konu dışında mesaj sayısı artar fakat konu dısında girdiğin yerlere baglı başlıgı konu dışı olan yerde futbol ile ilgili olan yerde birde gereksiz mesajlarda msj sayısı yazılmıyor ama konu dısının altındaki kültür bilim sağlık sinema gibi yerlerde artıyor zaten forumun geri kalanı post kasma alanı orayı söylemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gktgys
konu dışında post artmaz eğer artsaydı...
cok tesekkur ederım sana arkadas soruma insanca cvp verdıgın icin
tesekkur ederım cepdoktor
bu sıteyı uye olunca daha ıyı anladım.hıc onemlı degıl herkes kendı karakterını koyar her sozuyle degılmı?
cd-room aç kapa olmadı kasayı yan yatır oda olmadı bilgisayarı resetle oda olmadı ctrl+w bas oda olmadı diyosan konu dışına msj attığın için olmamış olabilir
Bunların hepsini denedikten sonra yine de sorun çözülmediyse geriye tek çare kalıyor:
Montla s*çmak!
Her konuya eklenen bu son cümle can sıkıcı olmaya başladı. Bu gidişle, bundan sonra konu içine amaçsız atılan bu tarz mesajlara ağır cezalar verilmeye başlanacak. Başka türlü, uyarmayla, yapma demekle düzelmediği görülüyor...
Başlığı açan kullanıcımız, Konu Dışı kategorisi altında atılan mesajlar, toplam mesaj sayınıza etki etmemektedir. Bir donanım forumu olmanın gerektirdiği bir önlemdir. Bu tarz sorularınız olduğunda, takma isminin altında "DH Yönetici" yazan bir kişiye "PM" (Özel Mesaj) atabilirsiniz. Forumumuza hoş geldiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
cok tesekur ederim Shadow_Shooter... saygi duydugunuz icin...
Bahar temizliği erken başlamış shadow
kolay gelsin..
ZEUS__ un en son yazdığı mesajdan alıntı yaparak aynen katılıyorum diyecektim baktım ki mesaj uçmuş,şu konuya bişey yazmıyım diye baya bir tuttum kendimi ama sonunda dayanamadım,benim mesajımda silinir büyük ihtimalle ama olsun içimde kalacağına yazıyım, bu konudaki silinmeden önceki mesajların hepsini okumuştum,herzamanki gibi buna benzer bir konuya atılan dh nin klasik mesajları atılmıştı ve saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum atılan tüm mesajlar espri mahiyetindeydi,ama sey15da25 nickli kullanıcının cinsiyeti ve medeni hali nedense konunun seyrini değiştirdi,neyse çok da önemli değil zaten de mademki cinsiyet ve medeni hale göre mesaj yazılacak bu forumda,bundan sonra herkesin cinsiyeti ve medeni hali de yazılsın nickinin altına,ayrıca kurallar kısmına yeni kurallar eklensin hangi cinsiyete ve hangi medeni hale nasıl mesaj atılacağına dair.
ZEUS__ un en son yazdığı mesajdan alıntı yaparak aynen katılıyorum diyecektim baktım ki mesaj uçmuş,şu konuya bişey yazmıyım diye baya bir tuttum kendimi ama sonunda dayanamadım,benim mesajımda silinir büyük ihtimalle ama olsun içimde kalacağına yazıyım, bu konudaki silinmeden önceki mesajların hepsini okumuştum,herzamanki gibi buna benzer bir konuya atılan dh nin klasik mesajları atılmıştı ve saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum atılan tüm mesajlar espri mahiyetindeydi,ama sey15da25 nickli kullanıcının cinsiyeti ve medeni hali nedense konunun seyrini değiştirdi,neyse çok da önemli değil zaten de mademki cinsiyet ve medeni hale göre mesaj yazılacak bu forumda,bundan sonra herkesin cinsiyeti ve medeni hali de yazılsın nickinin altına,ayrıca kurallar kısmına yeni kurallar eklensin hangi cinsiyete ve hangi medeni hale nasıl mesaj atılacağına dair.
Kimse bu foruma girip de bana iki şaka yapılsın diye başlık açmıyor. Önce buna açıklık getirelim. Eğer burası mizah yeri olsaydı, şakanızı yapar biz de gülerdik. Ancak en ciddi konularda bile bu şekilde mesajlar atılması hem başlığı açan kişinin hem de okuyan kişinin sinirini bozuyor. Eğer eğlenmek istiyorsanız, ya mizah bölümünde mesaj yazacaksınız ya da bu forumu tercih etmeyeceksiniz. Her şeyden önce bir forumun öncelikli amacı bilgi paylaşımı ve kazanımıdır. Birincil amaç bu şekilde yok edilirken, bunu sadece şaka yapıyordum diye meşrulaştırmak yanlış olur. Bu nedenle bu tarz mesajların sadece siz ve sizin gibi düşünen insanlar tarafından okunduğunu düşünmemek gerekir. Size komik gelen bir şey bir başkasına rahatsız edici gelebilir, -ki geliyor. Burada yapılmak istenen ve yapılmaması gereken açık ve nettir. Konuya cevap alındığı için, konuyu kilitliyorum. Hala sorununuz olduğunu düşünüyorsanız özel mesajdan ulaşabilir, forumdestek@donanimhaber.com adresine e-mail atabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme