Şimdi Ara

Benim Projem 3 - Legendary

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu tamamıyla İstiklal - Legendary1985 hakkındadır. Bileniniz biliyor, bilmeyenler içinse anlatayım;

Türk firmalara güvenmediğim için, orijinal parça sıkıntıları olduğu için ( hala güvenmiyorum ) yurtdışından modifiye bir kasa sipariş etmeye karar verdim. Bu kasayı grafik tasarım için kullanacaktım. En azından planlamam bu yöndeydi.
    Sonra Legendary ile karşılaştım forumda. Yaptığı projeye, ebay deki feedback ine ve bir kaç forumcunun yorumlarına güvenip çalışma kararı aldım.
    Tüm iletişimi msn ve mail üzerinden sağladık. 8000 lira kredi çektim ve 7500 lirayı İstiklal e yolladım.

İlk konuşmalarımızda, çok net ve güven verici konuştu. Bende diğer nedenlerle birlikte güvendim.

Bana çıkardığı ilk sistem özellikleri ;

CPU: i7 980X
    CPU Cooler: Corsair H80
    GPU: eVGA GTX 590 Hydro copper 3gb
    MB: ASUS - Rampage III Extreme
    RAM: Corsair Dominator GT 2000Mhz 12GB
    SOUND: Asus Xonar STX
    SSD: 2x Ocz Vertex 120GB Raid 0
    hdD: 2x 2TB WD
    PSU: Corsair gold AX1200
    CASE: Lian LI PC-7FN
    CASE fans: Scthye Slipstreams + Noctua Fans
    Optical 1: LG Bluray Burner
    Optical 2: LG DvD burner
    Fan Controller: Lamptron
    Sleeve: MDPC-X
    Monitor: Samsung 27'' Led

Ben heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyordum tabi. Bu süreçte msn e girmemeye başladı. Ard arda attığım maillere de işine geleni cevapladı diğerlerini cevapsız bıraktı.
    Ara ara sorduğumda parçaların henüz tamamlanmadığını söyledi ve o sırada Türkye ye geldi. Kendisiyle telefonla da görüştük. Orada da çok güzel konuştu, umut vericiydi.
    Nitekim zaman geldi ve Hollandaya geri döndü. Parçalar gelmişti. Gelen parçalar ve bana gelecek olan yeni sistem ise aşağıdaki gibidir;
    değişen parçaları işaretliyorum

CPU: i7 980X
    CPU Cooler: Corsair H80
    GPU: asus GTX 580 Direct CUII
    MB: eVGA Classified 3
    RAM: Corsair Dominator GT 2000Mhz 6GB
    SOUND: Asus Xonar STX
    SSD: 3x Ocz Vertex 120GB Raid 0
    hdD: 2 x 1,5TB WD
    PSU: Corsair HX1000
    CASE: Lian LI PC-7FN
    CASE fans: Scthye Slipstreams + Noctua Fans
    Optical 1: LG Bluray Burner
    Fan Controller: Lamptron
    Sleeve: MDPC-X

Monitor: Samsung 27'' Led bu iki parça ise hiç gelmedi
    Optical 2: LG DvD burner bu iki parça ise hiç gelmedi

En ilginci ise ben bu parçaların değiştiğini, olmadığını kasa bitip forma konu açılınca öğrendim. O zaman kadar gelen parçaların fotoğrafı içinde monitör yoktu ve sorduğumda henüz gelmedi cevabını almıştım.
    Ancak para eline euro - tl dönüşümden ötürü tahmin ettiğinden eksik geçmiş. Bu sebeple böyle bir karar almış. Tabi benim dünyam başıma yıkılınca bana dediki ; sıkma canını fatih kardeş ben sana monitör, klavye mouse, ses sistemi göndereceğim hediye olarak.
    Ben sesimi çıkarmadım yine. Forumda dalga da geçti sağolsun arkadaşlar o monitörlemi kullanacaksın o kasayı diyerekten

Neyse kasa bitti, geldi elime. Açılmıyor. O süreci de kendi konusundan takip edebilirsiniz. BURADA
    Sorun ekran kartının bozuk - arızalı olması. Aynı zamanda hddlerden biride bozuk geldi.
    Tabi bende ne heyecan kaldı, ne heves kaldı. Ekran kartı arızasını bulana kadar yaşadıklarımsa, defalarca sök, oradan oraya taşı vs. vs. Sağolsun Kenan ve Fatih abi nin yardımlarıyla arıza tespitini gerçekleştirdik, netleştirdik.

Ben bu süreçte kasayı satma kararı aldım istiklalden kutuları, faturaları istedim. Ekran kartı ve hdd ise garantiye gönderdim. Hala garantide. Kutuları gönderimini sağolsun 1,5 ayda hallettik. Keyfi anca geldi. Kutuları açtım aa faturalar yok.
    Kutu sürecinde bana ikinciye bir vaadde bulundu tabi; aynı cümleler monitör, ses sistemi, klavye mouse.

Benim düştüğüm hatalara düşmeyin. Ben şuan ayda 400 lira ödüyorum bu makineye ama daha masaüstünü açamadım. 24 ay ödeyeceğim toplamda

- Yaptığı hiç bir modu test ettiğni gördünüz mü ? SS leri var mı ?
    - Benim projemde ki hiç bir görsel de REDBULL yok dikkat ettiyseniz. Demekki benim projeyi desteklemedi.
    - Ekran kartı ve hdd yi kontrol etmeden göndermesi ise müthiş bir zeka örneği. Driver ni kurmamış kartın.

Şu an hdd ve kartımı bekliyorum ve faturaları.

Ama Allah' a havale ediyorum.

İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• çok geçmiş olsun fatih hocam,
    o para ile buradada çok güzel sistem kurardınız ama olan olmuş,@Legendary nın yaptığı işin arkasında durması gerekirdi , ,

bu arada konuyu sorunlu alışverişler kısmına açman daha doğru olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ılkdmr -- 27 Kasım 2011; 15:01:05 >
  • Yok durmadı arkasında, dediğin gbi oraya da açıyorum teşekkürler
  • fatih hocam, aylardır takipteyim bu mevzuyu, bi patlak verecek gibi görünüyodu ve öylede oldu sanırım...
    büyük geçmiş olsun...
  • ben o konuyu tahkip etmiştim ama size yapıldığını okumamıştım. normal bir mod gibi bakmıştım bir yere kadar. tüm kalbimle söylüyorum umarım sorununuz çözülür. çünkü yapılan iş çok büyük cesaret isteyen bir iş..
  • 1. evga gtx 590 hydro copper senin bilgisayara olmaz cunku sivi sogutmali olmasi lazim.
    2. evga classified 3 rex 3 daha iyi oldugu icin taktim fiyati ondanda daha pahali
    3. 3 tane vertex takitimki raid 0 da daha yuksek performans veriyor diye
    4. ram 6 gb cunku moda cok para gitti sadece kasayi bu hale getirmem 250E aldi
    5. corsair 1200 gerek yoktu cunku evga gtx 590 kulanmadigimiz icin.
    6. mdpcx sleeve mod malzemeleri sirf 150/175€
    7. verdigin parayi ben €3000.- bozdum bozdugum an kur yuksekti malesef.

ama bir insani boyle karalamak hos degil tamam mi senin kartini ve hdd gonderdim asuse sirf senin kartin gitmiyor tamam mi oraya rma icin dunyada herkez gonderiyor rma yi herseyi tamam.
    hdd gonderdim ama bu daha fazla surer cunku thailanda su basti icin.

asuse soyliyecegim karti direk sana gondersinler. bu arada butun fisleri satin aldigim vidalarin daha fisini sana gonderecegim allah biliyor sahidim olsun kendi cebimden bile para yatirdim senin moduna. bide el emegi var bu modda saatlerce isdedigin zekilde yaptim gunlerce haftalarca calistim bu modda ben.

sanki ben 24 saat bilgisayarin arkasindayim benim de islerim var projelerim var kendi moduma ben zaman ayiramiyorumki bak en son nezaman guncelestirmissim.

