Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Samsung sağlam bir eziklik yaşattı iphone'a . Bilemiyorum yani 4s kullanan biri 5'e geçmek için bir neden göremez bence.
    Yani ekranı büyük falan demesinler hiç. S III veya One x gerçekten iphone'u ezip geçiyor ayrıca ekranları da daha büyük.

Yav he he. Nedir bu androidfanboylarin cekememezligi arkadas.

Pardon da neyini çekemeyeceğim iphone'un. Elimin altında 4s var beyaz kullanmıyorum
    Çünkü kısıtlı bir telefon veri alış verişi yapamıyorum bluetooth üzerinden.
    O yüzden de samsung galaxy s ıı kullanıyorum. Çoluk çocuk gibi hareket yapma biraz büyü beynin gelişsin.
    Beynini geliştirecek zeka oyunları falan oyna. İlk iletimde yazmak istediğimi belki o zaman anlarsın.

• Ya hala şu Fandroidler burada mı ?

Bi terk edin buraları. Her sene aynı şey. S3 çıkar laf edersiniz, ip4s çıkar ekranı büyümemiş, tanıttıkları yeniliğe bak siri dersiniz, iphone ekran büyütür hardware'ın dibine vurur bu sefer tasarımına laf edersiniz.

Hadi siz gidin plastik telefonlarınızla oynayın.
  • Ancak Iphone 4s'i olmayanlar için bir tercih olabilir. 4s i olan adam için almak çok mantıklı değil. Çok kötüde değil telefon. Hakkını yemeyin.
  • iPhone 4S farklılık yaratmıştı, buna şüphe yok ancak 5'in hiçbir özelliği yok bana göre. Alacak kişiler S3 alsın çok daha iyi.
  • iphone hiç bitermi? millet'te iphone=ultrasüpermükemmeleşşizharika telefon algısı oluşturmuşlar. Hele ki Amerika'da Bu beyin yıkama olayı Yüzde 90 lara çıkmış.

Apple 4s i sokakta Abd lilere iphone 5 diye göstermişler. Yüzde 90 ını inanmış hızlı,güzel,harika vb. cevaplar almışlar. Hele ki bazıları elinde İp4 ve 4s olduğu halde inanmışlar.

İşte İphone fanları işte bu durumda.

Buyrun izleyin.

http://www.chip.com.tr/video/iphone-4s-i-iphone-5-sandilar_2885.html#.UFMudlEnR0w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 14 Eylül 2012; 16:27:14 >
  • iPhone deneyimim burada sonlandı. bundan sonra alacağım Apple ürünleri Mac iPod T. ve iPad olur.
  • cook sacma bi konu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

iphone hiç bitermi? millet'te iphone=ultrasüpermükemmeleşşizharika telefon algısı oluşturmuşlar. Hele ki Amerika'da Bu beyin yıkama olayı Yüzde 90 lara çıkmış.

Apple 4s i sokakta Abd lilere iphone 5 diye göstermişler. Yüzde 90 ını inanmış hızlı,güzel,harika vb. cevaplar almışlar. Hele ki bazıları elinde İp4 ve 4s olduğu halde inanmışlar.

İşte İphone fanları işte bu durumda.

Buyrun izleyin.

http://www.chip.com.tr/video/iphone-4s-i-iphone-5-sandilar_2885.html#.UFMudlEnR0w

