Şimdi Ara

Benim Projem 3 - Legendary (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bak eski konuya neden bu kadar cok güvendin kendisini cok kanıtlamıs bir kullanıcı degil forumda daha iyileri var demistim sende birseyler yazmıstın keske zamanında sözümü dikkate alsaydın

insallah durum düzelir tek teminnim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

ama bir insani boyle karalamak hos degil tamam mi senin kartini ve hdd gonderdim asuse sirf senin kartin gitmiyor tamam mi oraya rma icin dunyada herkez gonderiyor rma yi herseyi tamam.
    hdd gonderdim ama bu daha fazla surer cunku thailanda su basti icin.

asuse soyliyecegim karti direk sana gondersinler. bu arada butun fisleri satin aldigim vidalarin daha fisini sana gonderecegim allah biliyor sahidim olsun kendi cebimden bile para yatirdim senin moduna. bide el emegi var bu modda saatlerce isdedigin zekilde yaptim gunlerce haftalarca calistim bu modda ben.

sanki ben 24 saat bilgisayarin arkasindayim benim de islerim var projelerim var kendi moduma ben zaman ayiramiyorumki bak en son nezaman guncelestirmissim.

ALLAH SAHIDIM OLSUN BEN SIMDIYE KADAR KIMSENIN HAKKINI YEMEDIM YEMEMDE TAMAM BENDE ALLAH KORKUSU VAR. haftaya butun fisleri ve harcamalarimi sana gonderecegim...

bundan sonra bana mail falan atma karti direk asusden sana yonlendirecegim hddyi oyle yapacagim. fisleride haftaya potaya korum. dua etki bunlari yapiyorum bu konuyu acmakla cok ama cok ayip ettin ama dedigim gibi yinede buyukluk bende kalsin. dilerim allahtan asus karti cabuk gonderir ve sistemini kulana bilirsin.

herkese merhaba ;

fatihle bu proje sayesinde tanışma fırasatını yakaladım... sorunun çözümünde de elimden geldiği kadar bildiklerimle fatih kardeşimize yardımcı olmaya çalıştım...

ve anlattığı kadar istiklal ile yaşadığı sıkıntılarına şahit oldum...

istiklal arkadaşım fatih burada seni karalamıyor. bu konuda seninle yaşadığı sıkınktılı süreci anlatıyor ki seninle bundan sonra iş yapacak arkadaşlara senin hakkında fikir sahibi olmaları açısından yol gösteriyor...

bu proje burada sergilendi ise yapım aşamasından montajına kadar bu işe gönül vermiş ve istekli olan arkadaşların ilgisini çekmiş ise ve ortada yüksek meblağlar var ise herkesinde bunları bilmeye hakkı var...

fatihle sürekli konuşmamda msnden ulaşamadığını attığı maillere geç cevap verdiğinden şikayetçiydi...

buraya konu açmasından başka elinden gelen tüm iyi niyeti sana karşı kullanmış bulunmakta...

birinden aldığın işten kar et yada etme bu bizi ilgilendirmez...ama bir iş yapıyorsan bununda hakkını vermen ve helalliğini alman gerekmekte.....

• quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

ama bir insani boyle karalamak hos degil tamam mi senin kartini ve hdd gonderdim asuse sirf senin kartin gitmiyor tamam mi oraya rma icin dunyada herkez gonderiyor rma yi herseyi tamam.
    hdd gonderdim ama bu daha fazla surer cunku thailanda su basti icin.

asuse soyliyecegim karti direk sana gondersinler. bu arada butun fisleri satin aldigim vidalarin daha fisini sana gonderecegim allah biliyor sahidim olsun kendi cebimden bile para yatirdim senin moduna. bide el emegi var bu modda saatlerce isdedigin zekilde yaptim gunlerce haftalarca calistim bu modda ben.

sanki ben 24 saat bilgisayarin arkasindayim benim de islerim var projelerim var kendi moduma ben zaman ayiramiyorumki bak en son nezaman guncelestirmissim.

ALLAH SAHIDIM OLSUN BEN SIMDIYE KADAR KIMSENIN HAKKINI YEMEDIM YEMEMDE TAMAM BENDE ALLAH KORKUSU VAR. haftaya butun fisleri ve harcamalarimi sana gonderecegim...

bundan sonra bana mail falan atma karti direk asusden sana yonlendirecegim hddyi oyle yapacagim. fisleride haftaya potaya korum. dua etki bunlari yapiyorum bu konuyu acmakla cok ama cok ayip ettin ama dedigim gibi yinede buyukluk bende kalsin. dilerim allahtan asus karti cabuk gonderir ve sistemini kulana bilirsin.

herkese merhaba ;

fatihle bu proje sayesinde tanışma fırasatını yakaladım... sorunun çözümünde de elimden geldiği kadar bildiklerimle fatih kardeşimize yardımcı olmaya çalıştım...

ve anlattığı kadar istiklal ile yaşadığı sıkıntılarına şahit oldum...

istiklal arkadaşım fatih burada seni karalamıyor. bu konuda seninle yaşadığı sıkınktılı süreci anlatıyor ki seninle bundan sonra iş yapacak arkadaşlara senin hakkında fikir sahibi olmaları açısından yol gösteriyor...

bu proje burada sergilendi ise yapım aşamasından montajına kadar bu işe gönül vermiş ve istekli olan arkadaşların ilgisini çekmiş ise ve ortada yüksek meblağlar var ise herkesinde bunları bilmeye hakkı var...

fatihle sürekli konuşmamda msnden ulaşamadığını attığı maillere geç cevap verdiğinden şikayetçiydi...

buraya konu açmasından başka elinden gelen tüm iyi niyeti sana karşı kullanmış bulunmakta...

birinden aldığın işten kar et yada etme bu bizi ilgilendirmez...ama bir iş yapıyorsan bununda hakkını vermen ve helalliğini alman gerekmekte.....

• Yazdıklarımdaki ince noktaları fark edenler var etmeyen arkadaşlar daha dikkatli bakmalarını ve empati yapmalarını öneriyorum.
    ARAMIZDAKİ TÜM YAZIŞMALARA SHERİAT ve OPELGT GÖZLERİYLE ŞAHİTTİR VE MAKİNEYİ İNCELEMİŞLERDİR.

@Legendary: Sakin ol İstiklal, madem bu kadar gönlün rahat vidanın rahat sakin ol ne diye kapılıyorsun. Bu kadar güveniyorsan gerçekleri söylüyrsan neden bu çaba bu hırs.
    Sistem özelliklerini herkes biliyor. Durup durup paylaşmana gerek yok. Yaptıklarınıda herkes biliyor. Benim söylediklerim bunları yaparken bana yaşattıkların. Benim adıma verdiğin kararların. Vs. Vs.
    Gönlüm senin kadar rahat olsa eğer ve senin pozisyonunda olsam cevap dahi yazmazdım. Ama sanırım ki bir kuyruk acısı seziyorum. Ya da başka bir kapı bilemiyorum. Türkiyedeki reklam ayağını zedeliyor olabilirsin çalıştığın şirketin.

= ALLAH SAHIDIM OLSUN BEN SIMDIYE KADAR KIMSENIN HAKKINI YEMEDIM YEMEMDE TAMAM BENDE ALLAH KORKUSU VAR. =
    = seni aslinda sap gibi suan bos korum karti ve hdd bile gondermem sana = iki cümle ne kadar manidar değil mi ?
    @blackdiamond16 : allah razı olsun sağol

@saintroyo : evet genelde deli ve ne adamsın gibi terimler kullanırlar hakkımda. Ben olayın bir de şu açısından baıyorum yalnız. Kendi kararımla pişmanlık başkasınınkinden kat kat iyidir. O yüzden Türkiyeden alaydın diyen arkadaşlar boşuna yormasınlar fikrim sabit.
    zira buradaki sıkıntı makinenin yurt dışından alınmış olması değil. Forumda yapamayacağı işleri üstlenp kişilerin duygularıyla oynayan birinin daha fazla kalp kırmaması.

@menem : İlk modunda da benim modumda da test screenleri yok. Ayrıca ekran kartının driverını bile kurmadan nasıl test yapılıyorsa öyle test yapmış İstiklal.

'' bunları söylediğinde tüm parçaları almıştı : ben fatihe iki fiyat verdim bir gtx 590 sivi sogutmali ama bu cok tutacakdi diye beraber karar verdik gtx 580 olmasina. eger ki sivi sogutma istersen dedim fatiye ozaman donanimdan vaz gececen
    dedim i7 980x yerine i7 2600k olmasi lazim dedim oda bunu kabul etmedi extrem isleci istedi bende ozman ekran karti gtx 580 olmasi lazim dedim oda kabul etti. '' Ve monitörü sorduğumda daha gelmedi cevabı aldım.