sirf toz boya 150€
    guc kaynagi kapargi: €50.-
    Kasa: €100.-
    Sleeve mod malzemerli: €100.-
    Bitspower grill: €35.-
    i7 980X: €850.-
    eVGA Classified 3: €300.-
    Vertex turbo: €125 x 3 = €375
    H80: €80.-
    gtx 580 asus: €400.-
    HX1000: €160.-
    RAM: €150,-
    Asus STX: € 150.-
    hdd 2x 1.5TB: €125.-
    LG blu ray: €90
    Fan controller: €35.-

toplam €3150.- bu fiyati ozaman odedim belki suan fiyatlar dusmustur hardwarede boyle. bide bu parcalar turkiyede suan almayi bir calissana kac lira odiyecsin bakalim??????

merak etme butun fisleri gonderecegim benim anlim ak bu konuda tamam benim allah sukur kimsenin parasina ihtiyacaim yoktur tamam mi ben allahtan korkarim kimsenin hakkini yemem ben cunku 5 kurus kar yapacam diye sonradan 1000 € acisi cikar. bu arada gordugun gibi harcamalarimi 150€ cebimden cikmis demi bide bu modda harcadigim saatler gunlerim kim odiyecek ???? hic bu konuda sana agzimi actim mi ben soruyom.

ama olsun seni beni karalamiya devam et bu forumda helal olsun sana :) seni aslinda sap gibi suan bos korum karti ve hdd bile gondermem sana ama o adiligi yapmam ben buyukluk bende kalsin.
    anliyorum seni kesinlikla anlamamazlik yapmiyorum bu kadar para harcadin ve halen kulanamiyorsun anliyorum ama bildigin gibi boyle seyler olur ben kedi modumu cok sokotum taktim bi bakta gor boyle seyler malesef oluyor. ama bir insani karalamak cok kotu tekrar soyluyorum.

ALLAH SAHIDIM OLSUN BEN SIMDIYE KADAR KIMSENIN HAKKINI YEMEDIM YEMEMDE TAMAM BENDE ALLAH KORKUSU VAR. haftaya butun fisleri ve harcamalarimi sana gonderecegim...

bundan sonra bana mail falan atma karti direk asusden sana yonlendirecegim hddyi oyle yapacagim. fisleride haftaya potaya korum. dua etki bunlari yapiyorum bu konuyu acmakla cok ama cok ayip ettin ama dedigim gibi yinede buyukluk bende kalsin. dilerim allahtan asus karti cabuk gonderir ve sistemini kulana bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 27 Kasım 2011; 20:28:30 >

• neyse senin yerine ben bir fiyat arastirmasi yaptim turkiyede bu urunler icin.

siteler:
    sanalmarketim.com
    vatanbilgisayar.

CPU:i7 980X $1169.-
    Motherboard: Asus Rampage REX3 $444.- (evGA trde bulunmamaktadir ama emin ol evga asusdan daha iyi)
    RAM: Corsair vengance $100.- -----bu fiyat vengance ram icin benim sana taktigim corsair dominator GT 2000Mhz corsair onde gelen bellekleri tr bulunmiyor veya cok zor bulunuyor fiayatida bulamadigim icin vengance ram fiayati ekledim)
    GPU: Asus GTX580 DCII $646.-
    Optical: LG bluray burner$97.-
    HDD: 2x 1.5TB wester digital $300.-
    SSD: OCZ vertex turbo$300.-
    CASE: Lian Li Pc-7n $173
    PSU: Corsair HX850 $200.- (benim taktigim HX1000 daha yuksek guc kaynagi bu yoktu o yuzden HX850 fiyatini yazdim)
    AUDIO: Asus STX bulamadim ama creative extreme var ayni performansli $200.-

toplam fiyat $3629.-

bu fiayatin icin bunlar yoktur.

