Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 5'e kumanda diyenler haksız, telefonu önce bir elinize alın öyle yorum yapın.
    Genişliği aynı olduğu için uzunluğu dikkat bile çekmiyor, ancak 4/4S elinize aldığınızda çok kare geliyor.

Ama S3'ün kayık gibi olduğu doğru. Elim küçük değildir ama tek elle değil kullanmak, tutmak bile doğal değil.
    Hele bir de 5" Note denen cihaz var, her gördüğümde sanki üretim hatalı cihazmış gibi geliyor.

Ben elime aldığımda keyifle kullandığım cihazı kullanırm, Apple, Samsung, Sony vs. olması farketmez.
    Fakat bir gerçek var ki, Iphone / Ipad kullanan birisi, eğer Android'in bazı avantajlarını özellikle aramıyorsa Samsung cihazları kullanmaz.
    Apple'ın söylediği donanım / yazılım uyumu, akıcılık, bütünlük Samsung cihazlarda yok.

Yalnız HTC'lerin hakkını yemeyeyim, Samsung'lara göre nedense daha çok hoşuma gidiyor.

• Begenmeyenler genelde ya ulasamadigi cigere mundar diyenler ya da 4s sahibi olup , 5 e o kadar para vermek istemeyenlerin yorumlaridir
    Bende ipad 3 ve iphone 3gs var , durumum olsa almak isterdim. Ama ihtiyaclarimi karsiliyor bu ikisi.
    Onemli olan dis gorunus ise , guzel gorunumlu 400 tl degerindeki telefonu da kullanabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Begenmeyenler genelde ya ulasamadigi cigere mundar diyenler ya da 4s sahibi olup , 5 e o kadar para vermek istemeyenlerin yorumlaridir
    Bende ipad 3 ve iphone 3gs var , durumum olsa almak isterdim. Ama ihtiyaclarimi karsiliyor bu ikisi.
    Onemli olan dis gorunus ise , guzel gorunumlu 400 tl degerindeki telefonu da kullanabilirler.

Arkadas ben i5 cok rahat alırım su an ancak fıyatını haketmıyor ayrıca 4.ınc ekranmı olur 3.5 ınc den en az 4.3 yapcaktı kasa değişecekti ama yok bosmus o yuzden bıttı benım için en azından bu sene bazıları ulasamaz bazıları alacak guctedır beklentılerini karsılamaz genelleme yapmayın lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Begenmeyenler genelde ya ulasamadigi cigere mundar diyenler ya da 4s sahibi olup , 5 e o kadar para vermek istemeyenlerin yorumlaridir

4s sahibiyim 5 i beğenseydim gececektim :))

• quote:

aynen senin dediğin şekilde olduğu için
    boş gezen işsiz güçsüz insanların elinde bile iphone var ((teşbihte hata olmaz kimse üzerine alınmasın))
    yada sahte iphone
    ne biliyim herkesin kullandığı telefonu belkide ben kullanmak istememiş olabilirim
  • galaxy note 2 şimdilik en iyisi .hız ve pratiklikte iphonu sollamış.tablet ve telefonu birleştirmiş ve her işimi çok rahat halledebiliyorum.
  • benim için temelli bitti
    yazın sattım iphone 4s i
    kurtuldum çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafer21

galaxy note 2 şimdilik en iyisi .hız ve pratiklikte iphonu sollamış.tablet ve telefonu birleştirmiş ve her işimi çok rahat halledebiliyorum.

Dostum, gercekten merak ediyorum galakxi not 2 yi cok begendim ancak gundelik kullanimda buyuk degilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

benim için temelli bitti
    yazın sattım iphone 4s i
    kurtuldum çok şükür

Tamam
  • SİZİ ANLAMIYORUM SİMDİ KUMANDA DİYORSUNUZ SİZE RESİDEN EVİL'DAN BİR ORNEK OYUNUN KURUCULARI OYUNUNDA YENİLİK YAPDILAR VE SİMDİ O OYUNUN

HALİNİ GÖRÜYORSUNUZ DİME ADAMLARIN BACAKLARINDAN KOLLARINDAN SIRTINDAN HERYERİNDEN SİLAH ÇIKIYOR ZOMBİ YOK BİOTEROST ADI KONULMUS SAÇMA

SLER WAR SİMDİ YANİ ADAMLAR 4S DE BÖYLE GÜZEL BİR TASARIM BULMUSLARKEN NEDEN YENİ SEYLER DENESİNLERKİ KUMANDADA DEĞİL YANİ BUNADA KUMANDA DİYORSAN

SEN GİT 3310 KULLAN GAYET GÜZEL BİR TASARIMI VAR HATTA YEMEKBİLE İSTOYR İNSAN ÇİKOLATA GİBİ BEN SİMDİ 4S ALCAM AMA PARAM OLSA 5 ALIRIM

HEE ÇOK MET EDİYORSUNUZ YA S3 VE NOTU

S3 VE NOTE DEİGİNİZ SEYDE TEPSİ GİBİ ONA BAKARSANIZ, KIZ İSTEMEYE GİTSENİN KIZ KAHVEYİ ONUN ÜZERİNDE GETİRİYANİ

• Iphone 5in bastılı hikâyelerinden artık sıkıldım ve gittim aldım bir tane şu an hem 4 hemde 5 var ve inanın 5 hem çok daha hızlı ve ince olması nedeni ile ele daha çok oturtuyor ve oyun oynamak için en ideal aygıt ayrıca s3 te aldım fakat ispona rakip bile olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

Iphone 5in bastılı hikâyelerinden artık sıkıldım ve gittim aldım bir tane şu an hem 4 hemde 5 var ve inanın 5 hem çok daha hızlı ve ince olması nedeni ile ele daha çok oturtuyor ve oyun oynamak için en ideal aygıt ayrıca s3 te aldım fakat ispona rakip bile olamaz

evet iphone rakip olamaz s3e, 2 katı fiyatıyla zaten rakipsiz şu anda. zaten 3000 lira veren o telefona enayidir.
  • bitti diyemiyorum ama bir süre almıycam bıktım cunku home tusu veya diğer tuşların arıza yapmasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanülbeği

SİZİ ANLAMIYORUM SİMDİ KUMANDA DİYORSUNUZ SİZE RESİDEN EVİL'DAN BİR ORNEK OYUNUN KURUCULARI OYUNUNDA YENİLİK YAPDILAR VE SİMDİ O OYUNUN

HALİNİ GÖRÜYORSUNUZ DİME ADAMLARIN BACAKLARINDAN KOLLARINDAN SIRTINDAN HERYERİNDEN SİLAH ÇIKIYOR ZOMBİ YOK BİOTEROST ADI KONULMUS SAÇMA

SLER WAR SİMDİ YANİ ADAMLAR 4S DE BÖYLE GÜZEL BİR TASARIM BULMUSLARKEN NEDEN YENİ SEYLER DENESİNLERKİ KUMANDADA DEĞİL YANİ BUNADA KUMANDA DİYORSAN

SEN GİT 3310 KULLAN GAYET GÜZEL BİR TASARIMI VAR HATTA YEMEKBİLE İSTOYR İNSAN ÇİKOLATA GİBİ BEN SİMDİ 4S ALCAM AMA PARAM OLSA 5 ALIRIM

HEE ÇOK MET EDİYORSUNUZ YA S3 VE NOTU

S3 VE NOTE DEİGİNİZ SEYDE TEPSİ GİBİ ONA BAKARSANIZ, KIZ İSTEMEYE GİTSENİN KIZ KAHVEYİ ONUN ÜZERİNDE GETİRİYANİ

KANIM DONDU SARAPSIZIM

• quote:

Orijinalden alıntı: zebede

quote:

Orijinalden alıntı: cafer21

galaxy note 2 şimdilik en iyisi .hız ve pratiklikte iphonu sollamış.tablet ve telefonu birleştirmiş ve her işimi çok rahat halledebiliyorum.

Dostum, gercekten merak ediyorum galakxi not 2 yi cok begendim ancak gundelik kullanimda buyuk degilmi?

Dostum note2 yi aldıktan sonra nerdeyse laptopu kullanmıyorum. Cogu işimi burdan yapıyorum. Buyukluk konusunda ise diger telefonlardan buyuk ama hemen alisiyorsun ve hiç sorun olmuyor.kilifta aldim yelek ve ceketin cebinde rahatlıkla taşıyorum.cep bilgisayarı .

• Benim icin iphone hic baslamadiki :)

• S2 ve iPhone 4S kullanıcısıyım,telefon i4S kadar akıcı değil kesinlikle.Windows gibi yükledikçe şişiyor.iOS öyle değil ki
  • İphone 5 kumanda diyen arkadasim Hakli olabilirsin fakat gidipte kurek gibi note 2 alirim demekle kendini dahada batiriyorsun

Note 2=yarim tablet=samun ekmegi=telefon olmaya aday olmayan yablet olmaya aday gamepad :)

• onu bunu bilmem de , iphone 4 almadan önce telefonlara çok hevesliydim.sürekli değişip dururdum.bi dikiş tutturamadım. ta ki ip4 ile tanışana kadar. 1.5 yılı geçti çok memnunum maşallah. başka cihaza geçmeyi düşünmüyorum.

• Bence iphone 4 ve 4s modellerinin disana cikilmamaliydi iphoneyi iphone yapan modellerdi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.