Şimdi Ara

Benim Projem 3 - Legendary (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu uzun süredir takip ediyorum ve fatihcee umarım sistemini bundan sonra doya doya kullanırsın. Türkiyedeki mallara gelecek olursak büyük markaların ithalatçıları vardır yani örnek olarak gtx 590 ekran kartı çindede üretilir , almanyadada üretilir , vb. ürünler aynı ürünler ve ayrıca türkiyeden kuracağın bir sistemin garantisi olurdu ama herneyse yinede hayırlı olsun.

Legendary en kısa zamanda monitörü gönderebilirsen aranızdaki husumet ortadan kalkar, ayrıca yukarıda arkadaş 200 tl buhar oldu demiş. Sen hazır kasa alıp parçaları takıp göndermedinki? o kadar mod vs vs işler yaptın. Monitörü gönderdiğin takdirde o parayı fazlasıyla hak ediyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcee

quote:

Tecrübe Hayatta Yenilen Kazıkların Bileşkesidir.. Her Seferinde 8000 TL ye Bu Sistem Kurulamazdı Denmişte 8000 TL ye Bu Sistemden Daha İyisi Yapılırdı Ama Araştırmak Fikir Almak Gerekirdi.. Olmuşla Ölmüşün Ardından Yapacak Birşey Yok.. Bir Süredir Forumda Değildim.. Keşke Müsait Anıma Denk Gelseydi Garanti İşini Ben Çözerdim.. Neyse Umarım Bundan Sonra Sorun Yaşamazsın Yaşarsan da Elimden Geldiği Kadarı İle Yardımcı Olmaya Çalışırım

Teşekkürler Ein. Araştırdıklarım içerisinde fiyat/bileşen bazında en iyisi buydu. Nitekim forumda ki yardımsevelerimizin çoğu bak orada sistem toplama var gibi cevaplardan oluşuyordu. Bir çopu cevap vermeye tenezzül bile etmedi. Olayın bir de bu açısı var malesef. Ama bu işler kısmet işi, garantide yardımcı olamayışın gibi. Şu an da da olabilirsen mutlu olurum. Kartımdan uzun süredir ses yok. Teşekkür ederim düşüncelerin için.

İstiklal karttan hala ses yok sanırım ve harddiskten

Anladığım Kadarı ile Kartın Şuan Yurt Dışında Serviste.. Orada iken müdehale edemem ama oradaki işlem olumsuz sonuçlanırda arızalı kart TR ye gelirse özel mesaj ile iletişime geç büyük ihtimal sorununu çözerim.

• quote:

Anladığım Kadarı ile Kartın Şuan Yurt Dışında Serviste.. Orada iken müdehale edemem ama oradaki işlem olumsuz sonuçlanırda arızalı kart TR ye gelirse özel mesaj ile iletişime geç büyük ihtimal sorununu çözerim.

İstiklal in dediğine göre yeni kart gönderecekler de ne zaman bilmiyorum. Yine olumsuz sonuçlanırsa sana dönüş yaparım sağolasın.

quote:

konuyu uzun süredir takip ediyorum ve fatihcee umarım sistemini bundan sonra doya doya kullanırsın. Türkiyedeki mallara gelecek olursak büyük markaların ithalatçıları vardır yani örnek olarak gtx 590 ekran kartı çindede üretilir , almanyadada üretilir , vb. ürünler aynı ürünler ve ayrıca türkiyeden kuracağın bir sistemin garantisi olurdu ama herneyse yinede hayırlı olsun.

Legendary en kısa zamanda monitörü gönderebilirsen aranızdaki husumet ortadan kalkar, ayrıca yukarıda arkadaş 200 tl buhar oldu demiş. Sen hazır kasa alıp parçaları takıp göndermedinki? o kadar mod vs vs işler yaptın. Monitörü gönderdiğin takdirde o parayı fazlasıyla hak ediyorsun...

Monitör göndereceğini sanmıyorum. Benim Çin malı kastım Çinde üretilen bir şeyin kötü olduğu değil. Türkiyede ki çin malı algısıyla olduğuydu. Yoksa Apple bile çinde üretim yapıyor. Mercedes, Fiat ve ya Renault un Türkiye de ürettikleri gibi.

• fatih daha gelmedi kart bence noel falan oldugu icin aksatma var. insallah bu ay cikmadan gonderilerde sende bende bu stresten kurtuluruz.

@EIN
    tsk ederim yardimci olmak istedigin icin ama dedigim gibi yeni kart gonderecekler :).
  • İstiklal buraya bi ağırlık koyalım artık, altı üstü kargoya yeni bir kart verecekler zaten Türkiye ye gelmesi 3 hafta sürüyor.
    Böyle bir saçmalık yok şikayet edelim gerekirse banane noelden burada noel yok. Noel neymiş anasını satayım
  • fatih sana guzel haberim var aksam eve geldigimde pakket gelmis durumdaydi :)

Benim Projem 3 - Legendary

ne yapmami istersin

suan belcikada bir musteri icin bilgisayar topluyorum bunun parcalari bir kac gun icinde elime gecer ve boylece bu sistemde istersen iyice bir test yapa bilirim senin icin.
    ve youtuba ekliye bilirim kanit olarak?????

testler.

