Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kötülemek için söylemiyorum Android'in de güzel yanları var tabii ilgi alanına göre değişir, S4 "ki bunu yetkili servisten duydum bizzat istanbulda" hatalı üretilen bir model imiş, hatta bu sebepten çok yakında S5 tanıtımı bekleniyor, iOS'a alışan birine Android en kaba tabirle Mercedes'ten Peugeot'ya geçiş gibi birşey malesef, "çok özgür" olması "açık kaynaklı" olması kendi kendine zarar veriyor. Ben düzgün bir hale gelmesini isterim rekabet sonuç olarak bizlere faydalı.
  • 1 senelşk konu la kim hortlattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • populer konulara girmiş... ne 1 seneliği?
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum detaylı bilgi verebilirmisin? Zaten telefonu açınca 0.90 ram kendi kullanıyo telefonun standart. Ram zaten 2 gb değil 1.86 gb. geriye 900 mb lık alan kalıyor ki facebook,tango,whatsap gibi programları açmasan dahi o arka planda hep çalışır mesajları alabilmek için. Flow free oynarsan tabı kapatmaz,iron man,asphalt,csr racing gibi oyunlardan bahsediyorum. İphone da 4ü bilmemde 5 te hiç kapattığını görmedim. Ki sadece oyun da değil rehber,mesajlar,galeri vs gibi telefonun kendi programları acayip ram götürüyo

Edit: Telefonu 1 hafta kapatmadan kullan oyun oyna face de gezin. Bütün uygulamaları kapatsanda 1.20 ramlara çıkıyo telefonu kapatıp açmak gerek arasıra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro gliserin -- 21 Ekim 2013; 18:13:56 >
  • Bence android'in şu an için tek eksiği app store ile eş değer programları olmaması Stabilite sorunlarının kesinlikle olmadığını düşünüyorum bu konuda markalar gerçekten hakkını verir

şekilde ARGE çalışmaları yapıp Yeni nesil telefonları daha stabil hale getirdiler. Google'ın, Google Play Store için; grupça çalışan küçük yazılım şirketlerine karşı farklı bir politika

sergilemesi gerekiyor ki android içinde uygulama geliştirsinler...

Öte yandan bir eksiği de bence optimizasyon sıkıntıları hadi program veya oyunu buldun diyelim bazen çalışmama ihtimali bile oluyor yeni nesil işlemci ve

gpu olan telefonlarda (daha çok oyunlarda bu durum söz konusu sanırım) tabiki derinliğince eleştiremem sonuçta yazılım bilgim yok fakat Bence, S3, Note2, HTC One Zamanına göre

mükemmel olan bu telefonları kullandığımda (HTC One hala mükemmel) hep program sıknıtısı çektiğim için iphone değil de bir nevi IOS'a dönmek zorunda kaldım. Hatta HTC One'ı

üzülerek takasladığımı belirtmek isterim hayatımda kullandığım Tasarımı ve Yazılım özellikleri ile en güzel Android telefondu bence...

Program sıkıntıları yaşıyorumz belirtmek isterim;

çünkü Görsel Tasarım ve Müzik ile ilgileniyorum, fotoğraf, tasarım, müzik prodüksiyon programları yok denecek kadar az android markette

hatta her hangi bir ilgili olduğum alanda telefonun portatifliğini kullanarak yolda giderken bile yeni şeyler yaratabileceğim araçlar yok malesef.

• iphone 6 çıktığını gün amerikadaki storedan alıcam. "İmaj her şeydir"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum tamamen hatalı bir ürün. Ram sorunu, kendi tarayıcısı ve video kaydetmeye basınca parlaklığın azalması ve ısınınca parlaklığın azalması vs var. Görüntü tam beyaz değil sarımtırak,iphone neredeyse iki kat beyaz ve parlak. Tabi siz teknik konularından bahsetmiş olabilirsiniz. Htc desire hd kullandım hiçbir sorun yaşamadım sorun tamamen andriodde değil samsungta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro gliserin -- 21 Ekim 2013; 18:20:30 >
  • nitro gliserin N kullanıcısına yanıt
    bu model için evet sorunun büyük kaynağı samsung'da. Fakat "bence" android böyle "özgür" kaldığı sürece bir iOS7 bile olamayacak
  • o zaman ağıldan kapalı kalırsınız... gökteki yıldızları izlersin...
  • S3 kullanicisi olarak stabil olmadigini soyleyebilirim. Arkada spotifydan sarki acip fifaya girince kasiyor uygulamadan cikmak icin orta tusa basiyorum 10sn falan sonra cikiyor. Google playin duzelmesini beklemeyin hic. 13-14 yasindaki cocuklar sacma sapan yorumlar yapiyor bir cok sahte, kalitesiz uygulama var. Zamaninda 4s de kullandim. Tek sikintim sarjiydi ki yani s3un tek artisi bence bu sarj olayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetmax kullanıcısına yanıt
    ben S3 kullandığım dönemde 3100 mah batarya ile 2 günü görüyordum normal kullanım ile o konuda iyi evet (Samsung Storelarda satılan orjinal batarya ile)
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    gökteki yıldızlara ihtiyaç yok iOS 7 ile o da ekranlara geldi zaten

• allantoin5534 A kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibiydim, 4s den sonra note2 ... Sanki teknolojiyi yeni keşfetmiştim.. Şimdi mi ? 5s gelsenede kurtulsam diyorummm, acaba sen ne düşüyorsun dostum.
  • Android de virüs sorunu var sanırım cihazı alıyorsunuz on numara diyorsunuz adamlar aşmış ios ile boşa vakit geçirmişim diyorsunuz ama birkaç ay sonra performans düşüyor, telefonda problemler başlıyor. Oysa ki ios cihazlarda hiç böyle problemler yok aylarca telefonu kapatıp açmasanız bile olur hiç farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 21 Ekim 2013; 18:42:24 >
  • vires kullanıcısına yanıt
    anti virüs satan çakalların uydurması... Android için virüs yok... yalan haberlerle anti virüs satmaya çalışıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AEtyemez

Bende senin gibiydim, 4s den sonra note2 ... Sanki teknolojiyi yeni keşfetmiştim.. Şimdi mi ? 5s gelsenede kurtulsam diyorummm, acaba sen ne düşüyorsun dostum.

Ben de 4S'den Note 2'ye geçtim, iyi ki geçmişim diyorum bence kullanımla alakalı bir konu. Bir daha iPhone almayacam mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AEtyemez kullanıcısına yanıt
    5S mavi ekran verincede aynı şeyi düşünecek misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

anti virüs satan çakalların uydurması... Android için virüs yok... yalan haberlerle anti virüs satmaya çalışıyorlar...

http://www.teknolojioku.com/haber/android-telefondaki-virusleri-anlamanin-5-yolu-10546.html

• vires kullanıcısına yanıt
    yalan dolan yazı...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fxju0k8NflM#t=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 21 Ekim 2013; 18:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

yalan dolan yazı...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fxju0k8NflM#t=0

http://www.zdnet.com/first-case-of-android-trojan-spreading-via-mobile-botnets-discovered-7000020292/

İngilizcen varsa oku rusya da android cihazlarda yayılan trojan dan bahsediyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.