Esas siz iddaa oynayarak kendi insani sorumluluğunuzu küçümsüyorsunuz
Ben burada iddaa oynayanları aşağıladıysam onların akıllanmasını istediğim için yaptım , ihçbir menfaatim olmamasına ragmen
şimdi bu meeler cıkıp gelecek, e sanane millet istediği yerdne oynar diye. ben zaten kimsenin bogazını sıkmıyorum yurtdışı oynaıyn diye sadece ağır bir şekilde ithamla sizin dolandırıldıgınızı soyluyorum
yasa masa şahsen bana işlemez. sizin gibileri yasa getirerek korkutarak o kişiler trilyonlarca para kazanıyorlar, o 2tl 2tl kaybetsem nolcak dediginiz paralar birike birike iddaaya trilyonlarca para kazandırıyor
iddaa 1.30 verdiği maça geçen 1.95 yurtdışı verildiğini gördüm iddaa 40yılın başı tek maç açar, yurtdışı günde 300 maç varsa 300ünüde tek maç şansı verir
benim kimseyi asagıladıgım yok ama siz iddaayı savunarak ve yasa yasa diye trollük yaparak bein iğrilte ediyorsunuz. ama kaybetmeye mahkum olacaksınız iddaada. yurtdışındada taib kazanmanın garantisi yok ama en azından iddaadan 10bin kat daha iyi
sinekısırığı tahmin versende millette kazansa iddaaya mahkum olmasa kibirli değilsen...çok kazanıyormuşsun madem..