Şimdi Ara

Geçen forumda tartışırken biri dava edeceğini söylemişti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aktrolun biri de lafı yiyince bana fetöcü diye iftira atar şikayet ederim seni demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ne yazdığına bağlı yaz buraya ona göre ya tavsiye verelim yada bir davada biz açalım.

Hocam küfür hakaret vs. Hiç bir şey yoktu sadece igeneleme yaptım. Bu anksiyete çok kötü bir şey. Büyük ihtimal altından hiç bir şey çıkmayacak ancak stresten beynim zonkluyor

Senin sadece iğneleme dediğin acaba gerçekten igneleme olarak görülebilecek bir şey mi o önemli. Kanun ama ben sadece ignelemek istemiştim gibisinden bir bahaneyi umursamaz.

Dahası inanç meselelerinden mahkemelik olmak özellikle bu dönemde çok tehlike arz ediyor.

İyi bir para cezası yeme ihtimalin var.

sadece islam için öyle

• Hukuk yeni başlıyor, seversin bence. Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir bok olmaz.Böyle zırvalıkları kafana takarak kendine zarar vermekten başka hiçbir şey yapmazsın. Millet de seni korkutmak için gazlamış Muhammede küfür etmediğin ve özellikle kurana ayak basma , yakma gibi gereksiz tahrik edici olayları yapmadığın sürece hiçbir şey olmaz. Bunları yapsan dahi bir şey olmama ihtimali var ama yine de gereksiz şeyler ve böyle şeyler yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.Bunları yaparsan sadece ceza alma ihtimalin var. Başka da yok. Kaldı ki ünlü kişiler bile televizyon önünde dinleri eleştiriyor.Sen sıradan bir vatandaşsın , seni kimse takmaz bile. Aklına şunu getir. Dava açılsa ne yazar , en kötü durumu düşün ve olsa ne yazar de.Korkusuz ol. Zaten en fazla siciline işler hapis almazsın , yani dışarıya çıktığında kafana tuğla düşme ihtimali gibi bir şey. O da en kötü ihtimal. Yani eğer hapis alma korkun varsa diye söylüyorum. Ki bunların hiçbiri de olmaz zaten.
    Sana tavsiyem aeorobik sporlara başla.Pazartesi , çarşamba , cuma şeklinde haftada en az 3 gün 1 er saatten spor yap. Aerobik sporlar yüzme , koşma , ip atlama , kickbox , box gibi.(oksijen odaklı güç,kas gerektirmeyen sporlar) Günde 2 litre yani 8 bardaktan aşağı su içme. Hiçbir şeyi kafana takma. Ben de deistim ama dini eleştirmeyi bıraktım , çünkü sıkıldım bu işlerden ve moralimi düşürdüğünü farkettim.Zaten karikateist , sorgulayan , ateist türk , gibi yüzlerce sayfa ve tartışma grupları bu konularla uğraşıyor , kimse bir şey yapmasa dahi ateizm , deizm artıyor genç nüfustan dolayı , genç nüfus zaten bu konuları kendi aralarında yeni yeni tartışıyor. Sen çok ufak bir öznesin.Tek başına bu kadar büyük toplulukları değiştirmeye çalışırsan sadece kendine zarar verirsin. Sen bu zamana kadar yapacağını yaptın , gerisini başkalarına bırak , sağlığın için. Hadi iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 28 Eylül 2017; 16:16:35 >

• Yahu ne saçmalıyorsun yav. Kimse dava mava edemez. Müslümanlar açık açık çıkıp ateistler idam edilmelidir diyor , dinden dönenler öldürülmelidir diyor , adamlar baştan aşağı illegal konuşuyor.Daha onlara bile dava açılmıyor.Kimseye zararı olmayan , sadece kendi köşesinde basit bir üslupla dinleri eleştiren birine dava açılsa dahi savcı davanın açılmasını gerekli bile görmez.Kaldı ki bu davayı açmak için de tonla para lazım. Kimse uğraşmaz bile , açsa bile kaybeder. Bunlar boş işler , zırvalıklar.Adamı boşa korkutmayın saçma sapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 28 Eylül 2017; 16:14:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Yahu ne saçmalıyorsun yav. Kimse dava mava edemez. Müslümanlar açık açık çıkıp ateistler idam edilmelidir diyor , dinden dönenler öldürülmelidir diyor , adamlar baştan aşağı illegal konuşuyor.Daha onlara bile dava açılmıyor.Kimseye zararı olmayan , sadece kendi köşesinde basit bir üslupla dinleri eleştiren birine dava açılsa dahi savcı davanın açılmasını gerekli bile görmez.Kaldı ki bu davayı açmak için de tonla para lazım. Kimse uğraşmaz bile , açsa bile kaybeder. Bunlar boş işler , zırvalıklar.Adamı boşa korkutmayın saçma sapan