MDPC-X sleeve
    TOZ BOYA
    RAM CORSAIR DOMINATOR GT 2000Mhz bellek fiyati
    CORSAIR HX1000 fiyati bulamadim
    Lamptron fan kontrolucu
    Bitspower GRILL
    guc kaynagi kapagi

VE unutma bu fiyatlar simdiki fiyatlar yani benim aldigimda daha pahaliydi.

benim emegim nerde bu fiyatta ???? sana soruyorum hemi millet kolay konusuyor fatih bu paraya trde daha iyi bilgisayar alirdin diye hani nerden aliyorsaniz soyleyin ozaman bende artik turkiyeden alayim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

neyse senin yerine ben bir fiyat arastirmasi yaptim turkiyede bu urunler icin.

siteler:
    sanalmarketim.com
    vatanbilgisayar.

Motherboard: Asus Rampage REX3 $444.- (evGA trde bulunmamaktadir ama emin ol evga asusdan daha iyi)
    RAM: Corsair vengance $100.- -----bu fiyat vengance ram icin benim sana taktigim corsair dominator GT 2000Mhz corsair onde gelen bellekleri tr bulunmiyor veya cok zor bulunuyor fiayatida bulamadigim icin vengance ram fiayati ekledim)
    PSU: Corsair HX850 $200.- (benim taktigim HX1000 daha yuksek guc kaynagi bu yoktu o yuzden HX850 fiyatini yazdim)

toplam fiyat $3629.-

MDPC-X sleeve
    TOZ BOYA
    Lamptron fan kontrolucu
    Bitspower GRILL
    guc kaynagi kapagi

benim emegim nerde bu fiyatta ???? sana soruyorum hemi millet kolay konusuyor fatih bu paraya trde daha iyi bilgisayar alirdin diye hani nerden aliyorsaniz soyleyin ozaman bende artik turkiyeden alayim.

Hocam yanlış anlamayın ama siz komple sistemi bitirince ne kadar süre teste tabi tuttunuz ve hangi benchmark testlerini oyunları denediniz sistemde birde sistemi Windows yüklemeden mı gönderdiniz arkadas bir daha wın kurma ile ugrasti ???
    Birde proje aşamalarını tek tek okudum zaten takip ettigim projelerden biri idi
    Peki arkadasa parçaları kim belirledi ve parcalardaki değim kararınızı ve nedenleriniz neden açıklamadınız???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 28 Kasım 2011; 0:04:28 >

• Merhaba arkadaşlar
    Umarım aranızdaki sıkıntıyı birbirinizi kırmadan, hakaret etmeden halldersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

Merhaba arkadaşlar
    Umarım aranızdaki sıkıntıyı birbirinizi kırmadan, hakaret etmeden halldersiniz.

vallaha benim oyle bir amacim yoktur kendisi boyle ayip bir sergi acti beni karartmiya basladi ama bosver dedigim gibi bu konuda anlim ak kendi dusundun yaptigi ayibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

neyse senin yerine ben bir fiyat arastirmasi yaptim turkiyede bu urunler icin.

siteler:
    sanalmarketim.com
    vatanbilgisayar.

toplam fiyat $3629.-

MDPC-X sleeve
    TOZ BOYA
    Lamptron fan kontrolucu
    Bitspower GRILL
    guc kaynagi kapagi

Hocam yanlış anlamayın ama siz komple sistemi bitirince ne kadar süre teste tabi tuttunuz ve hangi benchmark testlerini oyunları denediniz sistemde birde sistemi Windows yüklemeden mı gönderdiniz arkadas bir daha wın kurma ile ugrasti ???
    Peki arkadasa parçaları kim belirledi ve parcalardaki değim kararınızı ve nedenleriniz neden açıklamadınız???
    quote:

komple sistemi su testeleri yaptiktan sonra gonderdim.

1. 50 loops linx stress test core dereceleri 65 den yuksek olmadi oc dahil
    2. 24 saat prime95 testi
    3. 5 saat furemark testi

windowsla gonderdim hata biosa oc profili koymustum 4.5Ghz kadar oc yaptiydim.

parcalari ben belirledim butceye gore en iyilerini sisteme taktim. gordugun gibi sirf A markalar kulandim asus, evga ocz gibi markalar bunlar onde gelen markalar. tabiki butceye gore almam lazimdi 12 gb yerine 3x ssd daha uyugun gordugum icin 3x ssd aldim ve sadece 6gb ram nedenide su ramlarin fiyatlari cok degistigi icin ilerde ucuz fiyata takilir diya ssdler ne yazik cok pahali oldugu icin bu secimi yaptim.

kendisi grafik tasarimcisi oldugu icin Nvidia terci ettim butceye gore en yuksek ala bilecegim gtx580 ve bunuda aldim.

guc kaynagi corsair aldim cunku onde gelen markalar ve simdiye kadar kendimde sadace bu markayi kulaniyorum. 1000W aldim ki oc icin yer kalsin diye.

