Şimdi Ara

Benim İşlemcim Overlock Görmüşmüdür...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Bu P4 630 3.0 Ghz 800 Fbs İşlemciyi 3.5 senedir Kullanıyorum Bu İşlemci Overlock Görmüşmü Nasıl Anlayabilirim.. Ayrıca Anakartımda P5GPL-X UAYZ Şimdiden Teşekkür Ederim....

• P5Gpl-x Anakartım yandı Sanırsam ... Bide Bana ucuz Bi Anakrt Ggabyt oLabilir Asus Olabıilir Foxcon Olabilir Teşekkürler.....
  • 20tl lik 6-7yıllık işlemci OC görmüş veya görmemiş neden çok önemli senin için.?
    ben de aynı işlemciyi Asrock anakartda kullandım hatta 3,4ghz e kadar da çıkarttım. banamısın demedi. ikinci el forumda araştır birşeyler bulursun. çok masrafa değecek birşey değil.
  • TEşekkürler Ama Bide BEn Bişey Sorcam Bana Bi Anakart Önerebilirmisiniz....
  • BULABİLİYORSAN ABİT FATALTY BUL
    SANIRIM DESTEKLİYOR BU İŞLEMCİYİ
    OZAMAN BAKA BAKALIM O/C GÖRÜYORMU GÖRMÜYORMU
    İŞLEMCİN....
  • adamın derdi Overclock yapmak değil ki.. işlemcim kız mı değil mi bekaretini merak ediyor.
    uygun bir anakart diyorsan piyasadan ikinciel en ucuza alabileceğin birşeyi tercih de edebilirsin. arkadaşın dediği gibi batmış bir firmanın dünya rekorları kıran bir anakartını da tercih edebilirsin.
  • Güzel Fikir :D:D:D Xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ABİT FATALTY Satan Firmalar Hangileridir. Penta Satmıyr Exa Stmıyor ...
  • Arkadaşım onu söylemeye çalışıorum.. Abit firması 2yıl önce iflas etti. hiçbiryerde ne ürününü ne servisini bulabilirsin. yani Abit Fatality e niye taktın bu kadar anlamıyorum ki şuan piyasada bulacağın 2.nci el Fatality de sonuna kadar zorlanmıştır çünkü meraklısı için en iyisiydi rahmetli..
    al sana 2.nci el mis gibi anakartlar..
    http://www.borsapazar.com/urundetay.php?durum=2&urunkodu=I035ANAOEM00054
    http://www.borsapazar.com/urundetay.php?durum=2&urunkodu=I035ANAOEM00045

• ozaman Başka Bi ÜRün Tavsiye Edinde 2 Gün içinde Almam Lazım Runes Of Magic Oynuyorum. Laptoptan Olmuyorr...... Lütfen :D
  • Ama 0 Olcak Yani G31EMSL İi Mi Sizce...... OC Yapabilirmiyim Onla 400 V Power 1 Dvd+Cdrw X550 Ati Ekran Kartı 256 Mb 1 Gb Ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

adamın derdi Overclock yapmak değil ki.. işlemcim kız mı değil mi bekaretini merak ediyor.

• ben fataltyi şaka olsun diye yazdım sen oc olup olmadığını sorunca kusuruma bakma
    benim eski kartlarımdan birisiydi kostarika malı iyi kodlu P4 3,0 bir işlemci elegeçirmiştim
    bu anakartla dehşet oc oluyordu.. hayatımda kullanmaktan zevk aldığım en iyi karttır fatality
    keşke yenisini yapsalarda bayram etsek .

neyse bak hüzünlendim şimdi.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.