Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Telefonu kötülemenin anlamı yok. Sadece biraz hayal kırıklığı yarattı o kadar. O da tasarımı değişmediği için bütün bunlar. Tasarımı değişse görürdüm şöyle telefon böyle telefon diye ? Hayır, telefonun ne yapmasını bekliyorsunuz ? Uçmasını mı yoksa lazar klavye mi ? Bence iyi bir telefon. S3 alıpta paranızı çöplere dökmeyin.

Post kasmak gibi olacak ama

İste bu

S3 un de okadar aman aman bir tasarimi yok

S3'ün fazla bir artısı yok. Hala çocuk işi Android kullanıyor. Bunca yıl sen Apple'dan tasarımı çalıp telefon sat sonra bir den S3 parlasın. iPhone yine zirve de olacak. Sonuçta tasarım bu anasını satıyim. Telefon güzellik yarışması değilki.

Aaaa tabi daha arama yapmayı bilmeyen apaçiler için önemli bir mesele bu!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk once sunu soyleyeyim hic iphone kullanmadim hala htc desire kullaniyorum.iphone kullanmayi da dusunmuyorum.

İp5 hakkinda ise niye uzun diye sikayet edilmis. Fakat soyle dusunun 4s in ekrani artik kucuk geliyordu. Buyutmek zorundaydilar. Fakat s3 one x e baktiklarinda gorduler ki ekran boyle olursa tek el kullanimi zorlasiyor. Buna cozumu de genisligi degistirmeden telefonu uzatarak bulmuslar.

Tamam bende guzel gorunuyor demiyorum ama boyle uzun ekranlar icin farkli bir uygulama, oyun tarzi bir sey gelirse yine diger firmalar tarafindan uretilmis ince uzun telefonlar gormeye baslayabiliriz.

Sadece tahmin benimkisi bekleyip gorecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

bende 4s alırım diyorum s2 yi satıp ama kararsızım

Buyuk hata yaparsin kardesim sakin satma s2yi. Bir cok arkadasimi androide gecirdim hepsi dua ediyor bana ios ciktigindan beri ayni ayni seyleri susleyip susleyip satiyorlar panaromik foto koyduk diyo ya sakami bu adamlar bende N70 vardi onunlada yapardim yani

• S3 ve One X tek elle cok rahat kullanilabiliyor. Ben Note yi bile tek el kullaniyorum

Note 2 alacagim cikinca ve emin olun Note 2 suan icin tum telefonlarin amiral gemisi olacak

• dizaynı bende hıc begenmedım jobs olsaydı buna izin vermezdı ha alınırsa bır tek ios hatrına alınır o kadar ipod touch un dızaynı ne guzel
  • herkes bitti diyor ama yine en az 30 milyon satacak.
    Boyle bitmeye can kurban.
  • tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 13 Eylül 2012; 8:31:40 >
  • iphone 4 kullanan biri olarak yaklaşık 2 hafta önce bu tasarımı gördüm ve s3 aldım ,iyikide almışım yoksa facia olacakmış demekki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biaihl

S3 ve One X tek elle cok rahat kullanilabiliyor. Ben Note yi bile tek el kullaniyorum

Note 2 alacagim cikinca ve emin olun Note 2 suan icin tum telefonlarin amiral gemisi olacak

sende nasıl bir el var dostum çok merak ettim
  • Arkadaş ya bsketbolcu ya da s3 masadayken tek elle kullanıyor. :)

• iphone 5 yine 2500 milyardan TR'ye girer ve yine 4s i olanların yüzde 50 si ihtiyacı olmadığı halde 5 e terfi edecek. Apple'i zengin etmeye devam.
  • iphone 4 ve 4s ilk çıktıklarındada turkcell ve vodafone tarafından 800 ile 850 euro aralıgında satıldılar ki, 5 te buyuk ihtimalle aynı fiyat aralıgında satılacak. çünkü tanıtımdaki fiyatlar 4 ve 4s in tanıtımındaki fiyatların aynısı. ayrıca bugun için 4s in 1750 lira olması yeni gelenin 2500 liradan pahalı olacagını göstermez.
  • herkes tasarıma bakıyor. içerikle ilgilenen yok :) ne garip bir milletiz.
  • Sonuçta bu cihaz benchmark testlerinde zirveye çıkmayacak mı ? Mevcut hali ile bildiğim tüm testlerde S3'ün gerisinde kalmasına rağmen bu kadar iyi satan bir cihaz aynı fiyatla ve daha iyi performansla neden satılmasın?