Ramlari corsair dominator gt 2000Mhz dunyanin en iyi ramlarindan biri belkide en iyisi bunlari kendim bile kulaniyorum.

ana karti REX3 olacakti ama terciyi eVGA yaptim cunku kendim oncede REX3 kulandim bir test yapayim diye ve hic memnum kalmadigim icin fatihnin bilgisayarinada takmadim.

kasayi yan kapagi camli istedi butceye gore bende PC-7N aldim lian liyin buda onde gelen markalar

ses kartini asus stx aldim kendim kulaniyorum ve cok memnun oldugum icin bunu aldim.

suan benim projeme bakarsan ''black beauty'' cogu parcalar kendimde kulaniyorum. eger kulandiklarim iyi malzemeler olmasaydi kendi modumda niye kulanayim ?????

guc kaynagimiz ayni marka
    anakarti ayni marka
    ramlar ayni marka daha dogrusu ayni seri
    ekran kartlari ayni nvidea tabiki benim kisi bi yuksek modeli
    ssd ler anyi marka ocz
    ses karti ayni asus stx

daha ne yapayim da elimden geleni yaptim diye dusunuyorum. ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 28 Kasım 2011; 0:20:54 >

• quote:

quote:

komple sistemi su testeleri yaptiktan sonra gonderdim.

1. 50 loops linx stress test core dereceleri 65 den yuksek olmadi oc dahil
    2. 24 saat prime95 testi
    3. 5 saat furemark testi

windowsla gonderdim hata biosa oc profili koymustum 4.5Ghz kadar oc yaptiydim.

parcalari ben belirledim butceye gore en iyilerini sisteme taktim. gordugun gibi sirf A markalar kulandim asus, evga ocz gibi markalar bunlar onde gelen markalar. tabiki butceye gore almam lazimdi 12 gb yerine 3x ssd daha uyugun gordugum icin 3x ssd aldim ve sadece 6gb ram nedenide su ramlarin fiyatlari cok degistigi icin ilerde ucuz fiyata takilir diya ssdler ne yazik cok pahali oldugu icin bu secimi yaptim.

kendisi grafik tasarimcisi oldugu icin Nvidia terci ettim butceye gore en yuksek ala bilecegim gtx580 ve bunuda aldim.

guc kaynagi corsair aldim cunku onde gelen markalar ve simdiye kadar kendimde sadace bu markayi kulaniyorum. 1000W aldim ki oc icin yer kalsin diye.

Ramlari corsair dominator gt 2000Mhz dunyanin en iyi ramlarindan biri belkide en iyisi bunlari kendim bile kulaniyorum.

ana karti REX3 olacakti ama terciyi eVGA yaptim cunku kendim oncede REX3 kulandim bir test yapayim diye ve hic memnum kalmadigim icin fatihnin bilgisayarinada takmadim.

kasayi yan kapagi camli istedi butceye gore bende PC-7N aldim lian liyin buda onde gelen markalar

ses kartini asus stx aldim kendim kulaniyorum ve cok memnun oldugum icin bunu aldim.

suan benim projeme bakarsan ''black beauty'' cogu parcalar kendimde kulaniyorum. eger kulandiklarim iyi malzemeler olmasaydi kendi modumda niye kulanayim ?????

