Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polokoj

5 senedir ilk defa;
    ekran büyümüş (ppi aynı kalmış),
    şarj-veri bağlantısı güncellenmiş.

sonrasında;
    cihaz incelmiş,
    çok hafiflemiş (bu boya 112 gram hem de alüminyum ve cama rağmen),
    arka kasa alüminyuma dönüştürülmüş,
    işlemci güçlenmiş,
    ram artmış,
    ön kamera 720p olmuş,
    ses kalitesi artırılmış,
    kulaklık çıkışı aşağı alınmış.

ve hala cidden değişiklik yok deniyorsa yok efendim onun uzatılmışı bunun kısaltılmışı diyorsak yaptığımız eleştiriden ziyade bir nevi "teknolojik yenilik açlığı"nı dışa vurmak. şu saatten sonra beğenen ekim'e kadar alır, beğenmeyen... almaz.

+1 der behlül kaçar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Iphone 4 S sonrası Galaxy Note aldım ve kolay kolay geri döneceğimi sanmıyordum ki apple beni hayal kırıklığına uğratmadı.
    Özgürlüğün ve büyük ekranın tadını çıkartıyorum.

Benim gibi düşünen kişilerin olması şaşırtmadı beni...

• 3gs sonrası çıkan iphone 4 değişikliği sonrası aynı yorumlar olmuştu. "benim için bitti" diyenler, "bu nasıl kasa" diyenler vs. o zaman ben birazdan söyleyeceklerimin aynısını söylemiştir. ancak 3 yıl geçmesine rağmen hala popüler bir cihaz. çıkıncada öyle olacak. kişisel fikrim estediğinin harika olduğu yönünde. daha da geliştirip inceltmişler. bence bu da aşırı tutacaktır. peşin hükümlü olmayın derim :)
  • yıllarca 2g 3g ip4 kullandım geçen ay S3 aldım iyiki ip5 i beklememişim bundan sonrada hava atmak dışında alacak kişi olmaz diye tahmin ediyorum
  • Herkesin beklentisi farklı. Kafalar farklı. Dolayısıyla beğenene de beğenmeyene de lafım yok ama ben de kendi açımdan bazı eleştirilere şöyle cevap vereceğim.

Iphone'daki işletim sistemi IOS olduğu sürece, Iphone 4 kullanan da, 3GS veya 4S kullanan da Iphone'dan her zaman memnun olacaktır. Çünkü zaten IOS işletim sisteminin stabil olması, Appla Store'daki ürünlerin kalitesi memnuniyetin en önemli faktörleri. Günlük hayatta telefonla ne yaptığınızı düşünün. Eminim her gün App Store'a bakıp yeni neler var diye hepiniz giriyorsunuz. Iphone için o kadar çok yazılım şirketi program yapıyor ki bunun değişme ihtimalinin olabileceğini düşünüyor musunuz?

Dolayısıyla Apple zaten altyapısını en sağlam kurmuş marka. Bu altyapı olduktan sonra üzerine kuracağınız her şeyin temelindeki bu sağlamlık üzerine ne koyarsanız koyun sizi memnun edecektir.

Iphone 4S'in ve artık Iphone'un tüm modellerinden sonra artık yeni modelin daha büyük olması gerekiyordu. Ama bu %100 bir ihtiyaç değildi.

Iphone 5'e bakalım. En ince Iphone mu? Evet.
    En hafif Iphone mu? O da evet.
    En hızlı Iphone mu? O da evet.
    IOS'u özelliklerini en iyi kullanan iphone mu? Evet.
    En büyük ekrana sahip Iphone mu? Evet.

