Şimdi Ara

Geçen forumda tartışırken biri dava edeceğini söylemişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Din hakkında tartışırken yaptığım ufak bir iğneleme yüzünden bir arkadaş dava edeceğini soylemisti. İlk başta hiç takmamistim ancak ufak ufak paranoya başladı. Anksiyetemde var stres bastı . Böyle bir dava sonucu basima neler gelebilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up. Tecrübeli biri tavsiyede bulunsun .Anksiyetem tavan yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 27 Eylül 2017; 22:38:18 >
  • Arkadaş seni korkutmak istemiştir
    Rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat ol hocam. Boş yapmayı seven çok burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Arkadaş seni korkutmak istemiştir
    Rahat ol

Bilemiyorum hocam. Aslında pek ciddi bir şey olacağını bende sanmıyorum ama Anksiyetem var, rahat bırakmıyor

• Ne yazdığına bağlı yaz buraya ona göre ya tavsiye verelim yada bir davada biz açalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ne yazdığına bağlı yaz buraya ona göre ya tavsiye verelim yada bir davada biz açalım.

Hocam küfür hakaret vs. Hiç bir şey yoktu sadece igeneleme yaptım. Bu anksiyete çok kötü bir şey. Büyük ihtimal altından hiç bir şey çıkmayacak ancak stresten beynim zonkluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dava açsa dahi bir şey olmaz rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

quote:

Ne yazdığına bağlı yaz buraya ona göre ya tavsiye verelim yada bir davada biz açalım.

Hocam küfür hakaret vs. Hiç bir şey yoktu sadece igeneleme yaptım. Bu anksiyete çok kötü bir şey. Büyük ihtimal altından hiç bir şey çıkmayacak ancak stresten beynim zonkluyor

Senin sadece iğneleme dediğin acaba gerçekten igneleme olarak görülebilecek bir şey mi o önemli. Kanun ama ben sadece ignelemek istemiştim gibisinden bir bahaneyi umursamaz.

Dahası inanç meselelerinden mahkemelik olmak özellikle bu dönemde çok tehlike arz ediyor.

İyi bir para cezası yeme ihtimalin var.

• Bu lafı söyleyenlerin %90 ı fake atıyor rahat ol

• quote:

quote:

quote:

Senin sadece iğneleme dediğin acaba gerçekten igneleme olarak görülebilecek bir şey mi o önemli. Kanun ama ben sadece ignelemek istemiştim gibisinden bir bahaneyi umursamaz.

Dahası inanç meselelerinden mahkemelik olmak özellikle bu dönemde çok tehlike arz ediyor.

İyi bir para cezası yeme ihtimalin var.

Doğru söylüyorsun hocam . Konu silindi yoksa link atardım. Ancak objektif olarak söylüyorum , cümlede hakaret, argo, küfür hiçbir şey yoktu. Ama bu devirde sen inanmıyorsun deyipte içeri atabilirler

• Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    madem bu kadar korkuyorsun bidaha yapmazsin.

zaten büyük ihtimal bir şey çıkmaz ama çözüm olarak pm yoluyla özür dile ve rahat edemediğini söyle zaten insansa sıkıntı yapmaz.

• ne yazdın merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

madem bu kadar korkuyorsun bidaha yapmazsin.

zaten büyük ihtimal bir şey çıkmaz ama çözüm olarak pm yoluyla özür dile ve rahat edemediğini söyle zaten insansa sıkıntı yapmaz.

Nicki hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 28 Eylül 2017; 1:33:56 >
  • anksiyet bozukluğu çok kötü. sürekli bir paranoya. özgürlüğünü kaybedeceğini düşünüyor tir tir titriyorsun muhtemelen şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

anksiyet bozukluğu çok kötü. sürekli bir paranoya. özgürlüğünü kaybedeceğini düşünüyor tir tir titriyorsun muhtemelen şu an.

Çok fena hemde

• 3 yıldan başlar.koğuşta ağa ve adamları olur.birisinin karısı olursun.sabah aksam temizlik yapar çay yaparsın
    zaman cabuk geçer..dışarı çıkınca ağanın adamı olur suç işler yine girersin.ömrün orda gecer

işi kadını cocugu unut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 28 Eylül 2017; 1:45:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

anksiyet bozukluğu çok kötü. sürekli bir paranoya. özgürlüğünü kaybedeceğini düşünüyor tir tir titriyorsun muhtemelen şu an.

Çok fena hemde

anksiyet bozuklığu yüzünden yakın bir zamana kadar erenköy ruh ve sinir'de terapi görüyordum.öncelikle bu bir korkaklık değil ve alevlenme dönemleri var.eylülle beraber serotonin düşüşe geçti. kalpler yine güm güm vurmaya, iç ses susmamaya başladı. tehlikenin farkında mıyız? geliyor kışşşş. daha kötü olucaz maalesef.

• Bu kadar rahat olmayın açık ve net söylüyorum. Tam 1 sene önce ekran kartı bölümündeki bir konuyu komple Bimer'e bildirmiştim, çalıntı ekran kartı şüphesiyle; tam 1 yıl dolduktan sonra geçenlerde eve Bimer'den kağıt geldi, hani şikayetçi konumunda olduğum halde polis tarafından (ben yoktum, alt komşu almış kağıdı) evinize kağıt getirilmesi insanı ister istemez strese, telaşa, paniğe sokuyor. Bunu yaşadım. Neyse işte kağıtta şikayetiniz için teşekkür ederiz, çalışmalarımız devam ediyor, attığınız URL'lerden bir şey bulunamadı falan diye bir yazı yazmışlar. (URL'lelerin bozulmasının sebebi de DH yönetimidir o da ayrı konu ama uğraşmak istemedim. Çünkü geçen sene DH linkleri farklıydı, bu sene linkler değişti, SEO çalışması yapmışlar yani konu linkinin url'si değiştiği için adamlar ulaşamamışlar attığım URL'lerden konuya.)

Demem o ki o stresi yaşamak çok kötü bir şey, Allah kolaylık versin git özür dile adamdan.

• O bendim, hâlen içeri almadılar mı seni?

1) Şaka bir yana, "dava edeceğim" diyen birini ciddiye almaya pek de gerek yok; zira en fazla şikayette bulunabilir, davayı kendisi açamaz. Buradan çıkan sonuç ise bu kişinin daha önce birisi hakkında bir şikayette bulunmadığı.

2) Şikayette bulunsaydı -bir aksilik çıkmadığı takdirde- sizi çoktan ifade için karakola çağırırlardı.

Aradan geçen süreyi ve hâlen ifadenizin alınmadığı bilgisi ile ilk verdiğim bilgiyi birleştirerek kendisinin büyük ihtimalle blöf yaptığı sonucuna ulaşabiliriz. Yine de size ders olsun diyelim, eleştiri diyorsunuz; fakat öyle olup olmadığından siz de pek emin değilsiniz gibi duruyor. Bir dahaki sefere eleştiri sınırları içerisinde kalmaya dikkat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 28 Eylül 2017; 2:42:31 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.