Şimdi Ara

**** benim motorsikletim (resimli) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
3
Favori
204.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: boyka26

quote:

Orjinalden alıntı: armagangan

**** benim motorsikletim (resimli)

Sponsorları sildik..Reklam olmasın diye kusura bakmasınlar..Gerenk yok:)

Buda benm makine we ben..

dostum makına guselmıs kac model acebe:???

Arkadaşım sen nasıl olur da yarışçı arkadaşıma ait motorsiklete benim dersin?
    Yalanlarla nereye kadar gidebilirsin?

•  **** benim motorsikletim (resimli)

48 CC. Kaç hp bilmiyorum:) Max Hız: 50 Km/h. 6 YTL yakıt ile 150KM yol gidiyorum. Her işimi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCRICOS -- 4 Ağustos 2007; 10:01:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

@dishy sen ne geziyon burda ya MT den sıkıldın buraya mı geldinsöylemezsem seni

ana dishy burda
  • yorumsuz cbr900 fireblade 40.000km orjinal 97 model masrafsız 8.5 a satıldı ama:(

• quote:

Orjinalden alıntı: *dishy*

quote:

Orjinalden alıntı: numan_tas

buda benim makine.Çok memnunum...

Hahaahahaahahaahaahah Numan naber tanıdın mı beni Numan çok komik ablacım ya, sen ne zaman Fz6 alın.. İnan tesadüfen gördüm ve koptum arkadaşlar.. MT den atıldın buralarda mı takıldın, anlaşılan akıllanmamışsın ablacım, 13 yaşında çocuk bu motoru sürebilir mi?

Ben motosiklet.net den dishy.. Motorcuyum iki adet birisi Yamaha Cygnus birisi Honda Nx4 Falcon olmak üzere motorum var

Numan sen beni güldürdün ya inanmıyorum yaaaa....

dishy ablanın dedikleri doğrumu ewet bende inanmadım fotoşop var gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

fotoğraf makinen nedir? güzel çıkmış

quote:

Orjinalden alıntı: scubat

Bu da benim canavar... (resimde en önde duran)(resim profesyonel makinayla çekildi)

,

kimse cvp yazmamamış sanırım ben cvplıyım Ducati Monster bir italyan

• Abi adam fotoğraf makinesini sormuş sen İtalyan diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Abi adam fotoğraf makinesini sormuş sen İtalyan diyorsun

• fotograf makinesi de : Finepix S3 pro...

quote:

Orjinalden alıntı: anf125

quote:

Abi adam fotoğraf makinesini sormuş sen İtalyan diyorsun

• arkadaşım ona "sakal" denir...

quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

şu alt rüzgarlığı bir türlü Antalya da bulamadım.
  • bu motor arkadaşımda var VTEC devreye girdiği andan itibaren benzini içiyormuş...çok yakıyormuş namussuz..

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

Orjinalden alıntı: miki

2007 VFR Vtec i aldım geçen ay, şu anda 4000.km oldu , her hangi bir şikayetim yok.

VTEC? Bildiğimiz VTEC teknolojisimi bu?
    Yok artık! Değildir!
    Bu arada yakıt olayı ne alemde bu makinenin?

• benim olunca bnde kayacağım
    bekleyin 2 senem kaldı
  • küba motor nasıl? Konu başlığıyla pek alaka yok ama bütçeme göre bir motor alacağım. aldığımda fotoları koyacağım
  • Buda benim canavar

Yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum önerir misiniz?
  • YBR125 fanatiklerinin lduğu topic'de bu soruyu sorduğunda alacağın cevap ne olabilir ki
  • yamah ybr kesinlikle cok iii bi fikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straie -- 28 Ağustos 2007; 0:20:51 >
  • ya burdaki motorları görunce dayanamıo insan 10 yıldır yollardayım ama arabayla babadan alma düldül broadway. bi motor almak istiorum ama hiçbi bilgim yok burda insanlar ustun surus eğitiminden felan bahsediolar ben ne olduuunu bilmiorum ama artık bi motora binip yollara dusmek istiorum scooter da deil istediim söle gusel oturaklı bişe.zaten yapabilsem valentino rossi olup moto gp ye gircem ama sadece lakabı dolayısıyla seneye dr olucam umarım bitio okul.ya ben ne alabilrim baslangıc olarak bi bilene sorsam burdam.cewap werenlere simdiden tesekkurler
  • Motor sürmek zor birşey değil sadece çok dikkatli olman lazım trafikte her zaman için, tehlikesi iki tekerlekli oluşundan değil sürücülerin dikkatsiz ve umursamaz oluşundan gelen bir araçtır motorsiklet. Sürmeyi öğrenmenin kısa yolu eğitim, ama almasan da 1 günde öğreneceğini 3 günde 1 haftada öğrenirsin o sorun değil.

Madem iyi sürmek istiyorsun benim sana tavsiyem herkese olduğu gibi cross'dur, Adana'da zaten arazi de var orda crosscular biliyorum, tanımasamda var yani onu biliyorum en azından Cross tecrübe kazanmanın en kısa yoludur, ucuz istersen Ramzey GY200 al çinlilerin en sorunsuz olanı. Yok çinli istemem dersen Hyosung RX125 var baya güzel motor başlangıç için. Cross istemem dersen(ki bence deme ) Yamaha YBR125 var öğrenebileceğin kontrolü kolay bi makine. Ama yapacağın en iyi şey cross alıp arazide öğrenmek olur, aman ekipmanları ihmal etme kask-gözlük-eldiven-dizlik-dirseklik al, bunlar motordan daha önemli..

• yamaha r-6 2005 model,komple akro egzst..

• quote:

Motor sürmek zor birşey değil sadece çok dikkatli olman lazım trafikte her zaman için, tehlikesi iki tekerlekli oluşundan değil sürücülerin dikkatsiz ve umursamaz oluşundan gelen bir araçtır motorsiklet. Sürmeyi öğrenmenin kısa yolu eğitim, ama almasan da 1 günde öğreneceğini 3 günde 1 haftada öğrenirsin o sorun değil.

Madem iyi sürmek istiyorsun benim sana tavsiyem herkese olduğu gibi cross'dur, Adana'da zaten arazi de var orda crosscular biliyorum, tanımasamda var yani onu biliyorum en azından Cross tecrübe kazanmanın en kısa yoludur, ucuz istersen Ramzey GY200 al çinlilerin en sorunsuz olanı. Yok çinli istemem dersen Hyosung RX125 var baya güzel motor başlangıç için. Cross istemem dersen(ki bence deme ) Yamaha YBR125 var öğrenebileceğin kontrolü kolay bi makine. Ama yapacağın en iyi şey cross alıp arazide öğrenmek olur, aman ekipmanları ihmal etme kask-gözlük-eldiven-dizlik-dirseklik al, bunlar motordan daha önemli..

tesekkurler ilginize fikir sahibi oldum en azından

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.