Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy alsam Mac OS ile uyum sorunu yaşar mıyım? Iphoto'dan diske fotoğraf atmak Itunes'dan telefona mp3 yollamak Iphone ile çok kolay. Galaxy'de durumlar nasıl olur. Uyumsuzluk zorluk falan yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 20 Aralık 2012; 18:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CsMaNiA

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

4s kulllanıcısıyım daha önce 3g ve 3gs kullandm , gerçekten çok stabil bi sistem. şişme asla yapmıyor fakat yıllardır anlamadığım bir şey var neden bluetoothla veri transferi yok ? bunun yüzünden bazen telfonu yere vurasım geliyor

jb yap sonra 10 tl ye paypalla airblue sharing al harika kullanıyorsun
    işte jb yapman gerek
    bende bu şekilde kullanmıştım
    jb yapıncada mübarek telefon sapıtyordu ara sırada olsa

jailbreak bende kullandm ama benim kafama takılan stock iphone da neden veri transferi yok demekki tepki almıyo herkes memnunki apple hiçbişi yapmıyor.!

En son 6600 ilk ciktigi zamanlarda bluetoothtan veri transferi yapmistim. 2013 yilinda cok gereksiz bir ihtiyac bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla 2 senedir android kullanıyordum 3GS den geçiş yapmıştım 2 gün önce tekrar ip5 alarak tekrar iOS a geçiş yaptım. Pişmanmıyım peki kesinlikle HAYIR

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Galaxy alsam Mac OS ile uyum sorunu yaşar mıyım? Iphoto'dan diske fotoğraf atmak Itunes'dan telefona mp3 yollamak Iphone ile çok kolay. Galaxy'de durumlar nasıl olur. Uyumsuzluk zorluk falan yaşar mıyım?

%100 sorun yaşarsın. Bir kere USB ile bilgisayara bağladığında, bilgisayar telefonu görmüyor. Kies yüklemen lazım, kies de kasım kasım kasıyor aleti. Mac pro'yu saymazsak, piyasadaki en güçlü mac'lere sahibim ama aletler kasım kasım kasılıyor Kies'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

quote:

4s kulllanıcısıyım daha önce 3g ve 3gs kullandm , gerçekten çok stabil bi sistem. şişme asla yapmıyor fakat yıllardır anlamadığım bir şey var neden bluetoothla veri transferi yok ? bunun yüzünden bazen telfonu yere vurasım geliyor

işte jb yapman gerek

jailbreak bende kullandm ama benim kafama takılan stock iphone da neden veri transferi yok demekki tepki almıyo herkes memnunki apple hiçbişi yapmıyor.!

En son 6600 ilk ciktigi zamanlarda bluetoothtan veri transferi yapmistim. 2013 yilinda cok gereksiz bir ihtiyac bence.

sizin için gereksiz olan başkası için gerekli olabilir
    şartlar ve yöntemler farklıdır

• Birde ,

İphone 5 aldıktan sonra ,Anladımki iPhone benim için bitmemiş ,bitirememişim diyenler ,

Başlıklı bir konu bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işte jb yapman gerek

Onca Androidli ,İOS Lu cihaz kullandım,Bluetooth ile belkide 2 senedir bir dosya dahi kullanmadım.

Eskiden data 3G data bağlantısı yoktu.

sahsen ben Foto,ses vb dosyalar göndereceksem,en basiti Whatsapp veya emali kullanıyorum.

Yine 2 seneye yakındır,SMS dahi yollamıyorum.

Whatsapp ,email fazlası ile yetiyor.

Operatörler SMS hizmetini Yada Apple SMS özelliğinide kaldırırsa umrumda bile olmaz.

İOS veya ANDROİD li son model cihaz alıpta ,kontörlü kullanan,data hattının kb hesabını yapanlar ,için şartlar ve yöntemler eskiden beri aynı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Galaxy alsam Mac OS ile uyum sorunu yaşar mıyım? Iphoto'dan diske fotoğraf atmak Itunes'dan telefona mp3 yollamak Iphone ile çok kolay. Galaxy'de durumlar nasıl olur. Uyumsuzluk zorluk falan yaşar mıyım?

En önemlisi iMessage olmaz. Düşünmeyin bile. Apple bir şey yapıyorsa başka bir şey alınmaz.
  • Kesinlikle Apple dün iPhone 5 Aldım 32Gb bence adamlar gerçekten iyi yapmış laf yapanların bi sebebi bence parasının fazla olmasından ucuz olsa herkes alır kimsede laf yapmaz bence sonuna kadar hakediyor. Hak etmese Çinde satılmaya başladığı zaman 3 günde 2Milyon satmazdı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işte jb yapman gerek

Onu diyorum bende alternatif çok android telefon ya da jailbreak var buraya gelipte neden iphone'da yok diye sitem etmenin bir anlamı yok.

• adam soruyor belki iphoneyi sevip kullandığı için soruyor

bende cevabını vereyim
    alttaki imzamdaki linki okursanız neden yok cevabını bulursunuz
  • İphone alışkanlıgı Marka tutkusundan degıldi Android ile İos Arasındaki ve windows Mobile arasındaki Kullanım ve hız farkındandı İOS bunu çok guzel bır sekılde başardı ve bır bagımlılık olusturdu. Bugun İphone 5 belki Beklentıler çok yuksek oldugundan sadece beklentılerı karsılayamamış olabılır ama bence şuan piyasadakı en ıyı telefondur.
  • Mac ile sorun çıkaracaksa düşünmeye bile değmez o zaman. Yorum yazanlara teşekkürler.
  • arkadaşlar benim sadece kafama takılan neden olmamasıydı , gerekçe nedir ? ayrıca herkes whatsapp mı kullanıyor , tamam bizler whtsappta viberde imessagede sonuna kadar kullanıyoruz , fakat ip2g yi düşünün o zamanda yoktu, whtsappta yoktu..
  • quote:

arkadaşlar benim sadece kafama takılan neden olmamasıydı , gerekçe nedir ? ayrıca herkes whatsapp mı kullanıyor , tamam bizler whtsappta viberde imessagede sonuna kadar kullanıyoruz , fakat ip2g yi düşünün o zamanda yoktu, whtsappta yoktu..

neden yok biliyormusun kısaca
    birinin eksiğini diğer telefon firması yapıyor onun eksiğinide başka bir telefon firması yapıyor
    hiç biri 4x4 lük telefonu bilerek yapmıyorlar
    bunun adıda kapitalizme bağlı emperyal düzen
  • 3 gundur galaxy note 2 kullaniyorum. Siddetle tavsiye ediyorum. Benim icin IPHONE GERCEKTEN BITMISTIR taki en az 4.5 inc telefon uretene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

3 gundur galaxy note 2 kullaniyorum. Siddetle tavsiye ediyorum. Benim icin IPHONE GERCEKTEN BITMISTIR taki en az 4.5 inc telefon uretene kadar.

umarım 1-2 ay kullandıktan sonrada
    bu tavsiyeyi yaparsın arkadaşım
    bence 2-3 gün çok erken
  • Androide de yabanci değilim pek sanmiyorum ama bakip gorecegim insallah pisman olmam

• İos 6 cikali bitti

• İ4s kullandım note sonra s3 şimdi lumıa 920 kullandım ıphone ne zaman 4.5 inc ekran yapar kasasınıda adam gıbı yapar ben o zaman gozu kapalı gecerım w8 su an için coook hızlı donma yok kasa saglam lumıa da ha oyun vs cok yok ama whatsapp facebook viber vs olması bana yetiyor bıde hızlı nete gırmesı dusunen olursa kesınlıkle gecsın

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.