Şimdi Ara

**** benim motorsikletim (resimli) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
589
Cevap
3
Favori
204.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale

bence r6 dan r1 e geçmiş

Alıntıları Göster
    Pardon ya sadece Yamaha demek istemiştim ama R1 kafama kazınmış demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinoz31

Pardon ya sadece Yamaha demek istemiştim ama R1 kafama kazınmış demek ki

Alıntıları Göster
    Mavi derken daha önceki cevabıma bakan olduysa 2000 Model Mavi R1 sahibiydim, model yükselttim. Fotoğrafları bu konu içinde mevcut sayfaları dolaşırsanız göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiefthedark -- 1 Kasım 2007; 16:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale

bence r6 dan r1 e geçmiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

bence r6 dan r1 e geçmiş

Bak haklıymışım derinlerden bi yerde kalmış aklımda bi mavi R1

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

bence r6 dan r1 e geçmiş

Bak haklıymışım derinlerden bi yerde kalmış aklımda bi mavi R1

Alıntıları Göster
    @thiefthedark

canavar gibi iyi günlerde kullan bende böyle birşey almayı düşünüyorum fakat sokağa bile koymaya korkuyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

@thiefthedark

canavar gibi iyi günlerde kullan bende böyle birşey almayı düşünüyorum fakat sokağa bile koymaya korkuyor insan.

Alıntıları Göster
    Geçen aylarda çalınan CBR ilanı da ispatı, bi sürü var bnun gibi olay, alacaksan etrafta bi garaj bulsan iyi edersin..
  • quote:

Geçen aylarda çalınan CBR ilanı da ispatı, bi sürü var bnun gibi olay, alacaksan etrafta bi garaj bulsan iyi edersin..

Alıntıları Göster
    arkadaşım dükkanına koymasına rağmen dükkanın camlarını indirip motoru aldılar üstüne üstlük dükkanıda yağmalamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

arkadaşım dükkanına koymasına rağmen dükkanın camlarını indirip motoru aldılar üstüne üstlük dükkanıda yağmalamışlar

Alıntıları Göster
    Rezillik işte ama hayatın pis gerçekleri bunlar..
  • quote:

Rezillik işte ama hayatın pis gerçekleri bunlar..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar motorsikletin hayatımızdaki hızı kadar önemli olan başka bir farkıda en ölümcül makina olması LÜTFEN DİKKAT ÖLÜM VAR...!!!

**** benim motorsikletim (resimli)

• quote:

Orijinalden alıntı: _Cem_hira_26

Arkadaşlar motorsikletin hayatımızdaki hızı kadar önemli olan başka bir farkıda en ölümcül makina olması LÜTFEN DİKKAT ÖLÜM VAR...!!!

Alıntıları Göster
    Maşallah 23000ytl
    Hayırlı olsun valla o kadar para vermişsin güle güle kullan motorsiklet piyasasını bilmem ama bence 2 kişilik bir araç için fazla miktar neyse zevk işi sonuçta ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Maşallah 23000ytl
    Hayırlı olsun valla o kadar para vermişsin güle güle kullan motorsiklet piyasasını bilmem ama bence 2 kişilik bir araç için fazla miktar neyse zevk işi sonuçta ...

Alıntıları Göster

Hayırlısı Olsun Bana Gorede Biraz Kendini Aşmış Bir Fiyat.23000

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Hayırlısı Olsun Bana Gorede Biraz Kendini Aşmış Bir Fiyat.23000

Alıntıları Göster
    Beyler 23000YTL o makine için uygun bir fiyat, üstünde Akrapoviç egzoz vs gibi modifiyeler de olduğunu göze alırsak baya güzel. Motosiklet de bi ulaşım aracı aynı zamanda süper zevkli. Gidip Opel Corsa türü şeyler alacağınıza R1 alabilirsiniz bi de bu yandan bakın olaya

• quote:

Orijinalden alıntı: SSCB

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşım dediklerinin çoğuna katılmakla beraber sadece hayabusa nın bi elin parmaklarını geçmediğini söylemine katılmıyorum.99 ile 2006 modeler arası hayabusanın sayısı 100 deb fazladır.Şimdi sen nerden biliyorsun diyeceksin.
    1 Arkadaşımın Hayabusa sı var ve onunda iki arkadaşı yine hayabusa kullanıyor
    2 Bende bir ara ikinciel hayabusa alayım dedim sadece istanbul da 20 den fazla satılık hayabusa ilanı gördüm.

dogrudur arkadasım hayabusa coktur ama 1300 sanırım yani 499 byegir gucu olan modeli parmaklarımız kadardır

Alıntıları Göster
    yakında bnde cbr 600 dusunuyorum ama malum kıs bınemem yazı beklıcem

• quote:

Orijinalden alıntı: _Cem_hira_26

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Cem_hira_26

bune yhaa arabayıı patatezz etmışşş bıdem motor yanı

• ARKADAŞLAR MERHABA.MONDİAL UAG125 ALMAK İSTİYORUM.HEM AZ YAKIYO HEMDE FİYATI UCUZ.Bİ ARKADAŞIMDAN GÖRDÜM MOTOR MANYAK SPORT HALE GELEBİLİYO.BU MOTOSİKLETİ BİLENİNİZ VARMI?VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ.TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
  • BENİMCANAVARDA BU DAHA 2 GÜNLÜK DÜN 1 BUGÜN 2

• quote:

Orijinalden alıntı: SSCB

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşım dediklerinin çoğuna katılmakla beraber sadece hayabusa nın bi elin parmaklarını geçmediğini söylemine katılmıyorum.99 ile 2006 modeler arası hayabusanın sayısı 100 deb fazladır.Şimdi sen nerden biliyorsun diyeceksin.
    1 Arkadaşımın Hayabusa sı var ve onunda iki arkadaşı yine hayabusa kullanıyor
    2 Bende bir ara ikinciel hayabusa alayım dedim sadece istanbul da 20 den fazla satılık hayabusa ilanı gördüm.

dogrudur arkadasım hayabusa coktur ama 1300 sanırım yani 499 byegir gucu olan modeli parmaklarımız kadardır

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar motorlarınız çok güzel güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: [OnUr]

Arkadaşlar motorlarınız çok güzel güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    En Kısa Zamanda Motosikletimin Fotosunu Çekmem Lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 24 Ağustos 2008; 15:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

En Kısa Zamanda Motosikletimin Fotosunu Çekmem Lazım

Alıntıları Göster
    Biraz büyük olmuş sanki....

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

Biraz büyük olmuş sanki....

Alıntıları Göster
    arkadaslar buda benm makina kanuni 125 ... [simage]file:///C:/Documents%20and%20Settings/UhuvveT/Belgelerim/Resimlerim/kanun%C3%BC/G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC037.jpg[/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguranil

arkadaslar buda benm makina kanuni 125 ... [simage]file:///C:/Documents%20and%20Settings/UhuvveT/Belgelerim/Resimlerim/kanun%C3%BC/G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC037.jpg[/simage]

Alıntıları Göster
    arkadaslar resim yollamya calıstım ama bceremedim acaba bana bi tarif edrmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.