Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda ki herkes uzaya ker..e kuruyor heralde telefonlar ile.abi s3 kullanicisiyim cok memnunum telefondan oyle yok donma vs yok bende. Ha diger telefonum iphone olcak sırf denemek amacli bir de onu deneyelim :) biz bir taraflarımızı yırtıyoruz ama kullandığımız seyler belli zaten bir kac oyun fb whatsapp vs. Herkes hacker olmus ulkede :) Biz tüketiciyiz kardeşim kim daha iyi ise onu alırız. Apple da en takdir ettigim olay telefon piyasayı koruyor helal olsun :)

Bu arada beyler karsılastırma yapmayı sevmem ama 4s ile s3ü karsilastıranlar cidden kafayı yemis insanlar bana gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okumadım ama en güzel örneklerden biri benimdir. İphone 3g ve iphone 4 kullandıktan sonra şimde samsung note2 aldım. İnanın burdakilerin çoğu aşırı fanatik. Gerçi bende ipad olduğu için iostan kopmadım. Belki tamamen iostan vazgeçemezdim ipad olmasaydı. Ancak android de kesinlikle kötü değil. İkisinin de iyi ve kötü olduğu yanlar var. Bu iş araba konusu gibi eskiden mercedes en iyisiymiş şimdi birçok marka mercedesle yarışır halde. Androidin ilk hallerini bilmiyorum ama şu anki hali gayet yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence herkese her markayı kullanabilir yok aslında birbirinden pek farkları
    yalnız iphone gerçekten aşırı fahiş fiatlı bence çok fuzuli para
    alıp kullandığım için biliyorum gerçekten çok pahalı değmez
    iphoneyle yaptığın işi diğer akıllı telefonların çoğuylada yapabiliyorsun zaten
    samsung olsun lumıa olsun htc olsun
  • Ben bu telefon olayını arabaya benzetirim. Mercedes,citroen,renault hepsi aynı donanımlı ürünü sunar ama fazla parası olan tabiki Mercedes alır.. Bence mantık olarak hiçbir farkı yok..
  • İos nedeniyle hala en iyi telefon iphonedur. Hem stabil hem uygulama zenginliği vardır. Wp8 stabil ancak uygulamaları yetersiz, android ise uygulamaları yeterli olsa da hala sorunsuz bir işletim sistemi olamamıştır. Ancak şu da bir gerçektir ki iphone 5 beklentileri karşılayamamıştır ve parasının hakkını yeterince vermemektedir. Bir sonraki iphone ile daha yenilikçi bir şeyler yapamazsa apple özellikle wp8 uygulama zenginliğine kavuştuğunda alıp başını gidecektir. Tıpkı bilgisayarlarda olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Ben bu telefon olayını arabaya benzetirim. Mercedes,citroen,renault hepsi aynı donanımlı ürünü sunar ama fazla parası olan tabiki Mercedes alır.. Bence mantık olarak hiçbir farkı yok..

Yapma hocam mercedesi zengn gosteriyor diye almiyoruzki :) siz bi megan full versiyona binin birse ayni fulllukte mercedese :) fiyat farki varsa bosa degildir :)

Not : bu ikiside ayni isi gorur lafi yerel esnafin lafidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 25 Aralık 2012; 12:53:50 >
  • bir yere giderken megane ilede gidiyorsun
    mercedeslede gidiyorsun
    en nihayeti araba arabada yaşamıyorsunki

artı tabiki parası olan mercedese biner kimsenin laf etmeye hakkı yok
    bu kadar basit

mercedesin farkı tabiki parça özellikleridir
    motor farkıdır aksesuar farkıdır sağlamlık farkıdır
    yalnız arabada mantık şudur beni gideceğim yere götürmesi önemli
    eğer gösterişe şatafata önem veriyorsanız imkanınızda varsa tabiki mercedes alınıp binilir

lakin akıllı cep telefonlarında o kadar fark yok kim ne derse desin
  • Katiliyorum suan 4s kullabiyorum eger yeni bir cihaz alirsam note 2 olur sanirim

• Ben ilk defa iPhone aldım. Belki kullanamam diyerek bir de çok beğendiğim için 4 aldım. Daha önceden Samsung Galaxy kullanıyordum, ondan önce BB yani kullanmadığım telefon yoktu iphone dışında. Alınca şunu anladım ben telefon kullanmamışım. Bu kadar mı basit olur bir menü. Tam ihtiyacıma göre, asla sinir etmedi aldığımdan beri. Kullanımı çok rahat ve benim için en büyük sorun "büyük değil" eşimde SIII var gerçekten güzel telefon özellikleri harika ama bana hep çok dağınık geliyor, ios daha derli toplu. Bundan sonra başka telefon kullanacağımı zannetmiyorum. iPhone 5 alır mıyım peki? Pek beğenmedim 4s belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bir yere giderken megane ilede gidiyorsun
    mercedeslede gidiyorsun

bu kadar basit

eğer gösterişe şatafata önem veriyorsanız imkanınızda varsa tabiki mercedes alınıp binilir

merhaba , guzel bir benzetme (:

telefonu satiyordunuz en son satabildiniz mi? suanki telefonunuz nedir? bizde hala 4Sle devam (:
  • öldüğüm gün derim herhalde öğlen iphone 5 im geldi 3g ile tanıştım iphonela 4 derken 5 hala ilk defa görmüş gibiyim dehşet güzel cihaz s3 falan yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Ben bu telefon olayını arabaya benzetirim. Mercedes,citroen,renault hepsi aynı donanımlı ürünü sunar ama fazla parası olan tabiki Mercedes alır.. Bence mantık olarak hiçbir farkı yok..