Bu insanlar malesef dünyada bu şekilde. Teknoloji ve araştırma fakiri insan öbekleri. Bir zamanlar nokia alıyorlardı şimdii sıra apple da. Sonrada samsung alırlar. Belki yine nokia kullanırlar. Fakat hiçbir zaman telefonun özellikleri için almazlar. "İsmi çıkmış alayımda karizma olayım trendi yakalayım" endişesi içinde olmuşlardır. Dediğim gibi çaresiz insan öbekleri. Bu koyunlara şimdilik apple sahip çıkmıştır. Dediğim gibi yarın bu sahiplik samsung a geçebilir ama bu insanlar asla düzelmez. Ülkemizdede asgari ücretle telefon alıp karizma olduğunu sanan tipler, biz dört kişiyiz gardaş videosundaki tipler, köydeki tarlasını ve eşşeğini satıp şehirde artistlik yapan tipler artık iphone kullanıyor. Artık bu can sıkıcı boyutlara dayandı. Midyeci, inşaatçı. Fakat hiçbir appstoru daha bilmiyor. Bu insan için şahsen üzülüyorum ama onlar mutlular. Çünkü dünya onlar için basit. Alo, mesaj, face, kakara kikiri.. whattsapp tan bile haberi olmayan bir insan yığını..

• Benim için Iphone hiç başlamadı ki bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: Temha555

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

ne özgürlüğü allahaşkına
    jb de yapsam airblu uygulamasına tam 10 tl verip aldım sırf bluotuht la kendi pc mle alış veriş yapıyım diye
    başka telefonlada kuramıyorsun ondada neyin özgürlüğü

10 TL gibi bir parayla bu kadar büyük sıkıntı olarak gördüğün şeyi çözmüşsün.
    2000 TL verdiğin bir telefon için 10 tl daha vermek koymamıştır herhalde. :)

olayın espirisini anlamamışsın arkadaşım 2000 tl sinde 10 tl sinde değilim
    başka şeyi anlatmaya çalışıyorum olayı çözmüşsün demişsin maalesef çözemedim tam olarak
    bunu anlatmaya çalıştım
    ayrıyetten telefonda bana 2800 tl ye mal oldu bunu diyim bir sene önce elektroworlddan on taksite aldım kartla
    2537 tl telefona verdin 263 tl de sigortasına verdim parantez içinde belirtiyimde
    nelerden kaçıp nelerden kaçmadığımı iyi anlatayım

Güzel arkadaşım seni anlıyorumda..
    Bilmiyormuydun iPhone'da bunun olmadığını?
    Eksiğini fazlasını artık herkes biliyor.
    Onların kendilerine göre bir tarzı var..
    SIII var orda Note 2 var cillop gibi..
    Apple böyle.. iTunes üzerinden müzik sattığı için bluetooth koyamaz telefona..
    Ben iPhone4 kullanıyorum bu özelliklerini ve eksiklerini bilerek aldım.
    Fazlasıyla memnunum..
    iPhone5 mi S3 mü.. S3 alın abi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsksz

quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

5 senedir ilk defa;
    ekran büyümüş (ppi aynı kalmış),
    şarj-veri bağlantısı güncellenmiş.

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    çok hafiflemiş (bu boya 112 gram hem de alüminyum ve cama rağmen),
    arka kasa alüminyuma dönüştürülmüş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,
    kulaklık çıkışı aşağı alınmış.

ve hala cidden değişiklik yok deniyorsa yok efendim onun uzatılmışı bunun kısaltılmışı diyorsak yaptığımız eleştiriden ziyade bir nevi "teknolojik yenilik açlığı"nı dışa vurmak. şu saatten sonra beğenen ekim'e kadar alır, beğenmeyen... almaz.

bunlar zaten olmazsa olmazdı ama bekleneni veremedi. Bu özellikleri ile piyasadaki üst seviye cihazlar ile maalsef yarışamaz.

sence beklenen neydi

Piyasadaki cihazlarda olmayan yaratıcı bir özellik ki apple'dan da beklenen buydu. Fakat adamlar NFC bile koymamışlar telefona. LTE desteği vermişler. Peki Türkiyede daha doğru düzgün 3g bile kullanmazken ne zaman LTE kullanacağız ? Bu yüzden iPhone4 ve 4s sahipleri bence 5 için para harcamamalı.

