Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone ya da Apple biter ya da bitmez bilemem de Iphone 5'i beğenmedim Iphone 4 ile yoluma devam edeceğim. İsteyen alır, hayrını da görür inşallah. Fazla uzatmaya gerek yok bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ne bekliyorsunuz anlamadım ki?

Dun bir baslıkta yazmıstım mesela on tarafın tamamen ekran olmasını, home tusunun kaldırılmasını, su conseptlerde tanıtılan ucuk kacık ozelliklere benzer farklı degisik oncu birsey olmasını beklerdim.
    Panoramik fotoraf kablo ucu uzamıs ekran icin sunum yapmak komik geliyor bana...

Home tusu olmasa laf edecek bise bulunmaz ki telefona?
    Ayrica komple ekran olsa home tusu nolacak ahize sensor nolacak?
    Yillardir ekran buyusun ekran buyusun dediniz simdide kumanda gibi oldu diyorsunuz napacaklardi karemi yapacaklardi?

Hocam lansmanın basında Apple 400 milyon toplam satıs yaptı dedi yanılmıyorsam sence bu nasıl oluyor?

Işlemci olarak guclenmesinden mi, telefonun her seferinde 1 2 mm incelmesinden mi?

Bence getirdgi yeniliklerden ve oncu olmasından kaynaklanıyordu. Iphone ilk cııktıgında super dokunmadık ekranı, ipod olması, gravity sensoru zaten soylenecek laf yoktu,
    sonra 4 cıktı kamera, islemci, retina ekran, 3d sensoru, dizaynu mukemmel hala geldi..

Peki iphone 5 te yenilikci öncu ne oldu? Bana soruyorsun mesela tamamı ekran olsa ahize sensor ne olacak diye, benim bildigim Apple buna bir cagre bulmalıydı bizde vay be demeliydik ama olmadı.
    Yukarda yazdıgım ekran, home tusu ornek icindi, aklıma gelmeyecek yenilikler beklerdim ben eger bir 400 milyon daha satacaksa bu olmalıydı soyledigim budur...

Ama adamlarada haksizlik ediyoruz. Ben mesela 4 kullaniyorum. Su an hic bir istegim yok 5 almak icin nedeni ekranin buyumesi. Ama 1.000 kullanicinin 999 u ekran buyusun diyordu simdi neden mevlana oldular anlamiyorum. Elestirirken biraz mantikli olmak lazim. Adam islemciyi yukseltmis ekrani guzellestirmis telefonu inceltmis hafifletmis ve herkes istedigi icin telefonu buyutmus ama biz halen niye uzadi diyoruz. Yana dogru buyuse kac kisi begenirdi merak ediyorum acikcasi?
    Tekrar soyluyorum Apple yapabileceginin en iyisini yapmistir ve bu telefonda yok satacaktir. S3 ile kiyaslayanlarada Allah akil fikir versin diyorum. Bir aleti cakmasiyla nasil kiyasliyorsunuz ilginc

senin gibi kullanıcılar oldukça yok satar tabi s3e ıphone çakması demek neyin kafasıysa hiç görmedin heralde artık apple androidi taklit etmeye başladı at gözlüğü takmayan herkes görebilir bunu yok bildirim çubuğu yok panaromik çekim ekran büyütmeler telefonu inceltmeler lte koymalar

geçen sene bunları yapmayınca gereksiz zaten deyip apple savunanlar şimdi 0.8 cm telefonu uzattı diye kahraman ilan ediyor hiç anlıyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

bitttiiiiii

+1500
  • Bence burada en buyuk handikap iphone'un ABD icin tasarlanmis olmasi. Telefonu aliyorsunuz bircok ozelligi TRde calismiyor(siri, lte, itunestan sarki alamama, bazi maps ozellikleri,realtime restoran, gibi bilet alimi, vb..) Yani Amerikalilara tam oturan bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 13 Eylül 2012; 22:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

quote:

Orijinalden alıntı: tmm

Telefonu hava atma amacı ile alan kişilik sorunları olan insanlara çok acıyorum. Kendine güveni yoktur, malı mülkü ile hava atmaya çalışır.

