikleri s3 dir dir dir .. :D
  • Şimdi arkadaşlar iphone 5 gerçekten bir fiyasko.beklentilerimizi karşılamadı.aynı iphone 4 çıktığımı zamanki gibi olduk.ama bakın bazı konulara dikkat çekmek istiyorum...bir apple kullanıcısı olarak...
    1-aluminyum kasa muhteşem bir özellik göz ardı etmeyelim...
    2-ekran büyümüş ama kalınlaşmamış enleşmemiş buda bende güzel bir durum galaxy s3 alacağınıza bence bir tablet alın htc flayer tarzında bir cihaz olmuş çok saçma
    3-4s imle galaxy s3 ekran parlaklığında bariz farklı apple her yönden üstün.ama kamera olarak s3 ü çok beğendim bunu belirteyim
    4-apple asla kemik müşterilerini kayıp etmez.sırf amblemi için bile alan var.karizma için alan var buda kötü bir durum...
    5-A6 işlemci 4s teki işlemciden 2 kat üstün değildir bence...4s hız konusunda herşeyle muhteşem ama yazılımla sonradan içine ederlerse 5 leri satmak için bu ayrı bir durum.çünkü aynı olayı 3GS lerde yaptılar...
    benim sonuç olarak görüşüm ise asla ve asla kasa haricinde almaya değecek hiçbir extra özelliği yok 4s kullanıcıları için diyorum.ama elinde başka bir iphonesi olan alabilir.güzelde olur...
    bukadar kendini beğenmiş bukadar herşeyi koymamakta direten başka bir firma gördünüzmü...adamlar okadar üstünler okadar arsitlerki...düşünün flash desteğini hiçbir şekilde vermedi kabul etmedi.dediki ben size değil siz bana uyarsınız ben apple im dedi...şimdi ise android bile flaşı kaldırdı...onu bile .öt etti bıraktı.oysaki onlar flaşla öne geçmeye çalışıyorlardı...

yani arkadaş apple deki toşbil neyazıkki hiçbir firmada yok.şuan ne çıkarırsa çıkarır satar.buna derle APPLE...Yani elma...Ademi cennetten kovduran.yerçekimini bulduran ve şuan dünyayı parmağında oynatan tek icat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorckaArtvin -- 14 Eylül 2012; 2:33:51 >

• Telefon tasarım olarak kötü değil bence. Ama daha önceden çok belirten olmuş bende cep telefonu dünyasını çok ileriye taşıyacak yenilikler beklerdim ama apple panaroma çekimi tanıttı (sanki yeni bir özellikmiş gibi 5800mda bile çekiyorum panaroma fotoğraf ). Android iOS un hızını hala yakalayamamış diyenler olmuş. 4.1 ile bununda üstesinden geldiler. S3 ile 5 saniye de rehber açan arkadaş kusura bakma kullanamıyorsun sen telefonu iyi ki kuzenine veriyorsun. Ben 4 ya da 4s kullananların alacağını pek düşünmüyorum. En azından 4s kullananların almaması lazım çünkü neye göre 2 kat performans alıyorsun ki? Rehber 1 saniye yerine 0.5 saniyede mi açılıyor? Bir de ip5 e özel oyunlar için alınabilinir.

Lansımanda en beğendiğim şey ipod touchlardı. 16 gb olanın 650-700 tl arası çıkacağını ve 1-2 ay sonra 599 a gerileyeceğini düşünüyorum ve büyük ihtimal alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Samsung sağlam bir eziklik yaşattı iphone'a . Bilemiyorum yani 4s kullanan biri 5'e geçmek için bir neden göremez bence.
    Yani ekranı büyük falan demesinler hiç. S III veya One x gerçekten iphone'u ezip geçiyor ayrıca ekranları da daha büyük.