Söylediklerin çok mantıklı hocam. Eyvallah

• Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılan bütün olumsuz yorumları unut.Onları düşünme bile. Sen benim bir önceki yorumumu okuduysan orda spor yapman gerektiğini , ne tarz spor yapman gerektiğini ve 2 litre ve üzeri su içmen gerektiğini söyledim. Bunu kesin yap.Bundan sonra da din , siyaset , politika , olumsuz ve negatif olabilecek herhangi bir fikir ile falan uğraşma derim ben.Hep pozitif düşün , insanlarla konuş sohbet et. Sadece ve sadece bilgisayar oyunu falan oyna , müzik dinle , hayatın boyunca spor yap.Sadece seni mutlu edecek şeylerle ilgilen. Kız tavla , masaj salonuna git falan. Spora gidemiyorsan evde 1 saat zıpla , esneme germe , ip atlama oksijen odaklı sporlardan yap.(aerobik spor). Mutlaka nefes nefese kalacak ve terleyecek olmalısın spor sırasında ve bitiminde. Ama benim sana tavsiyem yüzme , kick box , taekwando , kung fu , koşma , basketbol gibi bir spora mutlaka yazılman.
  • Dava açmak bedava değil, savcılığa başvurmak bedava. savcılık da uğraşmaz takipsizlik verir ya da çağırır gider ifade verirsin dönersin...

Yanlış mıyım millet?
  • Korkma kardeş, CB'ye hakaret etmediğin sürece bir şey olmaz.

DH'de dava açacağım, süründüreceğim, asacağım, keseceğim diyen çoktur, ama kimse buradaki basit bir cümle için davayla falan uğraşmak istemez.
    Ben % 100 haklı olduğum bir konuda adliyede 3 yıl sürünmüş adamım. En sonunda tazminat talebimden vazgeçmiştim artık bu işkence bitsin diye.

Konu silinmiş zaten, yazışmaları ispatlayamazlar. Suç unsuru varsa bile artık ortadan kalkmış. Rahat ol.

Edit:
    Ayrıca avukat tutması gerek. Avukatlar 5 bin liradan aşağı iş yapmazlar.
    Ama davayı kazanırsa senden tahsil edilecek avukatlık ücreti taban rakam olan 1500 lira falandır. Yani geri kalan 3500 lira davayı açanın cebinden gider.
    Bunu da hiç kimsenin gözü yemez. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 28 Eylül 2017; 22:53:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Bir insanı yeterince sinir etmeyi başarırsanız emin olun kendi hayatını bozsa bile sizin hayatınızı mahvetmeye çalışır.

Eğer isterse dava edebilir ama ugraşmak istememe ihtimali daha yüksek ama bir insanı yeterince sinir ederseniz emin olun ugraşır.
  • Paranoya yapmaya başlama, sosyal fobinin yan etkisi yeni hastalıklar. Bu sitede 8 yıldır takılıyorum, demediğim laf, yapmadığım icraat kalmadı. Bir şey de olmadı ama elbette artık biraz daha temkinliyim. Hayatımda sadece bir davadan ceza yedim (Zaten 2 dava açıldı, diğeri beraat), onun cezasını da sonuna kadar hak ettim. Yani, abartılı bir şey yapmadığın sürece bir şeycik olmaz. Takma. Bu ülkede ceza alacak şeyler belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power Force

Paranoya yapmaya başlama, sosyal fobinin yan etkisi yeni hastalıklar. Bu sitede 8 yıldır takılıyorum, demediğim laf, yapmadığım icraat kalmadı. Bir şey de olmadı ama elbette artık biraz daha temkinliyim. Hayatımda sadece bir davadan ceza yedim (Zaten 2 dava açıldı, diğeri beraat), onun cezasını da sonuna kadar hak ettim. Yani, abartılı bir şey yapmadığın sürece bir şeycik olmaz. Takma. Bu ülkede ceza alacak şeyler belli.

Hocam hakikaten sana birşey olmadıysa bana bir şey olmaz. Bahse konu olan mesaj da da peygamberin evlatliginin kızıyla evlenmesi hadisesi idi

• quote:

quote:

Paranoya yapmaya başlama, sosyal fobinin yan etkisi yeni hastalıklar. Bu sitede 8 yıldır takılıyorum, demediğim laf, yapmadığım icraat kalmadı. Bir şey de olmadı ama elbette artık biraz daha temkinliyim. Hayatımda sadece bir davadan ceza yedim (Zaten 2 dava açıldı, diğeri beraat), onun cezasını da sonuna kadar hak ettim. Yani, abartılı bir şey yapmadığın sürece bir şeycik olmaz. Takma. Bu ülkede ceza alacak şeyler belli.

Hocam hakikaten sana birşey olmadıysa bana bir şey olmaz. Bahse konu olan mesaj da da peygamberin evlatliginin kızıyla evlenmesi hadisesi idi

Tedbir al, ben bir şey yapacakken iz bırakmam.

• quote:

quote:

quote:

Hocam sen iz bırakmadığını sanıyorsun ancak isteyen her sekilde bulur. Yabancı bir internet kafede kılık değiştirerek foruma girmedigin sürece her şeyi bulurlar, vpn felan kurtarmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen iz bırakmadığını sanıyorsun ancak isteyen her sekilde bulur. Yabancı bir internet kafede kılık değiştirerek foruma girmedigin sürece her şeyi bulurlar, vpn felan kurtarmaz

Bu kadar da paranoyak olamayacağım, kusura bakma. Benim yaptığım şeyler büyük siber suçlar değil ayrıca. Kimse bir küfür ve abuk resim için de beni bulmak için varını yoğunu ortaya koymaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.