usta kusura bakma da biraz güldüm buna, kendi içinde çelişmişsin. Hem diyosun ki 'daha doğru düzgün 3g kullanılmazken, LTE getirmişler adamlar.' hem de NFC yok diyosun. Allah aşkına bana samimi cevap ver, NFC'nin eksikliğini hissettin mi hiç? Ya da her gün kullandığın bir teknoloji midir ki? Eğer öyleyse eyvallah. Ama muhtemelen öyle değildir bu yüzden de bunun lafını yapmaya hiç gerek yok değil mi. 3g nin ilk zamanlarında da ülkemizde daha 3g yokken 3g'li telefonlar çıkmıştı, 3g çıkınca kullanmıştık yine de. LTE de bunun gibi olacaktır.

's3 alırım daha iyi' diyen delikanlıları, S3 vs iPhone 5 testlerinden sonra bir daha düşünmeye davet ediyorum. Eğer hız bakımından iPhone 5'i geçemezse o çok abarttığınız S3, o zaman bize zahmet etmeyin de kendi kendinize gülün. Benim şahsi fikrim, iPhone 5 hız bakımından S3'ü geçecektir. Daha testleri görmediğimiz için kesin demiyorum ama testlerden sonra Apple'ın 'infaz'ını verin.

hocam selamlar, ben apple yanlısı veya karşıtı değilim;
    öncelikle şunu söylemeliyim ki iphone4 ilk çıktığında alanlardan ve yaklaşık 1 yılda kullananlardanım. Bu tercihimi s2 ile değiştirdim ve s2'den sonra su an htc one x kullaniyorum.

Bakın 3g çıkalı yaklaşık 1 2 sene oldu bu 1 2 senede halen dogru duzgun eriğim agi kurulamadı. Istanbul ici bile bazı yerlerde baglanti edge'ye dusuyor bi metropolden bahsediyoruz ayrıca. Apple birçok yeniliğe öncülük etti ios stabil bir işletim sistemi bunların hepsini kabul ediyorum. Öncelikle neden iPhone'u birakip baska bir platforma işletim sistemi kullanan x bir cihaza gectim bunu belirteyim;

Bir web yazılımcısı olarak;
    - iPhone bana cok kısıtlı imkanlar sunuyor istediğim gibi özelleştiremiyordum bir wireless'i acmak kapamak icin bile 3 adım izlemem gerekiyordu.
    - JailBreak yaptıktan sonra store disi OS'in duzenini degistiren tweak/mod gibi bazi paketler kurduktan sonra crashler oluyor springboard restartliyor vb oluyordu bu canımı sıktı.
    - Nedendir bilmiyorum jb yaptıktan sonra sim kartim mikro oldugu halde sebege gidiyordu. JBsizken bu sorun yoktu jbsiz kullanmakta işime gelmiyordu.
    - En önemli nedenim ise Java egitimi gördüğüm ve kariyerimi bu sekilde devam ettirmek istediğim icin java tabanli uygulama yazilabilecek ortam androidde oldugu icin androide tabanli bir cihaz aldım. Kabul ediyorum ki androide uygulama geliştirenler bilirler emulator cok yavas kaliyor bu yuzden uygulamayi run ettigimizde cihaz bagli ise yukleyip kuruyor ve calistiriyor hemde gercek ortamda test etmiş oluyoruz.

Bunlar tamamen öznel nedenlerdir .

Gelelim NFC olayina;
    NFC bana göre yakın zamanda hayatımızda coklukla rastlayabilecegimiz bir teknoloji olacak. En basit hali ile NFC kullanarak kagit tasarrufu bile yapilabilir. Örnegin x teknolojisi magazasi broşürlerini kagit kullanarak basmak yerine nfc sticker'ina bu broşürün pdf url'sini yazdirsa ve broşür standına yapıştırsa kacınız okuyup indirmek istemez ? Kim alir elinde gezdirir bu broşürü. Buna göre X magazasida hem basım ücretinden kurtulur hemde kagit tasarrufu saglar. Örnegin bir mekana gittiğinizde checkin yapmak istediniz ve bunun karşiliğinda indirim kazanacaksiniz gittiginiz yerin koordinatlari NFC stickerda yazili okuttunuz ve check-in yaptiniz indirim kazandiniz. Cok pratik.
    Bu nfc stickerlar ebayda 10 tanesi 5usd'ye filan satiliyor. Sony Xperialarin icinden 2 adet cıkıyor. Defalarca yazilabilir hemde. Bir kere yaz sonra at çöpe olayi yok.

