Bildirim
Benim kasam
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kasan çok iyi güle güle kullan dostum.önerilerime gelirsek kablolar biraz dağınık bir görüntü oluşturmuş onları daha iyi bir kablo yöneyimiyle daha sağlıklı bir hale sokabilirsin yine psu kablolarını sleeve yapabilirsin. Fanlar biraz klasik durmuş uv duyarlı sprey boya ile boyarsan güzel bir görüntü elde edebilirsin ya da onun yerine akasa viper fan kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca kasa kapağında gördüğüm kadarıyla pleksi yok pleksi olsunki gece hoş bir görüntü yaratsın sistemini sergile :)
Güzel bence kasan biraz daha üstünde oyna derim -
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
Ayrıca kasa kapağında gördüğüm kadarıyla pleksi yok pleksi olsunki gece hoş bir görüntü yaratsın sistemini sergile :)
Hocam bişey sorcam bu avatarı sizmi yaptınız güzel olmuş,alabilirmiyim beğendim -
quote:
Orijinalden alıntı: Life Loading DH
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
Hocam bişey sorcam bu avatarı sizmi yaptınız güzel olmuş,alabilirmiyim beğendim
Tabiki kullanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 19 Kasım 2013; 17:47:34 >
Kasam hala aynı 2-3 senedir :D Bu kasaya ne gibi güncellemeler yapılabilir görsel olarak -
Güzel. -
5.9 ? Benim kasamdan daha iyi duruyor fakat ben 6.9 veya 6.1 görüyorum sanırım tuhaf -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
5.9 ? Benim kasamdan daha iyi duruyor fakat ben 6.9 veya 6.1 görüyorum sanırım tuhaf
İlk aldığımda ssd yoktu,şu an değerleri sanırım 7,9 olarak görür.
Samsung evo 840 240 gb var.
Biraz kasada değişime gitmek istiyorum.Belki su soğutma olabilir görsellik olarak yada daha az masrafla uv ışığa duyarlı pc fanı da olabilir -
Su soğutmaya gerek yok sanki hava soğutma senin işini görür gibisinden duruyor fanların biraz renksiz kalmış o dikkatimi çekti -
Denk! Tabanca! -
Güzel güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X