Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş bile iphone 5 almış heralde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

Konuyu açan arkadaş bile iphone 5 almış heralde :D

Valla ben de tam fikrim değişir mi diye mağazada bikere de canlı görmek adına inceleyim dedim. Daha önce de söylediğim gibi ios, iphone kalitesi, stabilite gibi kavramlarda iphone'un yanına dahi kimse yaklaşamadı yaklaşmaları çok da zor görünüyor. Zaten üç yıldır iphone haricinde telefon kullanamıyorum. Ancak iphone 5 te herşey mükemmel olmasına rağmen ekran boyutları hiç hoşuma gitmiyor. Almayı da asla düşünmüyorum. Ekran biraz genişleyip alt ve üst boşluklar minimum seviyeye düşerse kesin alırım bi sonraki tasarımda. Yoksa bu halini kesinlikle beğenmiyorum. Yani anlayacağın konuyu açan olarak fikrim değişmedi değişmez de. İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Temmuzdan beri kullandığım s3 ü satıyorum. Fan değilim fakat iphonesuz olmuyo arkadaş.tel şişti, işim gereği hep dışardayım ve akdenizde yaşıyorum güneşte ekran hiç görünmüyor gölge arıyorum şaka gibi.çok uzun sürede şarj ediyor tel.800 küsur ram görünüyor çok uygulama silmeme rağmen 700 den aşağı düşmüyor.daha birsürü saçmalık sayabilirim.kardeşime almanyadan iphone 5 getirttim iphonedan başkası yalan arkadaşlar.ben 3 sene iphone kullanıp s3 geçtim pişman oldum. Sizde geçin yaşayın beni anlarsınız.

Android 4.1.1 kurdunuz mu?

• Evet kurdum jbean güzel ama hiçbirşey yüklemezsen. App yükledikçe tel şişiyor. Eski iphone 4 ümde 16gb ın nerdeyse 13-14 ü dolu şu an eşimde tık yok alette. Faturam 2000 tl temmuz başında alındı.şu an 1300tlye alabilirsiniz.ama 2 buçuk yıllık iphone 4 üm nerdeyse aynı fiyat 2. Elde.Android tam oturmamış deneme yanılmayla en iyiye ulaşmaya çalışıyorlar.

• Apple ı eleştiren applecılarıda anlamıyorum.sporda bi terim vardır.kazanan takım bozulmaz diye, iyi işleyen sistem değiştirilmez rötuş yapılır apple da bunu yapıyor. Android iyi gidiyor daha önce appleın 5 sene gerisinden geliyordu bu şimdi 2-3 yıla indi.deneme yanılma dedik ya bakınız htc one x rezaleti daha 40ı çıkmadan plus çıkarıyor. 2000 tlye One x alanların yüzüne küfret daha iyi yazık. Androidinde bunu kullanan markalarından şu anki durumu budur. Ha ilerde geçermi elmayı geçebilir orası bilinmez.

• quote:

Evet kurdum jbean güzel ama hiçbirşey yüklemezsen. App yükledikçe tel şişiyor. Eski iphone 4 ümde 16gb ın nerdeyse 13-14 ü dolu şu an eşimde tık yok alette. Faturam 2000 tl temmuz başında alındı.şu an 1300tlye alabilirsiniz.ama 2 buçuk yıllık iphone 4 üm nerdeyse aynı fiyat 2. Elde.Android tam oturmamış deneme yanılmayla en iyiye ulaşmaya çalışıyorlar.

Bazı programların 4.1.1 ile olan uyumsuzluğundan cihazda şişkinlik hissi yaratabilir. Programlarda kendilerini gün geçtikçe güncelliyorlar.

Edit: Fiyat konusuna gelelim. ip5 ne kadar şu anda? 3000-2500 tl arasında. Peki bu ürün eylül ayında çıktı. nerde bunun piyasası? Görüldüğü üzere piyasada iphone5 yok. Bütün dünyadada böyle. Hal böyleyken eşşek yüküyle alınan ip5 modelini kullanan kullanıcılarda 2. el satarken bir türlü inmek bilmeyen fiyatlara güvenerek onlarda 2. elde telefonun hak ettiği değerin üstüne satmaya çalşıyorlar.

