Ben Bu P4 630 3.0 Ghz 800 Fbs İşlemciyi 3.5 senedir Kullanıyorum Bu İşlemci Overlock Görmüşmü Nasıl Anlayabilirim.. Ayrıca Anakartımda P5GPL-X UAYZ Şimdiden Teşekkür Ederim....
P5Gpl-x Anakartım yandı Sanırsam ... Bide Bana ucuz Bi Anakrt Ggabyt oLabilir Asus Olabıilir Foxcon Olabilir Teşekkürler.....
20tl lik 6-7yıllık işlemci OC görmüş veya görmemiş neden çok önemli senin için.? ben de aynı işlemciyi Asrock anakartda kullandım hatta 3,4ghz e kadar da çıkarttım. banamısın demedi. ikinci el forumda araştır birşeyler bulursun. çok masrafa değecek birşey değil.
TEşekkürler Ama Bide BEn Bişey Sorcam Bana Bi Anakart Önerebilirmisiniz....
adamın derdi Overclock yapmak değil ki.. işlemcim kız mı değil mi bekaretini merak ediyor. uygun bir anakart diyorsan piyasadan ikinciel en ucuza alabileceğin birşeyi tercih de edebilirsin. arkadaşın dediği gibi batmış bir firmanın dünya rekorları kıran bir anakartını da tercih edebilirsin.
ozaman Başka Bi ÜRün Tavsiye Edinde 2 Gün içinde Almam Lazım Runes Of Magic Oynuyorum. Laptoptan Olmuyorr...... Lütfen :D
Ama 0 Olcak Yani G31EMSL İi Mi Sizce...... OC Yapabilirmiyim Onla 400 V Power 1 Dvd+Cdrw X550 Ati Ekran Kartı 256 Mb 1 Gb Ram
quote:
Orijinalden alıntı: ufukman
adamın derdi Overclock yapmak değil ki.. işlemcim kız mı değil mi bekaretini merak ediyor.
ben fataltyi şaka olsun diye yazdım sen oc olup olmadığını sorunca kusuruma bakma benim eski kartlarımdan birisiydi kostarika malı iyi kodlu P4 3,0 bir işlemci elegeçirmiştim bu anakartla dehşet oc oluyordu.. hayatımda kullanmaktan zevk aldığım en iyi karttır fatality keşke yenisini yapsalarda bayram etsek .
neyse bak hüzünlendim şimdi.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme