Şimdi Ara

Benim icin iphone bitmistir diyenler!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
16.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman06

Beklenen neydi diye sorsak " tasarim degismeliydi" cevabindan baska birsey diyemeceklerin konusu olmus bu.

İp4 de ciktiginda 4s de ciktiginda Apple bitmistirciler hep vardi. Hatta gecen sene ekim ayinda Steve oldu diye " 4s satmaz, Steve oldu Apple bitti" yorumlari aynen yazildi cizildi. Sonucun ne oldugunu yazmaya gerek yok sanirim.

İsin garibi Mayis ayindaki samsung lansmaninda pentile ekrani var diye yerden yere vurulan s3 bugun kral oldu.

Demekki bu telefon yeniden satis rekorlari kiracak...

Guzel kardesim biz de zaten tasarimini begenmedik. Yoksa donanimi guzel hele iosta bu donanim iphonu ucurur. İki yildir ip4 kullaniyorum. 4s i bekledim hayal kirikligiydi almadim. 5 i bekledim gene hayalkirikligi. Apple sitesindeki videosunu izledim en azindan alt ve ust kisimdaki bosluklardan biraz kirpsalardi biraz da kenardan genislemis olsaydi beyaz modeli cok iyi olurdu ama onu bile yapmadilar. Dolayisiyla yine almicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hedef iPhone 6S :)
  • Sanirim simdi sahne sirasi windows phone cihazlarda olacak..ozellikle lumia lar ortaligi kasip kavurabilir..

• Hahah bu başlıklara sadece gülüyorum.Iphone 4 çıktığı günde böyle saçma salak konular açıldı, yok köşeliymiş filan dediler.Ne oldu sonra ? Efsane oldu.

Iphone 5'i savunmuyorum ama herşeye bu kadar çabuk ve yoğun tepkiler vermeyin sonra pişman olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bitmistir diyenler alacaklar yinede

+1 der ve giderim.

Bence de +1
  • cihaz yanlardan biraz genişleseydi bu kadar eleştirilmezdi.tasarım olarak bence 4'ün gerisinde.sırf o tasarımı için almayacak insanlar olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Editor

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bitmistir diyenler alacaklar yinede

+1 der ve giderim.

Bence de +1

her ürünün bir alıcısı mutlaka olacaktır, bunu da alacaklardır ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır iphone'lar için
  • iPhone 4 ve 4s deki elitliğe duruşa o bütün telefonlardan kendini ayıran zerafete bakın, birde şimdi bu 5 dedikleri cihazdaki basitliğe ve resmen çin malı cihazlara benzeyen tipe bakın. şuan iphone 4 kullanıyorum yeni cihazım ya galaxy s3 olur yada iphone 4s. bu resimleri hep sızdırma olarak görüyordum ve yok artık apple böyle birşey yapmaz yapamaz diyordum. çok üzgünüm ama görünen o ki steve sonrası apple son sahnelerini oynayacak sanırım telefon sektöründe.

ve bir arkadaşın yazdığı mesajı da eklemeden ve buna üzülmeden edemiyorum;

Eğer steve jobs sağ olsaydı bu telefonu kesinlikle çöpe atardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta___

Hahah bu başlıklara sadece gülüyorum.Iphone 4 çıktığı günde böyle saçma salak konular açıldı, yok köşeliymiş filan dediler.Ne oldu sonra ? Efsane oldu.

Iphone 5'i savunmuyorum ama herşeye bu kadar çabuk ve yoğun tepkiler vermeyin sonra pişman olursunuz.

Ben ip4 un prototipini internetten gordugum gun ip 3gs almaya gidiyordum. Daha ip4 un tanitilmasina bir ay vardi ve 3gs den vazgectim. 4 un tasarimi beni buyulemisti. İki yildir kullaniyorum halen de cok seviyorum. Ama artik ekranda cok fazla bosluk gormek istemedigimden bu kadar beklentiye girdim. Dedigim gibi alt ve ust bosluklarin yarisi gitseydi ve biraz da yanlardan genisleseydi beyaz modelini ilk ben alirdim ama bu sekilde kesinlikle almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

quote:

Orijinalden alıntı: vendetta___

Hahah bu başlıklara sadece gülüyorum.Iphone 4 çıktığı günde böyle saçma salak konular açıldı, yok köşeliymiş filan dediler.Ne oldu sonra ? Efsane oldu.

Ben ip4 un prototipini internetten gordugum gun ip 3gs almaya gidiyordum. Daha ip4 un tanitilmasina bir ay vardi ve 3gs den vazgectim. 4 un tasarimi beni buyulemisti. İki yildir kullaniyorum halen de cok seviyorum. Ama artik ekranda cok fazla bosluk gormek istemedigimden bu kadar beklentiye girdim. Dedigim gibi alt ve ust bosluklarin yarisi gitseydi ve biraz da yanlardan genisleseydi beyaz modelini ilk ben alirdim ama bu sekilde kesinlikle almam.

Bende önceki mesajımda belirttiğim gibi, iphone 5'i kesinlikle savunmuyorum.Bende de iphone 4 var hocam ve 3-4 ay önce kesin 5 alıcam diye düşünüyordum ancak prototipleri ve şuanki son durumu düşünürsek artık kararsızım.