Yapma hocam mercedesi zengn gosteriyor diye almiyoruzki :) siz bi megan full versiyona binin birse ayni fulllukte mercedese :) fiyat farki varsa bosa degildir :)

yok hocam kıyaslanan telefonlar için söyledim.. iphone bu sektörün elit firmasıdır.. geri kalanlar takipçidir.. o yüzden siz benim örneğimi dahada pekiştirmişsiniz aynı şeyleri söylüyoruz aten

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bir yere giderken megane ilede gidiyorsun
    mercedeslede gidiyorsun

bu kadar basit

merhaba , guzel bir benzetme (:

telefonu satiyordunuz en son satabildiniz mi? suanki telefonunuz nedir? bizde hala 4Sle devam (:

yazın sattım telefonumu
    şu anda E 72 kullanıyorum benim işimi görüyor
    pilide bana 1 hafta gidiyor
    lumıa almayı düşündüm henüz daha oturmadığı için almadım
    önceliğim elimdeki telefonumu eskitmem arkadaşım
    iphoneyi neden sattınız diye sorarsan ben sakar bi adamım
    telefonu kazara düşürüp mundar edebilirdim
    o yüzden telefonun başına iş getirmeden yepyeni gibiyken
    elden çıkarttım alan kardeşimizde güle güle kullansın

• quote:

quote:

quote:

yok hocam kıyaslanan telefonlar için söyledim.. iphone bu sektörün elit firmasıdır.. geri kalanlar takipçidir.. o yüzden siz benim örneğimi dahada pekiştirmişsiniz aynı şeyleri söylüyoruz aten

kim takipçi asıl takipçi, taklitçi Apple 5 tam fiyasko oldu performans yok kumandaya benziyor, kolay çiziliyor, wifi sorunu var... kılıfa koyunca 3G çekmiyormuş... güncellemesindeki açıklamaları sayfalar dolusu hatayı düzelttik diyor ama sonuç yine fos... nintendo gibi 5GB güncelleme sunup ağaç etmiyor... tek artısı...

• htc onex+ gibi bir alet varken iphone5 in yüzüne bakılmaz.hep aynı tekrar oldu apple yavaş yavaş gerileme dönemine girecek.
  • android alınacaksa.
    4.1.1
    2gb ram
    4çek işlemci.
    2000-2500mah bataryadan aşağısı kurtarmaz.

ablamda note2 var .ram anca yetiyo :)
    iphone5 ile aynı tarayıcı hızı bakımından felan.
    ama biri 4" diğer 5.55"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 26 Aralık 2012; 20:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

quote:

quote:

kim takipçi asıl takipçi, taklitçi Apple 5 tam fiyasko oldu performans yok kumandaya benziyor, kolay çiziliyor, wifi sorunu var... kılıfa koyunca 3G çekmiyormuş... güncellemesindeki açıklamaları sayfalar dolusu hatayı düzelttik diyor ama sonuç yine fos... nintendo gibi 5GB güncelleme sunup ağaç etmiyor... tek artısı...

Performans yok demenle gülünç duruma düştün o yüzden uzun uzadıya cevap vermeye gerek duymuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu konuyu hortlatim nolur nolmaz!.:))

• Müthiş performanslı cihazı 4 inc ekrana hapseden zihniyetin ben hiç bişey demiyorum daha sunu 4.5 inc yap en az bari o ne öle 4 inc cıkar eline alır baaakkkk bas parmagım ile bi ucdan uca dolastırabiliyorum der biri apple da az biraz kendini aş yahu aş.eğer zamanında 4.3-4.5-5-5.5 inc gibi ürünleri çeşitlendirmeyi akıllarına getirebilseydi su an samsung firması bu kadar kuvvetli olamazdı apple duraklamaya girdi bence yenilik anlamında 1 sene sonra 4.3 inc cıkarır 2 sene böle gider 2018 de 4.5 inc görürüz artık.ipad de mini modelini cıkardı gıttım kosa kosa aldım ipad ler normalde fazla buyuk kullanım için bunu farkediyor ama iphone nun artık cok ufak kaldıgını göremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Müthiş performanslı cihazı 4 inc ekrana hapseden zihniyetin ben hiç bişey demiyorum daha sunu 4.5 inc yap en az bari o ne öle 4 inc cıkar eline alır baaakkkk bas parmagım ile bi ucdan uca dolastırabiliyorum der biri apple da az biraz kendini aş yahu aş.eğer zamanında 4.3-4.5-5-5.5 inc gibi ürünleri çeşitlendirmeyi akıllarına getirebilseydi su an samsung firması bu kadar kuvvetli olamazdı apple duraklamaya girdi bence yenilik anlamında 1 sene sonra 4.3 inc cıkarır 2 sene böle gider 2018 de 4.5 inc görürüz artık.ipad de mini modelini cıkardı gıttım kosa kosa aldım ipad ler normalde fazla buyuk kullanım için bunu farkediyor ama iphone nun artık cok ufak kaldıgını göremiyor

Almazsın olur biter.4.3" ten sonrası sıkıntı bana göre.Telefon bu.1.60 boyunda arkadaşım note kullanıyor,telefon gelince millet gülmeye başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.