Yav he he. Nedir bu androidfanboylarin cekememezligi arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başta tasarımı pek beğenmemiştim ama sonra videolardan falan görünce baya hoşuma gitti. Arka tasarımı gayet güzel
  • 4s sahibi olup korkudan jb yapamayan forumdaslar, iphone 5 alinmaz denilince yilmaz savunucuya donusuyorlar

Once kullandigin iphone jb yaparak hakkini ver sonra ozgurlukler dunyasi olan androide lafi nasilsa edersin

Note ilk gordugumde vuruldum resmen ve bu telefon tam bana gore dedim. Ele avuca sigacak Buyuk ekran her zaman iyidir dusuncesi ile vakit kaybetmeden jailbreakli 4s telefonumu 1400tl satip 14 nisanda Note aldim. O gun bugundur keyifle kullaniyorum...

• Ilk baslarda bende uyuz oldum tasarimina hos hala begenmis degilim ama iphone kadar hic bir telefonda rahat edemedim. Suan siparis vermek icin bekliyorum 2 saat 48 dakika kaldi.
  • bir 4s kullanıcısı olarak
    iphone telefon deneyimim ilk ve son olmuştur
    merakla Nokıa L920 yi beklemekteyim
    kesinlikle bir dahaki telefonum lumıa 920 olucaktır
    en baştada fiat farkı avantajı ile tabiki

yere düştüğünde pert olucak telefona 2500 tl vermek hiç akıl karı değil
    bizde gittik verdik tabi taksitle aldık 5 ay çıplak kullanıp daha sonra
    jb e geçtik çokda memnun kaldım diyemem alışmam bayağı zor oldu
    hala bile bazı beklentilerimi karşılamamakta

kesinlikle nokıa L920 alacağım

iphone kullanıcılarınada saygı duyarım onlarda benim fikirlerime saygı duymalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

4s sahibi olup korkudan jb yapamayan forumdaslar, iphone 5 alinmaz denilince yilmaz savunucuya donusuyorlar

Once kullandigin iphone jb yaparak hakkini ver sonra ozgurlukler dunyasi olan androide lafi nasilsa edersin

Note ilk gordugumde vuruldum resmen ve bu telefon tam bana gore dedim. Ele avuca sigacak Buyuk ekran her zaman iyidir dusuncesi ile vakit kaybetmeden jailbreakli 4s telefonumu 1400tl satip 14 nisanda Note aldim. O gun bugundur keyifle kullaniyorum...

Ne ozgurlukmus be! Para vermeden crackli uygulama indirme ozgurlugu!
    O elindeki alet sana ozgurce telefonla konusma ve mesaj gonderme islevini yerine getiriyor mu? Getiriyor!
    Takvim, asistan, harita, vb ek ozellikler eksiksiz calisiyor mu? Calisiyor!

Herkes sizin gibi hareketli tema, aptal aptal widgetlar kurma meraklisi degil!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

4s sahibi olup korkudan jb yapamayan forumdaslar, iphone 5 alinmaz denilince yilmaz savunucuya donusuyorlar

Ne ozgurlukmus be! Para vermeden crackli uygulama indirme ozgurlugu!
    O elindeki alet sana ozgurce telefonla konusma ve mesaj gonderme islevini yerine getiriyor mu? Getiriyor!
    Takvim, asistan, harita, vb ek ozellikler eksiksiz calisiyor mu? Calisiyor!

Herkes sizin gibi hareketli tema, aptal aptal widgetlar kurma meraklisi degil!

Bu özgürlük lafı da baya bı sakız ağızlarında,sanki hepsi program yazıyor arkadas hergün.