guc kaynagimiz ayni marka
    anakarti ayni marka
    ramlar ayni marka daha dogrusu ayni seri
    ekran kartlari ayni nvidea tabiki benim kisi bi yuksek modeli
    ssd ler anyi marka ocz
    ses karti ayni asus stx

daha ne yapayim da elimden geleni yaptim diye dusunuyorum. ha

El emeginize diyeceğim yok tabiki de mesela 12gb rami 6gb ram ile değişmeniz ve yerine 3lu raid mantıklı onda sorun yok ama ekran kartını gtx 590 yerine 580 vermeniz ve bunu sonradan öğrenmesi iyi olmamış ben de o arkadasın yerinde olsam sinirlerim tepeme çıkardı
    Bu arada ekran kartı elinize gecti mı gönderdiniz mı

• ben fatihe iki fiyat verdim bir gtx 590 sivi sogutmali ama bu cok tutacakdi diye beraber karar verdik gtx 580 olmasina. eger ki sivi sogutma istersen dedim fatiye ozaman donanimdan vaz gececen dedim i7 980x yerine i7 2600k olmasi lazim dedim oda bunu kabul etmedi extrem isleci istedi bende ozman ekran karti gtx 580 olmasi lazim dedim oda kabul etti.

ekran kartindan haber yok yarin ariyacam fatinin adresini vercegeim direk oraya gondersinler diye artik bende osandim ugrasmiyacagim beni biri boyle karalamak istiyorsa dua etsin ki ekran kartini gonderiyorum geri baska biri olaydi yemin ediyorum boyle karalamaya ekran kartini gondermezdi fatihi S*K gibi digeli birakirdir. ama bu adiligi ben yapmiyacagim ona gordugun gibi fiyatlari kendi cebimde bile odedim bu mod icin. ama ne yazik emege saygi goremedim.
  • fatih hocam öncelıkle geçmiş olsun demeyeğim konunuzda yazmıştım ve bana az daha olsa laf atmıştınız

neye güvenerek kredi çekip hollandadan pc alıyorsunuz hangıu işle uğraştığınızı bilmıyorum ancak 3x120 gb ssd ne demek zaten bu ssd ler hız için değilmi daha ne diye 3 tane alınmış bildiğiniz parayı çöpe atmak sistem tabsiyeleri bi konu açsanız vatan %25 indirimi ile 2 bin tlye hadi 3 bin tl olsun canavar gibi bir pc dizerdiniz su soğutma ne diye ? bildiğim kadarı ile pek fazla anlamıyosunuz anlasaydınız zten aklı başında olan adam gidipde forumda tanımadığı adama 8 bin lşra vermez hadı adam o parayı alıp yese legenadry kareş sözum meclisten dışarı senıon tamamen suçun yoktur senın emeklerın tartışılmaz ama suç tamamen fatih arkladaşımızda ben kendım kendı bilgisayarıma değil sistem kurdurmak 1 progranmı arakaşım atsa onu siler tekrar kendım yuklerım sonuçta pc insanın kalbi gibidir

ne iş yaptığınızı merak ettım hocam kesınlıkle size kötu laf söylemek istemem ancak suö malesef sizde anlamadığım nokta şu bu devirde insan babasına guvenemıyor nasıl 8 bin lira kredi çekip bir kasa için hollandalara yolluyosunuz ? pc modifiklasyonda 4 5 bin liraya ne kasalar yapmış bizim arkladaşlar en azından orda baksanız becerlıklı birine yaptırabilirdiniz kasa modifiyesi iyi olan birine parçaları burdanm alırdınız ve hiç böyle beklşemeye gerek kalmazdı tgarandie adamlar dese kullanıcı haytası napıcaksınız ? mahkemeyemı vericeksınızı faturasız kjesınlıklık legendary tamamen suçsuz konumunda bir suıçu gtx590 ve monitörlıu demış ama onlar yerıne ssd falan takmış ancak 3 ssd ne benım aylığım 10000 milyar olsa gene 3 ssd almam en azından ihtiayım olanı alırdım1 ssd tak diğer 2 ssd parsıona full hd motirö ne gerek fvar oakadar ssd ye ve zaten o pc artık adam zor olur ve sızınde hevesınız kaçmıştı tavsıye forumda satışa çıkarmanız ancak tabi alıcı çıkarsa