3D vantage
    3D Mark06
    Furemark

ama yok beklemek istemiyorum artik diyorsan yarin kargoya koya bilirim.

bana soracak olursan test yapmam daha mantikli boyle emin olursun DOA falan oldugunda geri gondere bilirim.

bu arada HDD haber yoktur sana ben alirim demistim ama suan fiyatlar %200 arti 1.5TB 160€. suan problem dukkanlardada zor stokda bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

testler.

3D vantage
    3D Mark06
    Furemark

Umarim bu seferki testlerini suruculeri yukleyerek yaparsin? Di mi?
  • su olay ısaallah tatlıya baglanır 2 nızde bence ıyı nıyetlısınız, sızın aranızda kı husumet bu forumda ben dahıl en az 100 kısı ızlıyor bu durumu.
    bence kazık atma yada madur etme durumu yok sadece talıhsıuzloık yasanıyor olayda. ısallah hersey cozumlenır en kısa zamanda arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

quote:

testler.

3D vantage
    3D Mark06
    Furemark

surucuyle alakasiz daha oncede yazdigim gibi surucu sadece extra performans ekliyor oyunlarda ve programalarda :). stress teste bi ise yaramaz. ama senin icin yukliyecegim

• @fatihcee umarım ekran kartının fotolarındaki seri num. bölümünde ne yazdığı dikkatini çekmiştir.Geçenlerde tartıştığımız olaya açıklık getirmiştir.Umarım bu ekran kartında sorun olmazda cihazını kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 22 Aralık 2011; 22:28:59 >
  • quote:

@fatihcee umarım ekran kartının fotolarındaki seri num. bölümünde ne yazdığı dikkatini çekmiştir.Geçenlerde tartıştığımız olaya açıklık getirmiştir.Umarım bu ekran kartında sorun olmazda cihazını kullanabilirsin.

Ya abicim sen ne at gözlüklü bir insansın, ben diyorum ki üzerinde made in China yazması bir şeyi değiştirmez. Apple da da made in China yazıyor. Çinde üretilen her şeye kötümü dedim ? Benim Çin malından kastım sahte ürünlerdi, mecaz-ı mürsel, teşbih anladın ?

Hayret bişi yav
  • fatih istanbuldaki adrese mi gondermem lazim cocuk reklamlari?
  • quote:

fatih istanbuldaki adrese mi gondermem lazim cocuk reklamlari?

Evet, Cocuklar Reklamcilik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

quote:

testler.

3D vantage
    3D Mark06
    Furemark

surucuyle alakasiz daha oncede yazdigim gibi surucu sadece extra performans ekliyor oyunlarda ve programalarda :). stress teste bi ise yaramaz. ama senin icin yukliyecegim

Benim icin degil, oyle yapman gerektigi icin yapacaksin.

• neden anlamak istemiyorsun stres test icin surucu kurmana gerek yoktur yoktur yoktur
  • quote:

neden anlamak istemiyorsun stres test icin surucu kurmana gerek yoktur yoktur yoktur

adam aksi işte sen driveri kur bide kurmadan test yap farkı göster arkadaşta rahatlasın olsun bitsin.

bu arada bizde arkadaşa türkiyeden gtx590 aldık oda arızalandı bi kaç günde.30günü geçti ama garantiden değişim geldiBu yüksek seviye kartlarda genel bi sıkıntı var herhalde? fatihin şansına işte oda.Adamı kötülemek için onlarca mesaj ve konu açmasına rağmen legendary nickli arkadaş iyi ilgilendi.Babamın oğlu olsa bu kadar şeyden sonra ilgilenmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

quote:

neden anlamak istemiyorsun stres test icin surucu kurmana gerek yoktur yoktur yoktur

adam aksi işte sen driveri kur bide kurmadan test yap farkı göster arkadaşta rahatlasın olsun bitsin.

bu arada bizde arkadaşa türkiyeden gtx590 aldık oda arızalandı bi kaç günde.30günü geçti ama garantiden değişim geldiBu yüksek seviye kartlarda genel bi sıkıntı var herhalde? fatihin şansına işte oda.Adamı kötülemek için onlarca mesaj ve konu açmasına rağmen legendary nickli arkadaş iyi ilgilendi.Babamın oğlu olsa bu kadar şeyden sonra ilgilenmezdim.

Aynen katılıyorum.legendary bu konuda cidden içinde bir kötülük beslemediğini belli etti.
    fatih bende biliyorum ama gidipte vatan-gold vs. den aldığın üstünde asus gigabyte vs. yazan kutulu bir ürünün nasıl sahte çıkabiliceğini düşünebiliyorsun hala çözemedim.Eski çılgın müşterilerim gibisin

• quote:

He he tamam oyle
  • Burda hata bu işin adam gibi izine düşülmemiş olması . Ver parayı ne yaparsan yap durumu . Bence ikinizden biri değil ikinizde haksızsınız . Kimse kimseye suç atamaz . Kimsede kimsenin kötülüğünü düşünmemiş . Kötü taraf yok yani . Umarım ki bunların hepsi güzel olur .
  • FAtih hocam nedir durum kart eline ulaştımı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.