Neden iPhone'da NFC olmamsına kızdım;
    iPhone bir cok yenilige onculuk yapti keske NFC'yide kullansaydı. Şu bir gercekki piyasada X firmasi bir uygulama yapacagi zaman once iPhone'a yapıyor. Eger iPhone'da NFC olsaydı yukarıda yazmıs oldugum seylerin yapılmasi cok daha kısa sürecte hayata gececekti. Bizde bu sayede NFC'yi etkin olarak kullanacaktık.

Ben marka model tasarım platform olarak bir tarafı savunup diger kısmı itin bitarafına sokma meraklısı ve taraftarı degilim.
    Hepimizin telefonda yaptigi iş asa yukari bellidir. Bende 4 cekirdek var sende 2 tane seni yendim vs gibi olaylarada girme taraftari degilim. 4s'de de asphalt7 oynayabilirsiniz 5'de de one x 'de de galaxy s3'de de. Hepsiyle aloda dersiniz internetede girersiniz mesajlasirsinizda. Her cihazda ve platforda her iş yapıldıgına göre "problem" ?

Merhabalar hocam, ben de zaten yarıştırma taraftarı değilim. Sizin Android'e geçme nedeniniz belirttiğiniz üzere kişisel nedenlerden olmuş yani Web Yazılımcısı olmanız baya bi etki etmiş sonuçta insanlar da ihtiyaçlarına göre cihazlarını seçiyor.

Wireless açma kapama olayını SBSettings dediğmiz JB ile yapmak mümkün, bunu zaten biliyosunuzdur. Ama tabi crashler de oluyor dediğiniz gibi. Ben iPhone 3Gs 8 gb kullanıcısıyım, son paragrafta belirttiğiniz her şeyi yapabiliyorum bunun için yüksek bir teknolojiye gerek yok buna da katılıyorum.

Gelelim NFC olayına, tabiki de ileride müthiş bi teknoloji olacak bu NFC meselesi. Onda hem fikiriz, şu an zaten gerek banka kartları gerek kredi kartları 'paypass' sistemiyle bu teknolojiyi kullanmakta. Ben sizin kızdığınız noktayı şimdi anladım aslında. Apple NFC'yi dahil etmediği için NFC teknolojisinin gelişimi yavaşlayacak diye kızdınız sanırım. Haklı olabilirsiniz ama burda kızmamız gereken kişi/firma Apple değil de diğer firmalar olmalı. Teknoloji Apple'a bağımlı olmamalı bilakis diğer firmalar bu açığı görüp NFC'nin yaygınlaşmasını hayatımızda pratik hale gelmesi için uğraşmalıdırlar ki Apple'ın da afedersiniz bi tarafları tutuşmaya başlasın.

• 4s'i olanlar beklesin... Neyi mi? Tabi ki 5s'i. Piyasanın gözü alışsın önce bir 5'e....
  • Iphone 5 s i kim niye beklesin. Apple dan birşey beklenmez artık. Samsung 256 gblik hafıza arti 4 gb lik rem e sahip cihaz çıkarır apple ancak 5 s i çıkarır. Ios a gelince oda gumledi. Suan android in uygulama sayısı Ios u yakaladı geçmek üzere. Hız desen jelly bean le s3 uçuyor. Harita sesli arama desen koskoca google var. S voice son güncelleme lerle siriyi ezdi geçti. Sonuç olarak apple in sonu gözüktü. Bir tarafta linux altyapili kullanıcı odaklı android. Diger tarafta şirket bazlı Ios. Arti olarak google, samsung, lg, sony htc gibi devler var. Yine arti olarak android her alanda kullanılmaya başladı next bile android navigasyon cihazi çıkarmış piri reis isimli.

