Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Müthiş performanslı cihazı 4 inc ekrana hapseden zihniyetin ben hiç bişey demiyorum daha sunu 4.5 inc yap en az bari o ne öle 4 inc cıkar eline alır baaakkkk bas parmagım ile bi ucdan uca dolastırabiliyorum der biri apple da az biraz kendini aş yahu aş.eğer zamanında 4.3-4.5-5-5.5 inc gibi ürünleri çeşitlendirmeyi akıllarına getirebilseydi su an samsung firması bu kadar kuvvetli olamazdı apple duraklamaya girdi bence yenilik anlamında 1 sene sonra 4.3 inc cıkarır 2 sene böle gider 2018 de 4.5 inc görürüz artık.ipad de mini modelini cıkardı gıttım kosa kosa aldım ipad ler normalde fazla buyuk kullanım için bunu farkediyor ama iphone nun artık cok ufak kaldıgını göremiyor

Almazsın olur biter.4.3" ten sonrası sıkıntı bana göre.Telefon bu.1.60 boyunda arkadaşım note kullanıyor,telefon gelince millet gülmeye başlıyor.

Arkadasım almıyorum zaten rahat ol.ne diye alacagım 4inc telefona 2900 tl para verecegim neymiş cok hızlıymıs interneti soyleymıs fotograf video hızı 120 vs miş ama ekran düdük kadar göremiyoruz bana uymuyor sana uyuyodur hayırlı olsun sen ne diye zıplayıp laf attın ben onu çözemedim apple ın ortağı olsan bu kadar yırtmazdın kendini apple kan kaybetmekte rakip firmalar en az onun kadar iyi performanslı cıhazları çeşit bollugu yaparak cıkarmaktalar herkese hitap etmektedir.son 4 telefonum samsung.note 1-s3-note 2- s4 zoom en son telim kardesimde ıphone 5 var memnunmu dersen işini görüyor ama benim telefonları görünce keske bu kasar para vermeseydim demekte

• TELEFON için ekran bence yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

TELEFON için ekran bence yeterli.

• Büyük ekran isteyen gider Samsung alır, küçük ekran isteyen Apple alır.Android kullanmak isteyen Samsung, HTC falan alır, iOS isteyen iPhone alır.Ben daha stabil olduğu için iOS tercih ediyorum ama Android hızla gelişiyor ve gelecek yıllarda benim fikrim de değişebilir.Nasıl özellikler istiyorsanız ona göre telefon alırsınız, başkasını da aldığı telefon yüzünden yargılamazsınız.Olay bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Müthiş performanslı cihazı 4 inc ekrana hapseden zihniyetin ben hiç bişey demiyorum daha sunu 4.5 inc yap en az bari o ne öle 4 inc cıkar eline alır baaakkkk bas parmagım ile bi ucdan uca dolastırabiliyorum der biri apple da az biraz kendini aş yahu aş.eğer zamanında 4.3-4.5-5-5.5 inc gibi ürünleri çeşitlendirmeyi akıllarına getirebilseydi su an samsung firması bu kadar kuvvetli olamazdı apple duraklamaya girdi bence yenilik anlamında 1 sene sonra 4.3 inc cıkarır 2 sene böle gider 2018 de 4.5 inc görürüz artık.ipad de mini modelini cıkardı gıttım kosa kosa aldım ipad ler normalde fazla buyuk kullanım için bunu farkediyor ama iphone nun artık cok ufak kaldıgını göremiyor

Almazsın olur biter.4.3" ten sonrası sıkıntı bana göre.Telefon bu.1.60 boyunda arkadaşım note kullanıyor,telefon gelince millet gülmeye başlıyor.

Arkadasım almıyorum zaten rahat ol.ne diye alacagım 4inc telefona 2900 tl para verecegim neymiş cok hızlıymıs interneti soyleymıs fotograf video hızı 120 vs miş ama ekran düdük kadar göremiyoruz bana uymuyor sana uyuyodur hayırlı olsun sen ne diye zıplayıp laf attın ben onu çözemedim apple ın ortağı olsan bu kadar yırtmazdın kendini apple kan kaybetmekte rakip firmalar en az onun kadar iyi performanslı cıhazları çeşit bollugu yaparak cıkarmaktalar herkese hitap etmektedir.son 4 telefonum samsung.note 1-s3-note 2- s4 zoom en son telim kardesimde ıphone 5 var memnunmu dersen işini görüyor ama benim telefonları görünce keske bu kasar para vermeseydim demekte

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Büyük ekran isteyen gider Samsung alır, küçük ekran isteyen Apple alır.Android kullanmak isteyen Samsung, HTC falan alır, iOS isteyen iPhone alır.Ben daha stabil olduğu için iOS tercih ediyorum ama Android hızla gelişiyor ve gelecek yıllarda benim fikrim de değişebilir.Nasıl özellikler istiyorsanız ona göre telefon alırsınız, başkasını da aldığı telefon yüzünden yargılamazsınız.Olay bu