Ne alaka İphone En kötü tipi çıkarsın Her yıl Alırım Adamların Teknolojisine Sağlamlığına Samsung hala yaklaşamadı .. Sağlamlığı yeter iphone un İçeriğide kullanışıda kolay telefon

Neden üzerine alındın ki? Sana birşey diyen mi oldu?
    Apple'ı bana öğretme 1995'den beri aralıksız Apple kullanıyorum. (Elimde tüm güncel ürünleri ve antikalık ürünleri var.)

Benim sözüm telefonları veya diğer araçları hava atma amacıyla alan aşağılık psikolojisindeki insanların sadece sükse yapacaklarını düşünerek, sadece toplumda ön plana çıkacaklarını düşünerek bunları almaları. Apple veya Samsung meselesi değil bu. Adamın cebinde kontör olmaz ama amiral gemisi telefon taşır. Daha ürünün hakkını vermez, hakkını vermeyi bırak daha hiçbir şeyini bilmez, sadece alo der, mesaj atar, en fazla birkaç duyduğu uygulamayı kullanır. Sorana da şu telefonum var diye hava atar. Ve toplumun %90'uda böyle.

• ne bekliyordunuz ki?
    ekranın uzayacağı belliydi.
    yeni ve daha güçlü bir işlemci geldi
    arka tasarımı güzel. inceliği ve ağırlığı muazzam

cidden ne bekliyordunuz anlamadım.
    bence tek eleştirilebilecek nokta ekranın uzamasıyla ilginç gözükmesi
    3.7 veya 3.8" bir ekran daha iyi olurdu
  • anlamiyorum ya herkes iphone 5 kotulemis sanki fark yok 4s ten daha ustun oldugu.bazilari diyor cok uzun peki s3 teki o dev ekran nedir 4.8` ? diyodunuz ekran cok kucuk alin size tam tamlik 4` ne fazla ne azi yeterli bu ekran siz sanirim ipad gibi telefon istiyorsunuz.bazilari note 2 diyor o kadar kocaman seyi cebine nasil sigdiriyosunuz anlamiyorum.ben gayet begendim telefonu cok ta guzel suan 4s kullanicisiyim 4s i satip 5 alirim yurt disindan keyfime bakarim .
  • İnsanlar beklentilerini o kadar yüksek tutmuş ki sonuç......
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: oskis

aynen tahmin ettigim gibi gidip iphone 5 e bok gibi para bayilcagima ipod touch alirim daha iyi elimdeki 4side saticam..ama ne akil fikirde a5 işlemci kullanilmiş a6 warken kafami buluyor bunlar..

A6 işlemcisi. A5 değil.

ipod touch 5'te A5 kullanilmis.
    gerci bunun nedeni ipod'un sirtindaki yukun iphone'a gore daha az olmasi da olabilir.

http://www.apple.com/ipod-touch/features/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 13 Eylül 2012; 23:23:08 >

• quote:

quote:

quote:

Telefonu hava atma amacı ile alan kişilik sorunları olan insanlara çok acıyorum. Kendine güveni yoktur, malı mülkü ile hava atmaya çalışır.

Ne alaka İphone En kötü tipi çıkarsın Her yıl Alırım Adamların Teknolojisine Sağlamlığına Samsung hala yaklaşamadı .. Sağlamlığı yeter iphone un İçeriğide kullanışıda kolay telefon

Apple'ı bana öğretme 1995'den beri aralıksız Apple kullanıyorum. (Elimde tüm güncel ürünleri ve antikalık ürünleri var.)

Benim sözüm telefonları veya diğer araçları hava atma amacıyla alan aşağılık psikolojisindeki insanların sadece sükse yapacaklarını düşünerek, sadece toplumda ön plana çıkacaklarını düşünerek bunları almaları. Apple veya Samsung meselesi değil bu. Adamın cebinde kontör olmaz ama amiral gemisi telefon taşır. Daha ürünün hakkını vermez, hakkını vermeyi bırak daha hiçbir şeyini bilmez, sadece alo der, mesaj atar, en fazla birkaç duyduğu uygulamayı kullanır. Sorana da şu telefonum var diye hava atar. Ve toplumun %90'uda böyle.

