Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o kullanmasını bilmiyorda ondan... SIII akar...
    android'de kapatmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 21 Ekim 2013; 3:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Konu hortlamış galiba,sadece ilk sayfayı okudum da iphone 5 e epey bir giydirmişler

S3 akar diyenler şuan da hala aynı şeyi söyleyebiliyorlar mı acaba onu merak ettim

Lg g2 im var akıyor:)üstad iphone a giydirenlerin %80 i ekrandan muzdarip lenn bari4.5 yap ekranı 4 inc de neymiş töbe yaa adamlar inat ettiler yapmıyorlar haa bölede alan var o ayrı ama arge yavaslamıs eskiden iphone yenilik getirir agzımız acık bakardık şimdi ram arttırıp mp yukseltmekten baska bir yenilik yapmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC ONE
  • Bitmek degil de elimdeki iPhone 5 i yeni cikan iPhone 5 s ile Degistirmek icin bir sebep yok

• iphone yazıımsal ve sağlamlık olarak mükemmel ama şekli şemali değiştirsinler artık
  • İos 7 nin çıkmasıyla iphone benim için bitmiştir. Lg g2 veya sony xperia Z1 düşünüyorum.

• Tercih meselesidir tabii ki saygı duyarım lakin hayatınızı Apple ürünlerine entegre ettiğinizde başka platformlar "bana göre" çok yavan kalıyor, iOS7 bekleneni veremedi evet fakat yenilik şarttı ve hataların tamamı eminim çok yakında düzeltilecektir...
  • 5S mavi ekran verince hala beğenecek misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

5S mavi ekran verince hala beğenecek misiniz?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Tercih meselesidir tabii ki saygı duyarım lakin hayatınızı Apple ürünlerine entegre ettiğinizde başka platformlar "bana göre" çok yavan kalıyor, iOS7 bekleneni veremedi evet fakat yenilik şarttı ve hataların tamamı eminim çok yakında düzeltilecektir...

tmm haklısınız ama Apple naparsa yapsın ios 6 gibi hızlı olmayacak diye düşünüyorum.Eski ios gitti ona üzülüyorum
  • ios candır
  • Ama kullanmayı bilmiyormuşuz

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    yazık sana... daha çok çile çekeceksin...
  • quote:

yazık sana... daha çok çile çekeceksin...

3 senedir ios kullanıyorum hiç çile çektiğimi görmedim merak etme

• xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    düzelecektir emin olabilirsin, ben şahsen Apple'a hep güvendim 2009'da çıkmış bir cihaz bile daha yeni öldü (yazılımsal olarak) 3Gs yani mesela. Diğer platformalara bak sonuç ortada, az önce bir teknoloji sitesinde hangi xperia'lar Android 4.3 alacak diye bir haber vardı. Apple ürünlerinde ise şöyle haberler olur "3,5 yıl sonra 3Gs desteği kesildi" bu bile bence müşteri memnuniyeti için yeterli. eski iOS daha "boyutlu" idi şimdi ise sadeleştirmeye çaba gösteriliyor, her büyük güncellemede bu tarz problemler oldu, iOS 8 de de olacaktır. En azından yıllar boyunca şunu demek zorunda kalmadık hiç "abi rehber birazcık yavaş açılıyor ama gelişmekte olan bir platform bu" hayatına Apple giren birisi bu ürünü hayatına entegre ettiyse geri dönüşü zor ve hatta gereksiz bana göre. Ben S3 kullandım kardeşim hala kullanıyor Lumia 920 de kullandım. Babam S4 kullanıyor. O görüntüye o donanıma Android yakışmıyor ne yapılırsa yapılsın. Samsung zamanında Apple ile anlaşsaydı mesela donanımı ben yapayım sen iPhone olarak sat. Düşünebiliyor musun o zaman piyasayı. Daha yeni 2 saat önce iPod Touch 5 aldım, içinden iOS 6.0 çıktı biraz kurcaladım. Gözüm alıştı belki bilmiyorum ama iOS7 bana daha eğlenceli geldi. Sadece tuş kilidi açılırken çıkan sesi özlemişim

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    5S için dedim... 64B ile çile çekmeyen kalmayacak...
  • quote:

5S için dedim... 64B ile çile çekmeyen kalmayacak...

Bu sorunun suçu appler onlarda 1 aya kalmaz düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

düzelecektir emin olabilirsin, ben şahsen Apple'a hep güvendim 2009'da çıkmış bir cihaz bile daha yeni öldü (yazılımsal olarak) 3Gs yani mesela. Diğer platformalara bak sonuç ortada, az önce bir teknoloji sitesinde hangi xperia'lar Android 4.3 alacak diye bir haber vardı. Apple ürünlerinde ise şöyle haberler olur "3,5 yıl sonra 3Gs desteği kesildi" bu bile bence müşteri memnuniyeti için yeterli. eski iOS daha "boyutlu" idi şimdi ise sadeleştirmeye çaba gösteriliyor, her büyük güncellemede bu tarz problemler oldu, iOS 8 de de olacaktır. En azından yıllar boyunca şunu demek zorunda kalmadık hiç "abi rehber birazcık yavaş açılıyor ama gelişmekte olan bir platform bu" hayatına Apple giren birisi bu ürünü hayatına entegre ettiyse geri dönüşü zor ve hatta gereksiz bana göre. Ben S3 kullandım kardeşim hala kullanıyor Lumia 920 de kullandım. Babam S4 kullanıyor. O görüntüye o donanıma Android yakışmıyor ne yapılırsa yapılsın. Samsung zamanında Apple ile anlaşsaydı mesela donanımı ben yapayım sen iPhone olarak sat. Düşünebiliyor musun o zaman piyasayı. Daha yeni 2 saat önce iPod Touch 5 aldım, içinden iOS 6.0 çıktı biraz kurcaladım. Gözüm alıştı belki bilmiyorum ama iOS7 bana daha eğlenceli geldi. Sadece tuş kilidi açılırken çıkan sesi özlemişim

Öncelikle ipod touch 5 hayırlı olsun. Şuan gelecek güncelemeden biraz umutluyum görücaz bakalım

• Iphone 4S sahibiyim. Eşim çok beğendiği için hediye olarak Galaxy S4 aldım 3 ay önce. Almaz olaydım. Zibilyon tane problem yaşadık ve telefonu bugün dördüncü kez servise kargoladım. Hele Androide hiç ısınamadım. IOS'un yanına bile yaklaşamaz.Bana göre...
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dediğim gibi iOS7 neredeyse yeni bir platform 200'den fazla yenilikle geldi, 50 hata varsa 15 veya 20'sini bu güncellemede hallederler sonra 7.5 gibi birşey çıkar ve tamamen eski tadına ulaşır, bu akşam ben de umutluyum, bunca şikayete "dünya çapında" sessiz kalacak firma değil Apple.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.