Şimdi Ara

Benim Modem Airties Alttakinin'de Airties ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benimki Modem Airties alttakide ve komşununda Airties benim modeme girebilirmi yakalayıp şifresini görebilir mi?
    şüpelendim ben doğru dürüst fazla bir sey yapmıyorum ama 4 gb sınıra yaklasıyorum sorum alltakinin modemi ile benim ki aynı marka benim kablosuz ağın şifre sını yakalaya bilirmi başlan gıçta yazıyor ya hanı airties modemleri vs. aranıyor diye benim kinede bulup girebilir mi?
    şüpem arada sırada hanı ilk modemi açınca bağlandı güçü mükemmel falan yazıyor ya bazen de dururken gidiyor sn liğine tekrar mükemmel v.s. yazıyor bulupta o mu giriyor acaba çünkü ben modemin şifre sini değiştirirken aynısı oluyor sn. liğine gidip geliyor mükemmel yazıyor yani öyle olduki bendeki bu inat mükemmel yazısını görünce hemen şifreyi değiştiriyorum modemin isimine kısaltma küfür bile yazdım o derece ;=) ben benim modemi açınca bende onun kini görüyorum airties 205 falan yazıyor bende
    Logine Tıkla yazıyorum çünkü airtiesin şifresi o dur değiştirilmediyse ve ya kendin den değiştirile bilir yapmadıysa neyse ben onunkine şifre bölümüne girince işlem bittikten sonra onunki daha çıkmıyor gözükmüyor.
    Yani sorum benim modem bilgilerimi görebilir mi? çünkü fazlada mesafe yok, sanırım kim olduğunu bilmiyorumda :s En iyisi tutcan araştırcan Dövecen ;=)

Modemin var mı? Derdin var.

• kablosuz sifreni degistir. birinin agina girdigininden supheleniyorsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccnablade

kablosuz sifreni degistir. birinin agina girdigininden supheleniyorsan.

yok modeme girebileceğinden şüpeleniyorum şifreyide değiştiriyorum zaten

bu gün fatura geldi bilgi kağıdı varya kaç sn kalmısım ne kadar harçamısın o kadağın 30% dolu yaznı yazı yazıyor vede kota az bir sey azmış normal mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 26 Mayıs 2008; 23:59:03 >
  • neti kullanan sensin ben degilim sen kotayi acmamam gerekliydi diyorsan ttnete itirazda bulunabilirsin. kontrol istiyorsan hergun ttnetin kota sayfasina bakarsin. bundan 1 yada 2 ay once tam hatirlamiyorum kotalilarda fazladan kota asimi olmustu sonuc olarak ttnet hatti calisma yapinca modemlere sorgu atildigindan bu sekilde kotalar asilmisti. sifreni degistiriyorsan zaten giren olmaz hattina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 27 Mayıs 2008; 0:05:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccnablade

neti kullanan sensin ben degilim sen kotayi acmamam gerekliydi diyorsan ttnete itirazda bulunabilirsin. kontrol istiyorsan hergun ttnetin kota sayfasina bakarsin. bundan 1 yada 2 ay once tam hatirlamiyorum kotalilarda fazladan kota asimi olmustu sonuc olarak ttnet hatti calisma yapinca modemlere sorgu atildigindan bu sekilde kotalar asilmisti. sifreni degistiriyorsan zaten giren olmaz hattina

bu ay bittsin deneyecem kotayı açık bırakacağım ve tam tamına kara kaldığınada bakacağım o zaman belli olur

aksiliktir ya o günde o kim giriyorsa girmeyeceği tutar
  • istersen mac filtreleme kulan şifrenin yanında daha güvenli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: atyay

istersen mac filtreleme kulan şifrenin yanında daha güvenli olur

ama bende kablosuz ağ bağlantısıyla giriyorum fark eder m?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kulandığın modemin özeliklerini bilmiyorum ama bende rt 211 var ve ister wirelessden ister genel firewall ayarlarından mac filtreleme yapabiliyorum,sadece kendi bilgisayarının mac adresine izin verirsin böylece wirelessten başkası bağlansa bile modem onun isteklerine cevap vermez,yalnız modeme şifre vermeyi unutma yoksa mac ayarlarını değiştirebilirler bağalananlar:)

hatta ben bazen biraz daha ileri gidip tek bir ipyi kendi mac adresim için sabitliyorum böylece başkası bilgisayarım kapalıyken bile aynı ip yi alamıyor ve ip sınırlandırması ile sadece benim kulandığım ipye izin veriyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atyay -- 27 Mayıs 2008; 17:46:58 >
  • quote:

kulandığın modemin özeliklerini bilmiyorum ama bende rt 211 var ve ister wirelessden ister genel firewall ayarlarından mac filtreleme yapabiliyorum,sadece kendi bilgisayarının mac adresine izin verirsin böylece wirelessten başkası bağlansa bile modem onun isteklerine cevap vermez,yalnız modeme şifre vermeyi unutma yoksa mac ayarlarını değiştirebilirler bağalananlar:)

hatta ben bazen biraz daha ileri gidip tek bir ipyi kendi mac adresim için sabitliyorum böylece başkası bilgisayarım kapalıyken bile aynı ip yi alamıyor ve ip sınırlandırması ile sadece benim kulandığım ipye izin veriyorum:)

sağolasın yaptım ıpod dan giriyordum kablosuz ağ la artık o çalışmıyor neyse bir süre girmem onla

Teşekkürler.
  • quote:

kulandığın modemin özeliklerini bilmiyorum ama bende rt 211 var ve ister wirelessden ister genel firewall ayarlarından mac filtreleme yapabiliyorum,sadece kendi bilgisayarının mac adresine izin verirsin böylece wirelessten başkası bağlansa bile modem onun isteklerine cevap vermez,yalnız modeme şifre vermeyi unutma yoksa mac ayarlarını değiştirebilirler bağalananlar:)

kendi mac adresimi nasıl öğrenebilirim

başka bilen var mı? konu eski olduğundan aynı kişi cevap veremeyebilir
  • işletim sisteminiz xp ise wireles bağdaştırıcınızın üzerine sağ tıklayıp durum/destek/ayrıntılara gelin. fiziksel adresin karşısındaki 2 haneli kodlar sizin kartınızın mac adresidir.
  • senin modeminin setup'ına girebilmesi için öncelikle ağa girebilmelidir. bunun için ya evinize gelip bilgisayarını senin modemine kablo aracalığıyla bağlayıp modem setup ekranına girmesi, ya da kablosuz ağının şifresini önceden bilerek girmesi gerekir. bunların dışında da girdiğini düşünüyorsan mac filtreleme en sağlıklısı ancak kişi profesyonel birisiyse hırsız hırsızdır kapıdan değil bacadan girer kendi mac'ine senin mac adresini yazar yine girer. modemlerin aynı marka olması farklı marka olması bişey değiştirmez. şifren ev telefonu cep teelfonu 12345678 87654321 88888888 falan olmasın onlara dikkat et gerisi sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.