Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

quote:

Orijinalden alıntı: kara_yunus

bence çok güzel. üstelik hayatımda hiç böyle bi kumanda da görmedim ;)
    s3 ve ya htc alcağıma hiç telefon kullanmam daha iyi.

bende oyle diyordum. ilk ciktigindan beri iphone kullanirdim. i5 i beklesemmi diye cok dusundum. ama bu bekleme surecinde deneme amacli s3 aldim. fiyati uygun, kaliteli, hizli. sikayet etmiyorum ama edecek olsam tek seyim pil omru olurdu. elimden hic dusurmedigim icin ekstra bir pille o sorunuda cozecegim. buyuk bir apple faniydim, ama iyiki on yargimi kirip s3 almisim...

Ben de ayni seyden bahsedecektim. Ben androidin ya da iosun cok farkli oldugunu dusunmuyorum. Daha cok is icin kullaniyorum telefonun akilli ozelliklerini. Filemaker db programi var falan. Eminim androidde de benzer seyler vardir. Ama alistim, iphone ile devam ederim diye dusunuyorum. Cunku dedigim gibi buyuk fark olacagini dusunmuyorum. Neyse, Bende 3GS var. Esimde de 4. 4 sayfalari daha hizli aciyor safaride. fakat bugun arkadasimin galaxy S2 siyle bir seye baktim. İnanilir gibi degil, tak diye, aninda aciyor. Cachede mi kayitliydi sayfa da oradan geldi bilemedim. Simsek gibi yahu. Baska bir arkadasimin 4Sini istedim hemen mukayese icin, arada bariz fark var. Kiyasladigimiz telefon da S3 degil, S2 dikkatinizi cekerim.
    İkisini de kullananlardan rica ediyorum, gercekten o kadar buyuk fark var mi arada, bize mi oyle geldi?
    Youtube'da falan mukayeselerde o kadar farkli gorunmuyor, hatta ip daha hizli gibi. Ama pratikte durum tam tersiydi. Ne dersiniz?

Tespitiniz doğru. 4s bile browser performansında s2 ile anca mücadele edebiliyor ve çoğu yerde yavaş kalıyor. S3 için bişey demeye gerek yok bile. Günümüzde akıllı telefon demek yarı yarıya browser performansı olduğu için zaten samsung un bu modelleri bu yüzden efsane oldu ;)

(ayrıca geri kalan bütün özellikleride fazla fazla yeterli telefonlar)

• ben şimdiye kadar android hiç kullanmadım
    önceleri nokıa ve hala nokıa 701 im var ayrıca ip 4s de kullanmaktayım
    fakat aklım yeni çıkacak nokıa lumıa 920 ile birlikte
    samsung galax note yi çok merak etmekteyim
  • bence telefon iyi cidden ne bekliyorsunuz ekranı 4.0 olmuş bence ıphone için ideal özellikleri de artmış ıphone alıcak olsam bu telefonu alırdım
  • Benim için ıphone bitmiştir bizene töbe töbe. Sansumg dan iyidir samsung kendini pc sanıyo kasıyo
  • iPhone bitmiş
    http://www.youtube.com/watch?v=0Y46QbR-G24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateacher -- 16 Eylül 2012; 16:57:42 >
  • Iphone geri donmekmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

quote:

Orijinalden alıntı: kara_yunus

bence çok güzel. üstelik hayatımda hiç böyle bi kumanda da görmedim ;)
    s3 ve ya htc alcağıma hiç telefon kullanmam daha iyi.

bende oyle diyordum. ilk ciktigindan beri iphone kullanirdim. i5 i beklesemmi diye cok dusundum. ama bu bekleme surecinde deneme amacli s3 aldim. fiyati uygun, kaliteli, hizli. sikayet etmiyorum ama edecek olsam tek seyim pil omru olurdu. elimden hic dusurmedigim icin ekstra bir pille o sorunuda cozecegim. buyuk bir apple faniydim, ama iyiki on yargimi kirip s3 almisim...

Ben de ayni seyden bahsedecektim. Ben androidin ya da iosun cok farkli oldugunu dusunmuyorum. Daha cok is icin kullaniyorum telefonun akilli ozelliklerini. Filemaker db programi var falan. Eminim androidde de benzer seyler vardir. Ama alistim, iphone ile devam ederim diye dusunuyorum. Cunku dedigim gibi buyuk fark olacagini dusunmuyorum. Neyse, Bende 3GS var. Esimde de 4. 4 sayfalari daha hizli aciyor safaride. fakat bugun arkadasimin galaxy S2 siyle bir seye baktim. İnanilir gibi degil, tak diye, aninda aciyor. Cachede mi kayitliydi sayfa da oradan geldi bilemedim. Simsek gibi yahu. Baska bir arkadasimin 4Sini istedim hemen mukayese icin, arada bariz fark var. Kiyasladigimiz telefon da S3 degil, S2 dikkatinizi cekerim.
    İkisini de kullananlardan rica ediyorum, gercekten o kadar buyuk fark var mi arada, bize mi oyle geldi?
    Youtube'da falan mukayeselerde o kadar farkli gorunmuyor, hatta ip daha hizli gibi. Ama pratikte durum tam tersiydi. Ne dersiniz?

Tespitiniz doğru. 4s bile browser performansında s2 ile anca mücadele edebiliyor ve çoğu yerde yavaş kalıyor. S3 için bişey demeye gerek yok bile. Günümüzde akıllı telefon demek yarı yarıya browser performansı olduğu için zaten samsung un bu modelleri bu yüzden efsane oldu ;)

(ayrıca geri kalan bütün özellikleride fazla fazla yeterli telefonlar)

Neyin tartismasini yapiyoruz ki apple son bes yilin muhtesem devi olarak yerini aldi ve osmanli gibi duraklama donemine girdi 2-3 yila kalmaz nokia gibi cokuse gecer saniyomusunuz ki 2 yil daha boyle gitse su an iphone super diyenler o zamanda aynisini desin.tekrara dusersen bitersin tek bir urun ile 5 yil dayanmak zaten mucize umarim toparlarda samsung htc ye piyasa kalmaz yoksa hapi yuttukapple firmasina hala sempatim var sadece tablet yuzu suyu hurmetine cunku hala daha iyisini yapan olmadi:)

• Apple i daha cok kisinin kafasinda bitirmesi iyi olur. Herkez kullanmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Apple i daha cok kisinin kafasinda bitirmesi iyi olur. Herkez kullanmasin

Meraklısı değiliz iki özellik katıp heryıl aynı telefonu satmasına. Millet artık sıkılmış appleın adına yakışır bir cihaz istiyor

• valla iphoneyi bilmem ama benim için
    bu geceden sonra aykut hoca bitmiştir
  • bugune kadar 1 iphone 3 ipod touch 1 android (kullanmaya devam ediyorum) cihaz kullandim. ifanlar apple kullanmadim sanar simdi. iphone 5 olmamis ama ipod touch 5 harika olmus. en kisa zamanda android yanina ipod touch 5 cekip kardes kardes takilacagim. keske ekrani 1280x720 olsaydi o zaman mukemmel olurdu.

4s i olup da 5 almak enayilik.
    iphone alanlarin %90 i hava atmak icin alip %80 i sadece arama, mesaj atma ve belki biraz da face twitter takiliyor. sadece para bende demek amac. hicbir zaman bir tele 2000tl ve ustunu vermedim. trilyonlarim olsa da vermem.

Not: bu arada bu mesajimi unutmayin. 1 yil icinde iphone 5 alirsam hatirlatin da kordonda ciplak kosayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 21 Eylül 2012; 3:02:55 >
  • Üstteki arkadasın dediklerine aynen katılıyorum bende sırf merak ettigim için samsung note almıştım 1 haftada cildirtti beni tabi zevk meselesi param olmasın 3 gs alırım yinede iOS tan vazgeçmem hergün aktif sekilde kullanmaktayim ve çok memnunum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

valla iphoneyi bilmem ama benim için

• Daha çok kişiye yaymak lazım bunu. Umarım daha binlerce insan için bitmiştir. Gidin galaxy alın millet. iPhone 5 almasın kimse. iPhone 5 kaka kaka
  • Lan ne manyak insanlar var. Konuyu bile okumayan fanlar var. Burda kimse iphone şundan yavaş veya bundan hızlı konusunu tartışmasın. Sadece iphone tasarım olarak beni ve benim gibi birçok insanı hatta apple fanlarını bile hayalkırıklığına uğratmıştır. Biz bunu tartışıyoruz. Yoksa şu an ip4 kullanıyorum hızı da çok iyi. Galaxy note 2 tasarımı benim çok hoşuma gitti. Ama işte android..

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

valla iphoneyi bilmem ama benim için

Aynen hocam kanser etti Aykut !

• Tabi, beklentiler yükseldi. Sürekli yenilik sürekli yenilik...

Akıllı telefon tasarımları yaratıcılığın sınırlarına geldi demekki. Her marka kendi karekterini oturttu, bundan sonra donanımda fazla değişiklik olmayacağına göre (ancak işlemci hızlanıp hafızalar artar) tasarımlarda da fazla yenilik beklemek hata olur.

Bir örnek vereyim, (tüm markaların) laptop gelişimine bir bakın. Yaklaşık 10 yıldır dış tasarımda fazla değişiklik yok. Çünkü karakterler oturdu, mesela macbook pro serisi uzun süredir aynı, sanırım aynı kasada 3-4 jenerasyon olmuştur, kimse de itiraz etmiyor. Elbette aileye yeni ürünler ekleniyor (Air).

İşte Iphone da tıpkı böyle. Steve tutkulu bir adamdı, doğru tasarımı yakaladığını düşünmüştür. İleriyi planlayan bir adam olduğundan Iphone 5 onun projesini takip etmiş olabilir. Aslında belki de Steve'den sonra farklı tasarımlar yada ara modeller görebiliriz. Mesela Ipad mini (A6 işlemci, 1080p, 6.5" ekranlı) çıkarsalar, süper olur (tabi adı Ipod maxi de olabilir).

Ne bileyim, mesela Porsche 911 de yıllardır aynı karekterde, çok belirgin değişiklik hiç yapılmadı.

Diğer yandan, biz millet olarak fazla tüketime meyilliyiz. İnanırmısınız bilemem, ben ilk çıkan Iphone'umu (ikinci telefon olarak) hala kullanıyorum. 3G interneti olmaması dışında, email cevaplama ve diğer temel işlemleri gayet güzel yerin getiriyor. Tabi artık yazılım sorunu var, çünkü bir çok uygulama 3.1.3'de çalışmıyor, en az 4.0 istiyor. Düğer telefonum ise Galaxy S, o da internet diğer işlerimi görüyor ve bazı oyunları oynuyorum. Her ikisi de müzik dinleme işlemini başarı ile yapıyor. Birini alalı 4.5 sene oldu, diğeri 2 seneyi aştı. Ve hala yeni model bir telefona ihtiyacım yok.

Örneğin aramızda olup da 4S'den 5'i düşünenler gereksiz bir adım atmış olur. Paramız çok olsun olmasın vatana millete zarar olur bu alışveriş. Bunu başka mecralarda da olsa hepimiz biraz yaparız.

Ama tabiki teknoloji çekiyor, seviyorum. Iphone 4 yada 4S almamıştım, ama 5 alacağım. Eskisini emekli etmenin zamanı geldi de geçiyor. 2 sene sonra Galaxy 5 çıkınca onu da alırız artık.

• iphone 4s kullanıyorum
    kullanıp kullanacağım ilk ve son olur diyordum iphone için ama
    bu acele verilmiş bir karar olduğunu düşündüm
    heleki ios6 daki yeniliklerden sonra

lumıa 920 ye bakarım çıksın kullanılsın yorumları görüyüm

daha sonra herhalde duruma göre karar vericeğim ya iphoneyle devam ederim edersemki herhalde
    iphone 6 çıkana kadar 4s i kullanırım iyicene eskitirim gerçi bende kolay kolay bir ürün eskimez

şu anda 4s i jb siz kullanmaktayım 5 ay jb li kullandım jb siz daha verimli 4s daha stabil daha oturaklı
    kullanımı
  • Ben iphone 5 kasasını çok beğendim. bence gayet şık olmuş. cihaz büyümüş, incelmiş ve hafiflemiş. birazcık uzamış ama hala 16:9 formatında ki bildiğim kadarıyla s3 te aynı oranda büyütülmüş bir ölçüye sahip. oda 16:9 formatında bir ekrana sahip yani. eğer söylediğimde yanılmıyorsam, nasıl oluyorda iphone 5 kumandaya benziyorda s3 benzemiyor. bu arada ben htc one s kullanıyorum yani iphone fanatiği değilim. s3 de bazılarını büyüklüğü sebebiyle rahatsız edebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

Ben iphone 5 kasasını çok beğendim. bence gayet şık olmuş. cihaz büyümüş, incelmiş ve hafiflemiş. birazcık uzamış ama hala 16:9 formatında ki bildiğim kadarıyla s3 te aynı oranda büyütülmüş bir ölçüye sahip. oda 16:9 formatında bir ekrana sahip yani. eğer söylediğimde yanılmıyorsam, nasıl oluyorda iphone 5 kumandaya benziyorda s3 benzemiyor. bu arada ben htc one s kullanıyorum yani iphone fanatiği değilim. s3 de bazılarını büyüklüğü sebebiyle rahatsız edebiliyor.

s3 kumandaya değilde kahve tepsisine benziyor zaten 4.8inc ekranı ile :)
    bu arada sevgili androidci arkadaşlar samsung'un yarın bir tanıtımı var ve tahmin neyin tanıtımını yapıyor :) 4inc'lik yeni samsung galaxy s3 mini :D ee tabi napsın onunda ekmek kapısı kopyalamak :D
    kaynak diye bagıranlar için gelsin:http://www.engadget.com/2012/10/10/samsung-mobile-head-confirms-4-inch-galaxy-s-iii-mini-announceme/

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.