Gelmeye çalıştığım nokta şu. Iphone'u gerçekten kullanabilen ve sınırları zorlayarak birçok işlem yapan kişi zaten iphone'u kamerasının 8 megapixel'i için ya da atıyorum masaya yansıtılacak bir klavye için almıyor. Alan herkes bence Ios ve nimetlerinden yararlanmak için alıyor. Zaten fotoğraf çekmek istedikten sonra her türlü telefon çekiyor. Ne bileyim, büyük ekranlı telefon arayana piyasada yarı notebook büyüklüğünde telefona kadar bir ton çeşit var. Zaten bu özellikleri arayarak, bu tarz beklentilerle iphone alan bir kişinin mutsuz olması başkta şüphesiz. Ama yine de söylediğim gibi sınırları zorlayarak adam gibi iphone ve ios u kullanabilen bir kişi bence iphone dan vazgeçmeyecektir. Yanına gider ek bir android ya da windows phone alır almaz onu bilemem ama iphone her zaman bir yerde olacaktır diye düşünüyorum.

Özetleyecek olursak, iphone niş bir telefon. Iphone 5 hepsinden daha niş.

Arkasındaki Anodized tabaka bir kere bir porsche design konseptini anımsatıyor. Camın kalitesi, retina display gibi özellikler de kullanım zevkini arttırıyor.

Şarj ünitesi değişmiş değişmemiş bunlar gerçekten çok önemli değil.

Neler beklenebilirdi:

- Daha uzun pil ömrü
    - Storage yapabilecek ek bir hafıza kartı girişi

Bu ikisini bir gün Iphone'da görmek isterim. Ama benim iphone'u kötüleyeceğim sebepler asla olamaz bunların eksikliği. Çünkü pil süresi günümüz tüm smartphone'larının problemi. Storage alanı kesinlikle görmeyi isteidiğim bir eklenti. Ama bunun olması ne iphone'a çağ atlatır, ne de iphone'u pazardan siler. Dolayısıyla bu özelliklerin gelişmesi ya da olması, iphone'u diğer telefonlardan daha iyi yapmayacak. Çünkü iphone'u iphone yapan şey bunlar olmayacak.

Iphone 5:

4 kullanıcısıyım. 4s'i zaten 4'ten kullanım ve hız açısından memnun olduğum için almamıştım. Ama 5 hem boyut değiştiriyor, hem işlemleri 4'ten çok daha hızlı yapıyor, hem de ios 6'nın nimetlerinden fazlasıyla yararlanıyor. Benim için değiştirmek için iyi sebepler.

4s sahipleri için de kişiye göre değişir ama yeni çıkan model kesinlikle bir fiyasko değil. Dizayn değişti, hız ikiye çıktı ve her şeyden en önemlisi ios un yeni canavarı.

Ben böyle düşünüyorum. Herkes kendi telefonunu savunabilir ama bazı gerçekler var. Ben de Galaxy Note kullandım. Ama maksimum 1 hafta kullanabildim. Güzel özellikleri yok muydu? Kesinlikle vardı. Eğlenceli bir telefondu. Ama asla bir IOS altyapısına sahip değildi.

Neyse çok uzattım. Bence olaya biraz bu açıdan bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Sadece Samsung Galaxy S3'e gereken cevabı veremedi demek daha doğru olacaktır.

Samsunga o kadar laf ettim çalıyor taklit vs diye ama bu dogru işte, iphone 5 s3 den daha basarılı degil, s4 veya turevine karsı zaten hic sansı olmayacak...

Sen bu yalanla kendini kandirisin . Sgs3 e lafim yok iyi telefon fakat daha iphone 4 akiciligini zarzor veriyor. Birde bu zevk meselesi isini hizli yapmak ve alistigi uygulamalari kullanmak icin alinir i5. Fakat s3 tam bir kabustu samsung galaxy s4 te stabil bir telefon yaparsa apple zorlanir

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!!

Tanıtımdan sonra 9gag dan böyle bişey bekliyodum :)

Galaxy s4 te 40 numara terlik olur artik olur artik.

• Yorumlara bakınca gülmemek elde değil. Adamlar 16:9 tasarıma geçmişler, yani şu an tüm Android telefonlarda standart olan en-boy oranına. E onlar anormal olmuyor da niye iPhone anormal oluyor? Geçen sefer Apple ekran hariç her şeyi değiştirmişti, Android fanlar aynı telefon demişlerdi. BU sefer ekran dahil yine her şey değişti, şimdi en boy oranı diyorlar. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Üstelik yine en hızlısı olacak, daha da mükemmel fotoğraf kalitesi sunacak, daha iyi ses kalitesi sunacak, performansı iki kat artmasına rağmen pil ömrü daha da uzayacak, ekran kalitesi çok daha artırılmış. Anlamıyorum ki millet ne bekliyor! iPhone'un 62'den tavşan yapmasını mı?
  • her sene berbat telefon diye yorumlar yapiliyor - here sene daha fazla satıyor ilginç
  • Ben iphone sayfasını yıllar önce iphone 3g ile çoktan kapatmıştım ve galaxy SI9000 almıştım :) şimdiki telim Allah nazardan korusun S2
  • hayalkirikligina ugrayanlari anlamiyorum i4S cikti hayalkirikligina ugradilar ekran buyumedi diye simdi ekran buyudu ondada hayalkiriligina ugramislar. Ne yapsalardi daire seklinde telefonmu yapsalardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: biaihl

S3 ve One X tek elle cok rahat kullanilabiliyor. Ben Note yi bile tek el kullaniyorum

Note 2 alacagim cikinca ve emin olun Note 2 suan icin tum telefonlarin amiral gemisi olacak

Samsung Galaxy Note dan bahsediyoruz değil mi? Tek elinle kullanıyorsun demek.Oldu ozaman..Bende ipadi tek elimle kullanıyorum
  • Salla hepsini..... Bilen varmi S4 ne zman cikiyor..? Ben samsung`a yada motoralanin kenardan kenara teline terfi edecegim.. Isim gucum yok apple`nin buyumesini beklicem..!

• benim düşüncem bu apple benim için bitmiştir diyenlerin hepsinin böyle bir telefona sahip olmak nasip olmadığı için kötülediklerini düşünüyorum . telefon nefiss http://www.apple.com/iphone/
  • Ve techo bricks 5 fiyaskosu insanları uyandırır... :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Hali hazırda gpu'su S3'ten güçlü olan 4S ten 2 kat hızlı bir iphone 5 gpu'su çok büyük gelişmedir iphone'un stabilite ve akıcılık için çok güçlü bir cpu'ya ihtiyacı yok ama gpu oyunlar için en önemli donanım zaten geri kalan her şey 4S ve S3'te aynı performansla yapılabiliyor Ama yine de 4S'ten geçiş yapmıcam

O elindeki oyuncak gibi olan 4 s nin s3 ten iyi olduguna inaniyomusun :)

• apple yeni bir telefon modeli daha piyasaya sürecek kısa bir süre sonra.. iphone 4 s gibi bir model çıkardı şuanda bir süre satışların tatmim etmemesi ve kullanıcı beklentisinide göz önünde bulundurarak yeni modelle hepimizi şaşırtacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigxe -- 13 Eylül 2012; 15:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

hayalkirikligina ugrayanlari anlamiyorum i4S cikti hayalkirikligina ugradilar ekran buyumedi diye simdi ekran buyudu ondada hayalkiriligina ugramislar. Ne yapsalardi daire seklinde telefonmu yapsalardi

aslında aynen dediğini düşünüyorum bende ancak açıkçası bende en azından biraz daha geniş ve büyük ekran bekliyordum. aynı boyutun uzaması mantıklı gelmedi. şimdi fotoğraflara bakıyorum 5 in sabah rezalet elime almam sgs3 alırım diyordum. öğlen aslında alıştık bunca sene değiştirmeye ne gerek var diyordum. akşam oldu kesin alacağım diyorum. hastalık mıdır nedir bu ip
  • sonuç olarak ne yapılırsa yapılsın,memnun kalmayacak bir kitle var..iphone olduğu için herkesin beklentisi yüksek oluyor..orası öyle olsun,burası böyle olsun,şunu yapsın,bunu yapsın falan..ne yapılırsa yapılsın yaranamazlar :))
  • ip4 ilk çıktığında "ekranı daha büyük olsaydı" diyen yüzlerce kişi vardı..şimdi ekran büyüdü bu seferde "olmamış" diyen kişi sayısı arttı :) enteresan..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.