• ne özgürlüğü allahaşkına
    jb de yapsam airblu uygulamasına tam 10 tl verip aldım sırf bluotuht la kendi pc mle alış veriş yapıyım diye
    başka telefonlada kuramıyorsun ondada neyin özgürlüğü
  • O bu değilde de iPhone bitmiş, bitmiş. :) Troll iPhone.
  • iphone 5 i beyenmeyen arkadaşlara bazı arkadaşlar ne bekliyosunuz? demişler nemi bekliyuorduk yepyeni bir tasarım.baktığımda eski cihazdan bişey hatırlamak istemiyorum...ama apple aynı tasarımı devam ettirmiş..o zaman 2 sene ne diye bekledik anlamış değilim...ben galaxy note 2 alacam..iphone u terkediyorum..alan alsın...
  • iphone kolay kolay bitmez..satışa başladığında bakın yine millet geceden kuyruğa girecek..yine milyonlarca satacak..öyle veya böyle naparsa yapsınlar satıyorlar.ki bence satması gayet normal..adamlar işini iyi yapıyorlar,başarılılar..ama malesef her başarı gibi,iphone un başarısıda kıskanılıp,çamur atılıyor.zamanla daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum.jobs'u aratmayacaklardır..sonuçta cep telefonu piyasası uçsuz bucaksız bir okyanus.sürekli yenileniyor..
  • Lumia 920'nin bile yanına yaklaşamamışken eski teknoloji bir cihazla devam etmek komik olacak

ama

"SADECE" uygulamalar için apple'ı bırakamayabilirim
  • Baslik Van Minut olayina benzemis iPhone bu tukurudgunu yalatir adama Davosa benzemez
  • Yıllardır Apple kullanıcısıyım.
    LCIII serisinden beri Mac kullanıyorum. Bu gün IMac var masamda...
    Telefonum 4S, açıkçası Iphone 5 'e geçmek için çok fazla bir sebebim yok.
    Hatta gereksiz görüyorum.
    4S'le yola devam...
  • Biraz konuyu dağıtayım ;

Bana Android kullananlar Matrix teki kırmızı hapı içen kişiler gibi geliyor. nedense IOS taki mecburiyet ve özgür olmamama düşüncesi beni rahatsız ediyor. aklıma şu aşşağıdaki replik geliyor.

morpheus:gözlerinden belli. sende gördüklerini kabullenen birinin gözleri var uyanmayı beklediğin için tuhaf ama bunlar gerçekten pek uzak değil. kadere inanır mısın neo?

neo :hayır.

morpheus :neden?

neo :hayatımı kontrol edemiyor olma düşüncesini sevmem.

Bu arada IOS gerçekten iyi bir işletim sistemi Iphone ilk çıktığından beri 2 jenerasyon kullandım ama şu an Android kullanıyorum. Rekabet iyidir arkadaşlar yemeyin birbirinizi sanarsın hepinizin aile şirketine laf atılıyor. Rahat olun. İsteyen alır isteyen almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Hali hazırda gpu'su S3'ten güçlü olan 4S ten 2 kat hızlı bir iphone 5 gpu'su çok büyük gelişmedir iphone'un stabilite ve akıcılık için çok güçlü bir cpu'ya ihtiyacı yok ama gpu oyunlar için en önemli donanım zaten geri kalan her şey 4S ve S3'te aynı performansla yapılabiliyor Ama yine de 4S'ten geçiş yapmıcam

GPU s3 te sanirim Mali 400MP . İphone 4S ise PowerVR543M2 mi ne kullaniyodu ( M2 kismini tam cikaramadim ) PowerVR ve Adreno Maliye yeni çipsetleri ile rakip olabiliyor yani PowerVR620 ve Adreno 320 . Nasil kat kat iyi oluyor anlamadim . Ha kat mat iyi olmasa kotu olsa bile İphonedeki oyunlar hep daha iyi olacaktir neden cunku sadece 5-6 model var ve optimize ediyorlar datasini oyunlarin . Ben uygulama manyagi biri degilim ama İphonede isterse PowerVR 530 olsun Androidden hep daha iyi olacaktir goruntusu ama GPU olarak S3 daha ustun bir model kullaniyor

• Bu yarım elmadan da bi şey olmaz,
    326 ppi mış amanda ne fark.

Boşuna beklemişim 12 Eylül 'ü.

Bu aralar en çok duyacağımız kelime kombinasyonu;
    iPhone 5, Dağ ve Fare olacak galiba ;((
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.