Sen neden bukadar alınıyosunki İsteyen istedği Telefonu Alır Senin etrafında Hava atmak için alan 3-5 Kişiye toplum denmiyor ?

Apple acıtmış canını heralde Kıvranıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk1990

anlamiyorum ya herkes iphone 5 kotulemis sanki fark yok 4s ten daha ustun oldugu.bazilari diyor cok uzun peki s3 teki o dev ekran nedir 4.8` ? diyodunuz ekran cok kucuk alin size tam tamlik 4` ne fazla ne azi yeterli bu ekran siz sanirim ipad gibi telefon istiyorsunuz.bazilari note 2 diyor o kadar kocaman seyi cebine nasil sigdiriyosunuz anlamiyorum.ben gayet begendim telefonu cok ta guzel suan 4s kullanicisiyim 4s i satip 5 alirim yurt disindan keyfime bakarim .

+1
  • 4s kullanıcılarına kötü geldi haliyle ancak 3gs ve 4 kullanıcıları için gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 4s in tipi ve tasarımı 5 ten çok çok daha iyi o yüzden hiç işim olmaz 5 le..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone bitmez
  • Bitmiştir diyenlerin yarısı fandroid,yarısı da 2 3 aya kalmaz imzasına iPhone 5 diye eklerler..:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda beklendigi gibi oldu aslinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen neden bukadar alınıyosunki İsteyen istedği Telefonu Alır Senin etrafında Hava atmak için alan 3-5 Kişiye toplum denmiyor ?

Ben neye alınacağım be saçma sapan konuşuyorsun. İsteyen istediğini yapmakta özgür. Kimse kimsenin cebinin derdine düşmez. Ben aşağılık kompleksi olanlara acıyorum. Aç karnına sırf hava atmak için kıvrananlara. Sende onlardansın herhalde ki zoruna gitti bu kadar.

Ayrıca çok komiksin. Apple benim canımı ne acıtacak. Sen daha dün Apple ne yenir mi derken ben onun ürünleriyle para kazanıyordum hala da Apple'dan(ve Android'den) para kazanıyorum. Ama para kazandığım kesmin çoğunluğunun böyle kişiler olması rahatsız ediyor beni. Müşterininde mantıklısı makbuldur. Keşke kullandıkları ürünleri gerçekten ihtiyacı oldukları için, haklarını vererek kullansalar. Bizde ona göre daha zevkle yazılımlar üretsek.
    Ayrıca takmışsın Apple'a burada konu Apple değil. Her türlü marka.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben neye alınacağım be saçma sapan konuşuyorsun. İsteyen istediğini yapmakta özgür. Kimse kimsenin cebinin derdine düşmez. Ben aşağılık kompleksi olanlara acıyorum. Aç karnına sırf hava atmak için kıvrananlara. Sende onlardansın herhalde ki zoruna gitti bu kadar.

Ayrıca çok komiksin. Apple benim canımı ne acıtacak. Sen daha dün Apple ne yenir mi derken ben onun ürünleriyle para kazanıyordum hala da Apple'dan(ve Android'den) para kazanıyorum. Ama para kazandığım kesmin çoğunluğunun böyle kişiler olması rahatsız ediyor beni. Müşterininde mantıklısı makbuldur. Keşke kullandıkları ürünleri gerçekten ihtiyacı oldukları için, haklarını vererek kullansalar. Bizde ona göre daha zevkle yazılımlar üretsek.
    Ayrıca takmışsın Apple'a burada konu Apple değil. Her türlü marka.

Hı hı Tamam tartışmak istemiyorum..

• Neden hep aynı dizayn üzerinde giderler anlamıyorum, HTC bu konuda çok başarılı her modeli farklı dizayna sahip.
  • Samsung sağlam bir eziklik yaşattı iphone'a . Bilemiyorum yani 4s kullanan biri 5'e geçmek için bir neden göremez bence.
    Yani ekranı büyük falan demesinler hiç. S III veya One x gerçekten iphone'u ezip geçiyor ayrıca ekranları da daha büyük.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.