2 ay var türkiyeye gelmesine, bi ton inceleme vs. çıkacak.Onlara bakıp değerlendirip kararımı vericem.

• Ben beğendim şahsen.boyutu fazla büyümemesi yerinde olmuş s3 gibi büyük bir cihaz taşımak istemem.islemcisi değişmiş,resim ve ekran kalitesi artmiş,hızlanmış,hafiflemiş.incelmiş.Daha ne bekliyordunuzki.tasarim olarakta bir degisiklige gerek yoktu şu an ki tasarım hem şık,hemde en kolay ve ergonomik şekilde kullanılabiliyor.bir telefonu tek elle kullanamadıktan sonra ekranı büyüse ne olacak.bir çıksın piyasaya ellerde görmeye başlayalım fikirler değişir diye düşünüyorum.

• İphone 5 beğenseniz de piyasayı dağıtacak beğenmesiniz de ben şahsen samsung kullanıyorum ama bu apple piyasaya bi tane boş kutu koysun gine milyonlar satıyor Ama Apple şu an hayran kitlesi bakımından Samsung un çok gerisinde kaldı bence bu kafayla giderse zaten bu açığı da kapatamaz Hoş adamlar gelen paraya bakıyor ya neyse
  • Yeni elmayı tek bir sebeple merak ediyorum.
    Rakiplerinin tercih edeceği fiyat politikası .

Keşke başarılı bir telefon olsada, rakipler daha çok fiyat kırsa.

Neyse ben s3ü sevmedim ama Htc one X+ veya yeni seri Nokia...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ne bekliyorsunuz anlamadım ki?

2 yıllık süre zarfında daha güzel bir tasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

Onu bunu bırakın da iphone 4s amerikada kontratlı 99$ iken türkiyede 1.500 den aşağı bulunmuyor, kontratlısı ve 16gb modeli 199$ olan iphone 5 ülkemize ne kadara giriş yapacak tahmin edebilen var mı?3000?

Şimdi onlarda olay çok farklı AT&T, Sprint, Verizon diye 3 operatörden bir tanesini seçerek telefonu alıyorsun ve o operatörün biçtiği aylık faturayı ödüyorsun. Faturanın içinde konuşma ve internet dail diye biliyorum ama forumdaki diğer arkadaşlar yok demişler o kısmı araştırmak lazım. Ayrıca o ürünler simkartsız yani onu alıp Türkiye'de kendi operatörünün simkartını takacak yer bulamassın Ayrıca o operatörler 4g ile iş görüyor yani biz 3g yi oturtamadık 4g hakgetire

• quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Hali hazırda gpu'su S3'ten güçlü olan 4S ten 2 kat hızlı bir iphone 5 gpu'su çok büyük gelişmedir iphone'un stabilite ve akıcılık için çok güçlü bir cpu'ya ihtiyacı yok ama gpu oyunlar için en önemli donanım zaten geri kalan her şey 4S ve S3'te aynı performansla yapılabiliyor Ama yine de 4S'ten geçiş yapmıcam

Lansmanı süper dinlemişsiniz,Sadece 1 uygulamada 2 kat hızlı açılıyor dendi iphone 4s ile arasında pek fark olmayacaktır eminim çünkü 4s te çok çok hızlı daha ne kadar hızlı olabilir?

Benim fikrim apple iphone ile devrim açtı fakat samsung vb firmalar o devrim i ileri götürürken apple halaa açtığı yerde kaldı

• Ülkemizdeki snop gençlik oldukça sadece biz ayakta tutarız. Iphone, malrboro ve araba anahtarı 3'lüsünü bu saatten sonra kimse bozamaz

Iphone 4 ilk çıktığında marlboro ile yapışık satılıyo sanmıştım

O değilde sağda solda Iphone 5'te abs varmış, hava yastığı varmış, 0-100 km ye şu kadarda ulaşıyomuş tarzı uydurma haberlerden kurtulduk.
  • Apple ara cihaza ( 4S ) yapacağı yenilikleri '' devrimsel '' olacak diye adlandırılan iPhone5'te yaptı .

Tasarımıyla azcık oynasa telefonun , bir de en azından yenilikçi bir teknoloji kullansa ( Örn : Direct Liquid Vaporization [DLV] ) Samsung'un Galaxy S serisi telefonlarına gidecek müşteriyi kendine çekmiş olurdu .

Harbi Apple fanı olsam da , Samsung Galaxy S2 ve S3 ile Apple'ın prestijini bozdu bu sene .

R.I.P Steve ...
  • Kim ne derse desin Turkiye icin konusuyorum
    Asgari ucretle calisan adam bile gidip alicak yine iphone neden cunku elit gorunmek isteyecek.
    Herkesin elinde iphone 4 4s
    Halbuki adam telefonu alo demek icin kullaniyor amaci hava atmak.
    O yuzden satar bu ulkede peynir ekmek gibi.
    Hic laf kalabaligi yapmayin gider sizde alirsiniz 2 gun sonra.

• iPhone 4 çıktığı zamanlarida hatırlıyorum. Kasayı özellikle kimse beğenmemişti. Ama telefon tr de aylarca bulunamamıştı. Bu da aynen o tepkiyi yapacaktır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.