Şimdi Ara

Benim Projem 3 - Legendary (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fatihcee kardeşim çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,konuyu başından beri her gün okuyup takip edip yeni bişeyler varmı diye bakıyorum,üzüldüm çok durmuna Allah sabır versin kardeşim umarım parçlarını sağlıklı bir şekilde alır tedarik eder geri şu toplamaya çalıştığın sistemin dibine vura vura kulanırısn umarım yani azım açık şaşdım kaldım geçmiş olsun tekrar
  • Geçmiş olsun.İnşallah iyi bir sonuç çıkar...
  • Teşekkürler arkadaşlar bekliyorum bende bakalım.
  • geçmiş olsun hocm
  • su sogutmada olsa anakartın o bılesenlerı ustundekı o yapıstırma olayına halka cozemedım.
    senın anakart ıle acaba azot la fılan sogutma denemelerımı yapotı ondan klan paartıkullermı acaba hunuyı sabıtlemek ıcın yapılmıs olan.
    aklıma dırek bu gelıyor.
  • Geçmiş olsn 2 tarafında haklı tarafları var inşallah makul bi çözüme ulaşırsınız. Sevgiyle kalın...
  • ilk sayfayı okudum

parçaları sipariş veren veya eliyle görerek alan arkadaş (tedarikçi)
    parçaların son halini (değişimle birlikte) alıcı arkadaşa o gün içerisinde mail ya da telefonla bildirirdi... bu olmadıysa hata 1
    Eğere böyle olsaydı satın alacak arkadaş ta ne alacağını bildiği için içi rahat olacaktır ve itiraz hakkı da kalmayacaktır...

sipariş veren arkadaş ta paranın tümünü göndermekle hata etmiştir...
  • Yani acayip bir milletiz sen kalk kredi cek gormedigin tanimadigin insana 7500 lira yolla, ondan sonra ugrasirsiniz.
  • cıdden yuh dıyorum.100-200-300 degıl ortada 7500 tl !!!! var.nasıl bı anda ınsan bu kadar parayı gonderır aklım mantıgım ermıyor.gecmıs olsun dıyenlerı anlamıyorum neyıne gecmıs olsun dıyorsunuz.dua etsınkı elıne bazıları farklı olsada parcalar gecmıs.yaa o degıl bıde gıtmıs cektıgı kredı parasını gondermıs.fıkra gıbı olay yemınle.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.