tekrardan geçmiş olsun hayat devam ediyor sabah sabah döktum içimi

• ekran kartindan bilgisi olmadigini hatta formda ilk gordugunu yazmis ama siz bunlardan haberi vardi demissiniz aranizdaki konusmalari bilemiyoruz tabiki bir de monitor konusu var oda gelmemis diyor
  • Diğer konunun ilk mesajının 7 ağustosta değiştiği gözüküyor. oradaki mesajda da modu yapan arkadaşın yazdığı liste var eğer doğruysa aralarında anlaşmışlardır. 7 ağustostan bugüne kadar haberi olmamış olamaz sanırım modu yaptıran kişinin. Ben bilgisi olan bir arkadaşa sormak istiyorum bu konuyu. Değiştirilen mesajın değiştirme tarihinin daha önceye ait bir tarih olarak yazılması mümkün mü? Ben dün mesaja ayrı zamanlarda baktım ve sanki 2 farklı yapılandırma gördüm. Ama mesajın altında değiştirilme tarihi 7 ağustos diyor. eğer doğruysa bu tarih, o zaman aradaki 4 ay boyunca fatihcee isimli kullanıcının bunu fark etmesi gerekiyor. Benim kafama takılan şey bu.

Konu en baştan zaten olağanüstü cesaret isteyen, hem yapana hem de alınacak ürünlere olağanüstü güven gerektiren bir konu. çünkü sadece 1–2 bileşen değil, tüm donanımın dışarıdan alındığı bir makina. 2 gün sonra ssd lerin de arıza göstermeyeceğini kim bilir? Tekrar mı bekleyeceksiniz? o ssd lerden burda yok mu? Neden onlar bile dışarıdan getirildi. Güç kaynağı da aynı, sanırım işlemci de. Ülkemizde kendi sattıkları donanımlara bile bin türlü kılıf hazırlayan distribütörler varken kendilerinden alınmamış donanımlara buradaki hiçbir firma bakmaz.

Olanla ölmüşe çare yoktur. Olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Umarım her şey düzelir ve hak yerini bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 28 Kasım 2011; 8:44:59 >

• Bende anlamadım neye güvenerek yapmışlar bunu. 7500 Tl'nin 6000'ine Pc toplayıp kalan parayla Türkiye sınırları içinde yapılan modun 2 katını yaparlardı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

fatih hocam öncelıkle geçmiş olsun demeyeğim konunuzda yazmıştım ve bana az daha olsa laf atmıştınız

neye güvenerek kredi çekip hollandadan pc alıyorsunuz hangıu işle uğraştığınızı bilmıyorum ancak 3x120 gb ssd ne demek zaten bu ssd ler hız için değilmi daha ne diye 3 tane alınmış bildiğiniz parayı çöpe atmak sistem tabsiyeleri bi konu açsanız vatan %25 indirimi ile 2 bin tlye hadi 3 bin tl olsun canavar gibi bir pc dizerdiniz su soğutma ne diye ? bildiğim kadarı ile pek fazla anlamıyosunuz anlasaydınız zten aklı başında olan adam gidipde forumda tanımadığı adama 8 bin lşra vermez hadı adam o parayı alıp yese legenadry kareş sözum meclisten dışarı senıon tamamen suçun yoktur senın emeklerın tartışılmaz ama suç tamamen fatih arkladaşımızda ben kendım kendı bilgisayarıma değil sistem kurdurmak 1 progranmı arakaşım atsa onu siler tekrar kendım yuklerım sonuçta pc insanın kalbi gibidir

ne iş yaptığınızı merak ettım hocam kesınlıkle size kötu laf söylemek istemem ancak suö malesef sizde anlamadığım nokta şu bu devirde insan babasına guvenemıyor nasıl 8 bin lira kredi çekip bir kasa için hollandalara yolluyosunuz ? pc modifiklasyonda 4 5 bin liraya ne kasalar yapmış bizim arkladaşlar en azından orda baksanız becerlıklı birine yaptırabilirdiniz kasa modifiyesi iyi olan birine parçaları burdanm alırdınız ve hiç böyle beklşemeye gerek kalmazdı tgarandie adamlar dese kullanıcı haytası napıcaksınız ? mahkemeyemı vericeksınızı faturasız kjesınlıklık legendary tamamen suçsuz konumunda bir suıçu gtx590 ve monitörlıu demış ama onlar yerıne ssd falan takmış ancak 3 ssd ne benım aylığım 10000 milyar olsa gene 3 ssd almam en azından ihtiayım olanı alırdım1 ssd tak diğer 2 ssd parsıona full hd motirö ne gerek fvar oakadar ssd ye ve zaten o pc artık adam zor olur ve sızınde hevesınız kaçmıştı tavsıye forumda satışa çıkarmanız ancak tabi alıcı çıkarsa

