Şimdi Ara

**** benim motorsikletim (resimli) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
589
Cevap
3
Favori
204.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: armagangan

**** benim motorsikletim (resimli)

Sponsorları sildik..Reklam olmasın diye kusura bakmasınlar..Gerenk yok:)

Buda benm makine we ben..

Resmdeki sn olmasan bile resssimdeki cocuk manyak cıkmışş yha hasta oldum falla motorda guselll hayallerimdeki motorrr.

• Bildiğin supersport..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Bildiğin supersport..

Uğraşma kızla , kızın hayallerindeki motor , alcak arkasına bincek, şöför tut"J"ak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 24 Ekim 2007; 21:29:52 >
  • Şoförü iyi secms lzm yksa DsURUR hihihihihi supersportların arkasına binecek yeri çok küçük :) sen sür arkana al şoförü olmasmıı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cnr95

Şoförü iyi secms lzm yksa DsURUR hihihihihi supersportların arkasına binecek yeri çok küçük :) sen sür arkana al şoförü olmasmıı ?

Farklı şekilde yorumlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 24 Ekim 2007; 22:13:37 >
  • Aslında kolaysa sen sür demek istedi ama yoruma baya bi açık olmuş orası ayrı..
  • Bence öyle demek istemedi ama... Baya bi yorum yapılabilir sende haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 24 Ekim 2007; 22:12:52 >
  • Ben msn'den konuşuyorum da ordan biliyorum, yoksa ben de fesatım aynen öyle anlardım bilmeden okusam
  • Tamam ozaman. Yanlış anlamışım pardon.
  • buda benim alet...

• quote:

Orjinalden alıntı: Cnr95

Şoförü iyi secms lzm yksa DsURUR hihihihihi supersportların arkasına binecek yeri çok küçük :) sen sür arkana al şoförü olmasmıı ?

Sana tawsiye wer dien Olmadı.!! Ama benm sana wermem gerekiO sanırm Her konuda sewiyeni koru.!! we düzgün konusmayı ögrenip bi$iler payla$..

quote:

Bildiğin supersport..

aaaa gerceqten mi bilqi iÇin saol bilmiodum ögrenmiş Oldum

• Yani demek istediğim hayal etmeye falan gerek yok ortalıkta dolu var bunlardan, Enzo'ya hayalimdeki araba denir mesela ama 25000YTL'lik alet zaten ticari araçlardan daha ucuz, gerçekten isteyen çoğu kişi alabilir, ha aldıktan sonra ne olacağı da şahsın kendisine kalmış bi durum..
  • quote:

Yani demek istediğim hayal etmeye falan gerek yok ortalıkta dolu var bunlardan, Enzo'ya hayalimdeki araba denir mesela ama 25000YTL'lik alet zaten ticari araçlardan daha ucuz, gerçekten isteyen çoğu kişi alabilir, ha aldıktan sonra ne olacağı da şahsın kendisine kalmış bi durum..

Zaten bende ciddi ciddi oturup bu motoru hayal etmemiştmky Ölesine laf olsun die yazdııım bişi yha merak ediomda acaba sen beny ne zaman duzgunce anlayabiljen yazını duzeltince deme sakın..

• quote:

Orjinalden alıntı: _cChiLEq

quote:

Yani demek istediğim hayal etmeye falan gerek yok ortalıkta dolu var bunlardan, Enzo'ya hayalimdeki araba denir mesela ama 25000YTL'lik alet zaten ticari araçlardan daha ucuz, gerçekten isteyen çoğu kişi alabilir, ha aldıktan sonra ne olacağı da şahsın kendisine kalmış bi durum..

Zaten bende ciddi ciddi oturup bu motoru hayal etmemiştmky Ölesine laf olsun die yazdııım bişi yha merak ediomda acaba sen beny ne zaman duzgunce anlayabiljen yazını duzeltince deme sakın..

Yazını düzeltin"J"e

• Bak nası da biliyosun cevabı Benim anlamadığım madem garip yazdığının farkındasın niye garip yazıyosun, ama anlayabileceğimi sanmıyorum neyse

Valla nette ne yazarsan onu okuyorum, hani yüzyüze olsa öylesine söylediğin anlaşılır ama yazıdan çıkmıyor ki..
  • quote:

Bak nası da biliyosun cevabı Benim anlamadığım madem garip yazdığının farkındasın niye garip yazıyosun, ama anlayabileceğimi sanmıyorum neyse

Valla nette ne yazarsan onu okuyorum, hani yüzyüze olsa öylesine söylediğin anlaşılır ama yazıdan çıkmıyor ki..