Bundan sonra Apple yol haritası belli oldu bence. Diğer firmalar gibi mevcut özellikleri yenileyerek satacak sürekli. Bu şekilde bir müddet daha zirveye oynayacaktır. Devrimsel yenilikler yapmayacaklar. Bu arada daha önce Foxconn yetkilisi çıkıp atıp tutmuştu. Iphone 5 çıkınca S3 rezil olacak gibilerinden. İşte bu tür beyanatlar beklentiyi yükseltti. Bu şartlarda hayal kırıklığı yarattığı aşikar. Ancak satışları çok etkilemeyecektir.
  • Yahu galaxy note2 nerede, ip5 Nerede....
    Galaxy s2 yle nasıl rekabet edecek bu telefon?
    Neyse... Bulurlar nasıl olsa
  • Bugune kadar hiç iphone kullanmadım.
    iphone 5 cok merak ettim cıksın alırım diyordum kiii :)
    Abi bu ne ya 4s buyuğü bumu yabi iphone 5 yaa
    ama adamla deli gibi satacaklar yine
    Eşim şimdiden başladı , bana ne zaman 5 alıyorsun diye :)
  • New ipad için de benzeri şeyler söylendi ama hala yanına yaklaşabilen bir tablet yok..

Gene bir sürü telefon çıkacak ama bunun gibi stabil ve hızlı çalışan,donmayan çakmayan telefon bulmak zor..

Note ile asla kıyaslamam çünkü note bana göre telefon özelliği olan mini bir tablet..

İp5 i teknik özelliklerinden ziyade 1 numara yapacak şey tabii ki ios..Bakmayın,biz 3. dünya ülkesiyiz..Siri yok,İtunes yok,3d haritalar yok,telefonun LTE özelliğini destekleyecek operatör yok. ..Yok oğlu yok..Amerika ya da başka ülkede yaşayanlar için bu telefonu kullanmak ayrı bir zevk...

Sözün özü şu:
    Bir Ferrari var,Avrupa ve Amerika havaalanı gibi asalt dökülmüş yollarla kaplı,orda bu arabayı kullanmak zevk..Türkiye ise dandik yama asfalt olan yollarla dolu..Burda bu araba kullanılmaz,kullanılsa da verim ve zevk alamak çok zor..

O kadar ülke yazdı orda ama Türkiye'nin T si geçmedi..

21 Eylül'de Singapur
    28 Eylül'de Beyoğlu kadar olan Luxemburg bile var..

Bizde o kadar kullanıcı potansiyeli varken esamemiz bile okunmuyor...Nasıl bir ülkede yaşıyoruz kardeşim..Her sene ekonomi büyüyor,krizler teğet geçiyor

Durmak yok yola DEVAM!

• Yıl olmus 2012 hala radyo yok yazan var. Elin oğlu arabasında internet radyosu kullanıyor. İndir bi Tune in, dunyanın radyosu cebine gelsin. Ha dersin ki internet paketine verecek param yok, o da Apple'in sorunu degil. İnternet paketine gücün yetmiyorsa smartphone alma zaten.

iPhone ekosisteminin temeli çok sağlam. Apple AppStore ve iCloud ile çok ciddi bir müşteri kitlesine sahip. Yurtdisinda bunun icinde bir iTunes Store var. Maalesef telefonu pabuç kadar yapıp pasajdaki toplama bilgisayarcı gibi sistem katmakla bitmiyor is. Sistemin yazılımla "konuşması" gerekiyor. Bunu da hala Apple dısında daha iyi yapabilen çıkmadı. Tüm bunlar Apple'ın burada ne kadar atıp tutulsa da hala rekor kıracak olmasına dair. Ben iPhone kullanıcısı olarak mesela Lumia 920 yi beğendim. Ama AppStore ve iCloud kadar yaygın bir ekosistemi olmadıgını bildiğimden iPhone 5 e karar verdim.

• Bu konuyu acana oncelikle tesekkur ederim, konu sayesinde Apple'in agziyla kus tutsa forumda cok bilgili arkadaslara yaranamayacagini gordum. Almayin kardesim iPhone falan...

• Simdi stiv amcanin buyuklugunu daha iyi anliyorum. Adam iki tane tasarim yapti ikisi de devrim niteliginde

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.