Çoğu konuda haklısınız.
  • android de ram sorunu var birsürü uygulamayı aynı anda çalıştıramıyorsunuz oyun oynuyorum rekor yapıyorum durduruyorum arkadaşa mesaj atıyorum oyuna tekrar dönüyorum oyun kapanmış ram boşalttığı için,iphone da kaç uygulama açılıyor bilmiyorum ama iphone 5 te 20 uygulama kadar açıktı ve hepsi de son haliyle duruyor bu iphone almak için yeterli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro gliserin

android de ram sorunu var birsürü uygulamayı aynı anda çalıştıramıyorsunuz oyun oynuyorum rekor yapıyorum durduruyorum arkadaşa mesaj atıyorum oyuna tekrar dönüyorum oyun kapanmış ram boşalttığı için,iphone da kaç uygulama açılıyor bilmiyorum ama iphone 5 te 20 uygulama kadar açıktı ve hepsi de son haliyle duruyor bu iphone almak için yeterli bence

Hangi android telde dediginiz olay var?

• 1 sene Iphone 5 kullandim, bir ayi askin suredir S4 kullanıyorum.

Eger film izlemiyor, oyun oynamiyorsaniz 5" ekran sadece zorluk, baska birsey degil. Android 5" ekrani ikonlari yaymak, butonlari anlamsiz buyuk yapmak icin kullanıyor. Basta guzel geliyor buyuk ekran ama cicim aylari bitince Ios ozletiyor. En kisa surede 5S alacagim.

Samsung'un surekli ekrani buyutmesi 1 ) Ios karsisinda aciziyet, 2) Uzakdogu pazarının buyuk obje meraki yuzunden :)

Bu arada S4 ile android gayet stabil, hizli. O bakimdan Ios dan cok geride degil artik ama sonucta Android.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 21 Ekim 2013; 0:00:18 >
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    s4. 5gb ram olsun sistem yine onu dolduruyo bi sekilde zaten. telefonla ilgili degil isletim sistemiyle ilgili androidde fazla uygulamayi ayni anda calistiramiyoruz adamlar bunu biliyo ne kdr ram kaldi yaziyolar,iphone da oyle bir sey yok

• quote:

s4. 5gb ram olsun sistem yine onu dolduruyo bi sekilde zaten. telefonla ilgili degil isletim sistemiyle ilgili androidde fazla uygulamayi ayni anda calistiramiyoruz adamlar bunu biliyo ne kdr ram kaldi yaziyolar,iphone da oyle bir sey yok

Su siralar ipad minj almayi düşünüyorum ama ondaki ram 1 gb degil 512 mb .Bu soylediginjz olay benim icin önemli acaba 512 mb ramle de multitasking iphone 5teki performansina yakin olur mu?

• Konu hortlamış galiba,sadece ilk sayfayı okudum da iphone 5 e epey bir giydirmişler

S3 akar diyenler şuan da hala aynı şeyi söyleyebiliyorlar mı acaba onu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Konu hortlamış galiba,sadece ilk sayfayı okudum da iphone 5 e epey bir giydirmişler

S3 akar diyenler şuan da hala aynı şeyi söyleyebiliyorlar mı acaba onu merak ettim

S3um var akmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Konu hortlamış galiba,sadece ilk sayfayı okudum da iphone 5 e epey bir giydirmişler

S3um var akmiyor

Ben bilmem kullanmadım,sana zahmet ilk sayfada akar diyenlere sor hocam
    Bakalım akıyormuymuş bizde bilelim..

• quote:

Sen ram optimize , clear cache gibi uygulamalar kullaniyor musun ? Xperia z kullaniyorum 2 gb ram var hadi onu da gec xperia p var onda 1 gb ram var hic bir zaman kendi kendine uygulama kapatmisligi yoktur. Asla ram batarya vs gibi programlar kullanmadim. Tavsiye de etmiyorum kimse de etmiyor zaten. Ayrica gelistici seceneklerini de kurcaladiysaniz arka plan uygulama sinirini ayarlamis olabilirsiniz onlara bir bakin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Sen ram optimize , clear cache gibi uygulamalar kullaniyor musun ? Xperia z kullaniyorum 2 gb ram var hadi onu da gec xperia p var onda 1 gb ram var hic bir zaman kendi kendine uygulama kapatmisligi yoktur. Asla ram batarya vs gibi programlar kullanmadim. Tavsiye de etmiyorum kimse de etmiyor zaten. Ayrica gelistici seceneklerini de kurcaladiysaniz arka plan uygulama sinirini ayarlamis olabilirsiniz onlara bir bakin derim.

Hicbir zaman kendi kendine uygulama kapatmisligi yoktur mu? Ac bakalim 5-6 tane uygulama nasil kapatiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Hicbir zaman kendi kendine uygulama kapatmisligi yoktur mu? Ac bakalim 5-6 tane uygulama nasil kapatiyor

Hangi telefon kapatmiyormus ki 5-6 uygulamayi ?

• Klack kullanıcısına yanıt
    Iphone 5 kapatmiyormus

• Ben nato kafayım bu konuda maalesef sadece Apple kullanırım deişmez...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.