bilmiyom biliyormusun ama ssdleri raid 0 koydumu dahada hizlaniyor yani 3 tane ssd raid 0 en az iki kere daha hizli bir tek ssden.
    simdik konulari sabitmiyaliyim ben vatan bilgisayara baktim tabiki bu fiyata canavar gibi bilgisayar alinir trde ama fatihin istedi ozeliklerle alinamazdi bu fiyata kendisi bastira bastira soyledi extreem bir islemci istedigin ve bu TRde $1200.- en azindan 240gb ssd istedi ben ona 3x 120 taktim ki performansda tek 240 daha hizli oldugu icin. asus rampage 3 yerine daha iyi bir ana karti taktim evga 3.

gelelim ekrana para yetmedigin icin ben fatihe benim kullanmadigim yes yeni bir dell 17 inch ekranim vardi onu gonderecektim ama malasef bu olmadi. ha bide kargo parasi var onu bile hesaplamadim fiyata kompleye bu bilgisayari gondermem €150.-

quote:

Diğer konunun ilk mesajının 7 ağustosta değiştiği gözüküyor. oradaki mesajda da modu yapan arkadaşın yazdığı liste var eğer doğruysa aralarında anlaşmışlardır. 7 ağustostan bugüne kadar haberi olmamış olamaz sanırım modu yaptıran kişinin

ben hic bir parcayi fatihe danismadan anlatmadan neden degisiklik yaptigimi degistirmedim belki sadece guc kaynaginda olmustur ama buda buyuk bir problem olmadigini dusunuyorum.

• Ya her sey iyi guzelde monitorler nerede?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

fatih hocam öncelıkle geçmiş olsun demeyeğim konunuzda yazmıştım ve bana az daha olsa laf atmıştınız

bilmiyom biliyormusun ama ssdleri raid 0 koydumu dahada hizlaniyor yani 3 tane ssd raid 0 en az iki kere daha hizli bir tek ssden.
    simdik konulari sabitmiyaliyim ben vatan bilgisayara baktim tabiki bu fiyata canavar gibi bilgisayar alinir trde ama fatihin istedi ozeliklerle alinamazdi bu fiyata kendisi bastira bastira soyledi extreem bir islemci istedigin ve bu TRde $1200.- en azindan 240gb ssd istedi ben ona 3x 120 taktim ki performansda tek 240 daha hizli oldugu icin. asus rampage 3 yerine daha iyi bir ana karti taktim evga 3.

gelelim ekrana para yetmedigin icin ben fatihe benim kullanmadigim yes yeni bir dell 17 inch ekranim vardi onu gonderecektim ama malasef bu olmadi. ha bide kargo parasi var onu bile hesaplamadim fiyata kompleye bu bilgisayari gondermem €150.-

quote:

Diğer konunun ilk mesajının 7 ağustosta değiştiği gözüküyor. oradaki mesajda da modu yapan arkadaşın yazdığı liste var eğer doğruysa aralarında anlaşmışlardır. 7 ağustostan bugüne kadar haberi olmamış olamaz sanırım modu yaptıran kişinin

ben hic bir parcayi fatihe danismadan anlatmadan neden degisiklik yaptigimi degistirmedim belki sadece guc kaynaginda olmustur ama buda buyuk bir problem olmadigini dusunuyorum.

biliyorum merak etmeyınde ssd ne demek ? hdd mı bu 3 lü raid ssd 1 tanesı bile makuldur gereksız 3 tane ama neyuse monitör gelırsek deidğiniz monitr 1000 tl civarı ama orytada yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.