İpad modeline gelelim :) Elinde iphone olan kullanıcı sanıyorki ipad modelinede bu şekilde 2. elde fiyat biçebilecek. Sıfır fiyatı 750 tl olan ürüne 700tl ikinci el fiyatı çekiyor :D

İşte sizin anlamadığınız şey kullanılan ürün değer kaybeder. siz kendi kendinize iphone a bu kadar değer veriyorsunuz.

Ayrıca Samsung telefonlarını bütün dünyayla eş zamanlı olarak türkiyede bütün müşterilerine sunuyor.

Bunun haricinde bilmediğiniz ve anlamadığınız bir diğer ayrıntıya gelelim. ip5 çıkışından 2-3 ay sonra Türkiyeye giriş yapacak. s3 haziran fiyatı 2000 tl, eylül fiyatı 1700 tl civarı.
    iphone5 ingilterede resmi olarak 2 hafta önce 800 sterlin fiyatında idi. şimdi 673 sterlin. Bazende 600 sterline satılıyor. Şimdi bu durumda 800 sterlin veren ne oluyor? Enayi mi? Yoksa bu parayı vererek ilk kullanan ben olayım diyerek kendi zararını bilen kişi midir?

Demekki güzel kardeşim Her yeni çıkan telefon ilk 3 ayında kazık fiyata satılıyor. Daha sonra piyasası oturuyor. Siz s3 alırken 2000 tl vererk "ilk kullananlardan birisi ben olayım" tercihini yapmışsınız zaten. Aynı tercihi bugün ip5 ürzerinde gösterirseniz buyrun size 2800 tl fiyat çıkartırlar. Bütün dünyada 30 milyonun üzerinde satan bri cihaz ile daha piyasası bile oturmamış, kamerası hatalı, malzeme kalitesi şüpheli bir telefonu bu fiyatıyla lütfen karşılaştırma listesine bile almayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 19 Kasım 2012; 15:08:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Evet kurdum jbean güzel ama hiçbirşey yüklemezsen. App yükledikçe tel şişiyor. Eski iphone 4 ümde 16gb ın nerdeyse 13-14 ü dolu şu an eşimde tık yok alette. Faturam 2000 tl temmuz başında alındı.şu an 1300tlye alabilirsiniz.ama 2 buçuk yıllık iphone 4 üm nerdeyse aynı fiyat 2. Elde.Android tam oturmamış deneme yanılmayla en iyiye ulaşmaya çalışıyorlar.

Bazı programların 4.1.1 ile olan uyumsuzluğundan cihazda şişkinlik hissi yaratabilir. Programlarda kendilerini gün geçtikçe güncelliyorlar.

Android 4.1.2 de 2 ay önceki güncelleme ile bellek şişmesi sorunu halledildi. Evet bu sorun vardı. aa şimdi yok.

Otomatik bellek yönetimi ileri seviyede ve artık yeni romlarda Task Manager bile olmuyor.
    Task m. olmama sebebi benim tahminim değil, XDA da konuşuldu ve bu yönde açıklama getirildi.

• ios bırakılırmı ya...? note 2 aldım..ama ip 5 de alacağım..ilk göz ağrımız o....
    bu arada ando jellybean fena değil arkadaşlar..stabilite iyi..şişme fazla yok..(zaten note 2 de 2 gb ram var..şişerse atarım camdan...)
  • iphone 4'ten sonra iphone 5'e geçince 2 hafta telefon farklı geldi inceliği olsun hızı olsun. ancak daha sonra yeni bir telefon kullanma hissi vermedi. 4'le hiçbir farkı bence yok. yani özellik bakımında ekstra birşey yok..
    jb çıkmasını bekliyorum 2 aydır. ama gelişen hala birşey yok. jbsiz telefon bir hiç bence..

iphone bugünden itibaren benim için bitmiştir. herşey kısıtlı. artık sıkılmaya başladım.. note2 düşünüyorum..
  • iOS şişirmek beceri ister arkadaslar. Ben jb de ne varsa yükleyip siliyorum ama telefon hala hızlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iPhone 5'e geçenlerdenim. S3'ten geçtim.