Garip yazdıgımı sanmıom sonuçta renkler we zevkler tartışılmaz.! Benm arkilerm hep böle alışkanlık kalmış bende de. sorun olmuo yani tanıyan herkes anlayabilio beny (sen haric )
    Ama bi Çözum yolu buldum yakında sende benyy anlayabiljeksn derslere ba$lıozzz...

• quote:

Yazını düzeltin"J"e

ehehe 'J' lere kar$ı antipatin mi war senn Çok dikkatlisin yha gözumden kaçmadı falla yakında seny de alıştırjam 'J' lere
  • Bu makinayı yeni aldım. Benim eski maviyi alan arkadaş daha ilk günden motoru patlatmış, allah korumuş kendinde bişey yok fakat arkadaş kamyonete girmiş ön tarafta ağır hasar var. Yazık, birçok genç bu aletleri tanımadan şımarıyorlar. HErhangi bir makinayı tanımak için üzerinde sakin bir şekilde en az bir sene geçirmeniz kendi sağlığınız açısından ŞART.

Yeni makinaya gelince, Yine çok büyük şans eseri 2006 model makinayı 23000YTL ye 5400km de üstünde full akrapovic titanyum Egsoz (manifolttan arka uca kadar boğazlar dahil EXUP sökülü) Zero Gravity camlar, Harris elcikler, ve yan takozlarıyla birlikte geldi, avantajı görerek aldım yoksa makinamdan memnundum :) ..

Bi kere böyle bir makinaya binmeden önce kesinlikle bir 600RR, R6, GSXR 600 veya ZX6 üstadı olmanız gerekiyor, ki bu sizi korkutmasın. Ben mavi makinamdan alışmış olacağım 1. viteste yedirerek ve rahat ön kaldırabiliyordum ikide debriyaj ve üçte de ağır debriyaj yapıyordum, sadece önünü kaldırmak için iki ve üçte biraz zorlanıyordum ve ikinci viteste gazı tam çevirebiliyordum, lastikler sıcakken problem olmuyor motor kontrollü bir ivme sağlıyordu, ne var ki bu makina çok hırçın, birinci viteste herhangi bir harikiri sözkonusu değil hiçbirşeye izin vermiyor, çok sakin bir şekilde yedirmeniz gerek ya patinajdan başka bişey yapmıyor, ikinci vites yedirmeniz gerekiyor, debriyaj yaptırmıyor motor dimdik havada, ön lastiği yerde tutmak için gazı çok dikkati çevirmeniz gerekiyor, üçüncü viteste 200km den sonra nihayet gaz kolunu snuna kadar çevirebiliyorum. Motor 3. viteste bile şahta, geçenlerde yaptığım bir gezide otobanda yakaladığım bir boşlukta hiç bekletmeden 300-320 km sürat yaptım, hız saati 299 da takılıyor, binbeşyüz devir daha görüyorum 299 dan sonra. makina 15000 devir 14500 de kesiyor. Mavide gördüğüm maksimum sürat 280 di. Bütün bunlar kırmızıyı tek çekici yapan unsur değil, viraj kabiliyeti arttırılmış, son teknolojiyle donatılmış makina kafadan kuyruğa her detayı özenerek yapılmış. Soığutma sistemi fren sistemi yeni göstergeler güvenlik önlemleri hat safhada. Daha fotoğraf çekildikçe koyacağım. Makinayı alalı 1 ay oldu yeni yeni alışmaya başladım. Beni cidden aşıyordu ilk zamanlar.

Tekrar görüşeceğiz.

• Bilgilendirici ve heveslendirici bir mesaj olmuş Yeni makine hayırlı olsun demekle birlikte senin gibi bilinçli kullanıcılar görmek sevindirici..

Bu arada mavi ve kırmızı derken ikisi de Yamaha R1'in farkı renkleri diye anladım doğru mu?
  • bence r6 dan r1 e geçmiş
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.