• orjinali (apple) varken neden taklitlerini alim ki ozelliklede apple i her konuda taklit eden samsung u

kagit uzerindeki verilere gore tel almayin gidip bizzat deneyip alin farki goreceksiniz.
  • burda herkes iphone 5 kotuleyenler samsung diyor fandroidler sizi shepinizin agizinda s3 var ahahah guluyorum simdi samsung igrenc tasarimsiz bir telefon ama donanimi super olan mi alirsiniz yoksa applenin donanimi yeterli fazlasi gerekmeyen tasarimi isletimi sistemi super olan bir telefonmu alirsiniz ? . Evet simdi soyleyin sizi fandroidciler iphone 5 kotu diyen s3 u icine katiyor niye kotu demiyor
  • iphone 5 de anten arızası olduğunu duydum varmı böyle bir şey
  • Bence insanlarin hayal kirikligi konseptlerden olusan beklenti yuzunden.o kadar ucuk konseptler ortay ciktiki bunu gorunce WTF dedik

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_yunus

bence çok güzel. üstelik hayatımda hiç böyle bi kumanda da görmedim ;)
    s3 ve ya htc alcağıma hiç telefon kullanmam daha iyi.

bende oyle diyordum. ilk ciktigindan beri iphone kullanirdim. i5 i beklesemmi diye cok dusundum. ama bu bekleme surecinde deneme amacli s3 aldim. fiyati uygun, kaliteli, hizli. sikayet etmiyorum ama edecek olsam tek seyim pil omru olurdu. elimden hic dusurmedigim icin ekstra bir pille o sorunuda cozecegim. buyuk bir apple faniydim, ama iyiki on yargimi kirip s3 almisim...

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

quote:

bende oyle diyordum. ilk ciktigindan beri iphone kullanirdim. i5 i beklesemmi diye cok dusundum. ama bu bekleme surecinde deneme amacli s3 aldim. fiyati uygun, kaliteli, hizli. sikayet etmiyorum ama edecek olsam tek seyim pil omru olurdu. elimden hic dusurmedigim icin ekstra bir pille o sorunuda cozecegim. buyuk bir apple faniydim, ama iyiki on yargimi kirip s3 almisim...

Ben de ayni seyden bahsedecektim. Ben androidin ya da iosun cok farkli oldugunu dusunmuyorum. Daha cok is icin kullaniyorum telefonun akilli ozelliklerini. Filemaker db programi var falan. Eminim androidde de benzer seyler vardir. Ama alistim, iphone ile devam ederim diye dusunuyorum. Cunku dedigim gibi buyuk fark olacagini dusunmuyorum. Neyse, Bende 3GS var. Esimde de 4. 4 sayfalari daha hizli aciyor safaride. fakat bugun arkadasimin galaxy S2 siyle bir seye baktim. İnanilir gibi degil, tak diye, aninda aciyor. Cachede mi kayitliydi sayfa da oradan geldi bilemedim. Simsek gibi yahu. Baska bir arkadasimin 4Sini istedim hemen mukayese icin, arada bariz fark var. Kiyasladigimiz telefon da S3 degil, S2 dikkatinizi cekerim.
    İkisini de kullananlardan rica ediyorum, gercekten o kadar buyuk fark var mi arada, bize mi oyle geldi?
    Youtube'da falan mukayeselerde o kadar farkli gorunmuyor, hatta ip daha hizli gibi. Ama pratikte durum tam tersiydi. Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

quote:

İnsalar yavas yavas senin gibi düsünmeye baslıyor hocam. Sizin adınıza seviniyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.