Tamam S3 iyi telefondu, çok fazla özelliğe el veriyordu. Flash disk bağlama olsun, torrentten birşeyler çekmek olsun vs vs. Ama bu kadar hantal bir sistem olur mu arkadaş ya? Mesaj çekmek, rehbere girip birilerini seçmek benim için tam bir işkenceydi.

Android bir telefondan çok bilgisaayar gibi çalışıyor ve başta fikir olarak güzel gelse de kullandıkça ne demek istediğimi anlıyorsunuz.

Onun dışında Mac OS X kullanıcısı olarak asla Android telefonu önermiyorum. Bir kere telefonu bilgisayara bağlayınca bilgisayar telefonu görmüyor anca şarj ediyor. Ya hafıza kartını çıkarıp takacaksın yada wifi transfer yapacaksın bunlar zahmetli iş.

Samsung iTunes'a özenmiş ama afedersiniz resmen sıçmış. Ne bir şarkı listelerimi ekleyebildim, ne de doğru düzgün telefonu yedekleyebildim Kies ile. iTunes kötüleniyor ama yokluğunda da cidden aranıyor.

Alac formatlı müziklerimi çalamaması vs etkenlerden dolayı Android'i bıraktığım için çok mutluyum. Belki geliştirirse kendini 2 sene sonra kullanırım ama 2013 senesi içerisinde Android'e geçmeyi düşünmüyorum. (Google mükemmel bir sistem çıkarırsa ayrı, sonuçta kullanıcıyım fanboy değil. Hangisi iyiyse onu seçerim.)

• iTunes kullanmayı bildikten sonra harika bir yazılım.
    1 hafta Windows Phone kullandım kafayı yiyordum, alt tarafı bir müzik atacağım telefonla bilgisayarın birbirinden haberi olmuyordu.
    Samsung'da Kies yine çalışıyor onu zaten iTunes'a bakarak yapıyorlar.
  • Ne kadar bittiği belli. Vatan Bilgisayarda en fazla 1 saat sonra stok bitmiş oluyor
  • Adam iphone 5 uzun diyip note 2 alirim ded ya la :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

Adam iphone 5 uzun diyip note 2 alirim ded ya la :D

hakkat ahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim açımdan iphone bitti şimdi okeye dönüyor
  • 4s kulllanıcısıyım daha önce 3g ve 3gs kullandm , gerçekten çok stabil bi sistem. şişme asla yapmıyor fakat yıllardır anlamadığım bir şey var neden bluetoothla veri transferi yok ? bunun yüzünden bazen telfonu yere vurasım geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CsMaNiA

4s kulllanıcısıyım daha önce 3g ve 3gs kullandm , gerçekten çok stabil bi sistem. şişme asla yapmıyor fakat yıllardır anlamadığım bir şey var neden bluetoothla veri transferi yok ? bunun yüzünden bazen telfonu yere vurasım geliyor

jb yap sonra 10 tl ye paypalla airblue sharing al harika kullanıyorsun
    işte jb yapman gerek
    bende bu şekilde kullanmıştım
    jb yapıncada mübarek telefon sapıtyordu ara sırada olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 20 Aralık 2012; 9:05:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: CsMaNiA

4s kulllanıcısıyım daha önce 3g ve 3gs kullandm , gerçekten çok stabil bi sistem. şişme asla yapmıyor fakat yıllardır anlamadığım bir şey var neden bluetoothla veri transferi yok ? bunun yüzünden bazen telfonu yere vurasım geliyor

jb yap sonra 10 tl ye paypalla airblue sharing al harika kullanıyorsun
    işte jb yapman gerek
    bende bu şekilde kullanmıştım
    jb yapıncada mübarek telefon sapıtyordu ara sırada olsa

jailbreak bende kullandm ama benim kafama takılan stock iphone da neden veri transferi yok demekki tepki almıyo herkes memnunki apple hiçbişi yapmıyor.!
  • 3 aylık S3 maceramdan sonra 14 Aralık'ta Iphone 5 alarak kendime geldim.
    S3'ü satarken aldığım zevki anlatamam :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.