Şimdi Ara

**** benim motorsikletim (resimli) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
3
Favori
204.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SonyStyle

quote:

Orjinalden alıntı: boyka26

quote:

Orjinalden alıntı: armagangan

**** benim motorsikletim (resimli)

Sponsorları sildik..Reklam olmasın diye kusura bakmasınlar..Gerenk yok:)

Buda benm makine we ben..

dostum makına guselmıs kac model acebe:???

Arkadaşım sen nasıl olur da yarışçı arkadaşıma ait motorsiklete benim dersin?
    Yalanlarla nereye kadar gidebilirsin?

yalan rüzgerı gibi oldu topic hea

beyler yapmayın başkasının motoruyla ne yapabileceğinizi sanıyorsunuzda böyle sahte paylaşımlarda bulunuypsunuz. ayıptır yahu

• bu arada YBR'si olan arkadaşlar o motora kask hiç mi hiç yakışmıyor bence sökün atın o kaskı daha karizma oluyor. sinede siz bilirsiniz ufak bir tavsiye benden
  • Grenaj mı demek istedin? Kask derken neyi kastettin anlamadım..
  • bence far grenajına kask diyor
  • yoo bence yakışıyor ybr ye far grenajı yeni fotoları çekersem gönderirim.çok güzel duruyo sanki yarış motoru gibi tabii hızındada etki yapıyor altına girip rüzgardan korunduğun zaman ybr ye hiç yaptıramadığım hızları yaptırdım bence deneyin ve görün
  • 07 gn 537 ant de ybr deılde r125 :D

• Burası avcılar klubüne dönmüş
  • ya bugüm aprilla mı ne ondan gördüm normalda otomobillere ilgim var ama yarış motorları çok hoşuma gidiyor valla hiç aprilla adını duymadım ama motor çok tatlı duruyordu mat siyah ve kırmızı renkti ve yanında da beyaz koskocaman aprilla yazıyordu ama sesi pek iyi değildi sanırım 600cc flndı ama tipi çok güzeldi bana uyduruk gibi geldi yani kawasaki honda yamaha ducati duydum ama aprilla görmemiştim tipini beğendim de adını sanını bilmem acaba kaçtan gidiyordur böle kasası yarış tipi olupta motoro güçlü olmayanlar ehliyetli aldığımda hem otomobil hemde motor aliim diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

vay be antalyalı kardesım ayyakkabılarda takım olmus hanı. kazasız bı sekılde bınmen dılegıyle
  •  **** benim motorsikletim (resimli)

Bu motoru gördüm ve hemen motorumu satılğa çıkarttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguri88 -- 23 Eylül 2007; 10:23:07 >
  • Güzel Paylaşım Olmuş
  • Honda Today
  • racing lerde düşük hızda hararet yapması gayet normal helede sıcak havalarda ki sizinki sıfır açılmamış motorda çok sıkıntı yaşarsınız. bu arada 2000km 2005 model sıratla takas düşünürseniz görüşelim...
    quote:

Orjinalden alıntı: tırt_rider

suzuki gsxr1300 hayabusa aldım ama pişman oldum kullanamıyorum 50 yi geçmiyorum bu benim ilk motorum sürekli hararet yapıyor o yüzden napıcam bilmiyorum .
  • 50 yi geçemiyor musun 1300 cc motorla ?
  • arkadaşlar resim kuymayı bilmiyorum anlatabilirmisiniz
  • www.imageshack.us sitesinden resmi upload edeceksin, en altta çıkan direct link kısmını da bunların arasına yapıştıracaksın [simage]www.xxxxxx.com[/simage] gibisinden, tamamdır
  •  **** benim motorsikletim (resimli)

Bu da benim makine 2001 model....
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

yorumsuz cbr900 fireblade 40.000km orjinal 97 model masrafsız 8.5 a satıldı ama:(

adalar degilmi burası

• quote:

Orjinalden alıntı: uguri88

Bu motoru gördüm ve hemen motorumu satılğa çıkarttım.

hacı 2009 a kadar beklemen lazım bu motora sahip olabilmek için 2008 de yamaha bu modeli getirmeyecek türkiye ye.2009 da da belki...

• buda benim makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezginmax -- 20 Ekim 2007; 22:46:10 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.