@xLasper Art Directorum, grafik tasarımcısıyım. Biliyorum 4000 liraya 48 gb ram 8 çekirdek işlemci teklifide aldım sağolun para olunca siz türkiyeden alırsınız.

@saintroyo Dışarıdan bakıldığında absürt bi durum haklısın. Ben olaya şöyle dahil edildim İstiklal tarafından. Konuştugumuz hiç bir parça alınmayıp kendi kafasındaki parçaları alıp aldıktan sonra bana bunları söyleme gereği duymuş ve o
    söylediklerinde monitörü de henüz gelmedi olarak lanse etmiş ve en sonunda da para yetmedi ve gülücük gibi bir tavırla cevaplamıştır. Kinimi kusma sebebim ise şudur; Kutuları ve faturaları istedim. fakat kayle alıp kargoya vermesi 2 hafta
    sürdü. Her sordugumda yarın, pazartesi yarın pazartesi gibi cevaplar aldım. Şahitlerime danışabilirsiniz.

@Alpér : Senin söylediğinide yazdıklarımda açıkladıgımı düşünüyorum

@axiadam : bana alacağı olan rüyalar kendi göndereceği olan ise yaban ellerde.

@16hakan16 : Evet sağol, dediğim gibi hata yaptığımın farkındayım. Ve başkasının düşmemesi içinde paylaşmak istedim. Benim için bunu açıklamanın kolay bişi olmayaağını idrak edebiliyorsunuz sanırım

@Opelgt: Allah razı olsun Kenan abi, sen benim delilim şahidimsin gerçekten sağol.

@Ozn.Onl : Paraya taktığını söylemedim. Benim adıma almış olduğu yanlış kararlardan bahsettim. Dileyen çalışabilir kendisiyle.

- Benim bilgisayarıma olmaz dediği özellikleri neden bana sundun ?
    - Forumdaki hangi modda screen shot koydun testlerinden ?
    - Hangi akla hizmet 8000 liralık makine yapıp ekran kartı driverinı kurmadın.
    - 2 kez göndereceğim dediğin monitör ve aksesuarları neden göndermedin ve neden göndermediğini neden açıklamadın
    - Benim monitörümün olmadıgını neden en başta değilde ksaayı bitirdikten sonra söyledin.
    - Parçaların değiştiğini neden hepsini satın aldıktan sonra söyledin ?
    - En fazla projeyi iptal eder işime gücüme bakardım, kimsenin parasını düşünmüyorsan neden en başında söylemedin ?
    - Arka arkaya attığım maillerden neden sadece işine gelenleri cevapladın ?
    - Büyük harflerle hak yemedim dediğinde vicdanını rahat sanıyorsan zaten diyecek bişi yok. Çünkü ben pek duacın değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcee

ben sizin olayı şimdi anladım. siz konuşuyorsunuz, arkadaş ürünleri alıyor ve siz de zorunlu olarak ortama dahil oluyorsunuz. hem de sistem parçaları değişiyor, eksiklikler vs oluyor. sanırım olayın gerçekleşme süreci bu şekilde.

ben sizin yerinizde olsam dahil olmazdım. bana mı sordun derdim hem de farklı ve eksik donanım var. neden derseniz çünkü az para değil. bu olyın aynısı benim başıma geldi ama çok küçük bir meblağ idi bend e tamam dedim hadi alayım. ama sizin almanız bana bu noktada bile biraz yanlış geliyor.

umarım ekran kartınız ve hdd niz sağlam olarak elinize ulaşır ve de bundan sonra sorunsuz kullanırsınız. haddimi aşmış olmak istemem ama umarım bir ders te çıkarmışsınızdır bu durumdan.
  • saintroyo evet doğru tespit, ama nasıl dahil olmayayım parayı göndermişim ve resmi bir durum söz konusu değil.
    ders çıkarma mevzusu ise sabırsızlığım sıkıntım gerçekten.
  • quote:

ben ürünler alındıktan sonra parayı zorunluluktan gönderdiniz sanmıştım. dediğim gibi umarım donanımınıza sorunsuz bir şekilde kısa sürede ulaşırsınız ve bir daha da saorun yaşamazsınız. en büyük temennim bu olur.
  • @saintroyo ayni soru baska bir arkadasda sordu

quote:

Kişinin istemiş olduğu sistemi topladın mı ? yoksa kendi kafana göre sen mi tercihte bulundun ?

1. ben kendisine kafasina silah dayayip fatih git borc cek sistemini bana yaptir diye soylemedim kendisi sergilidigim projeleri gordu ve buna dayanarktan bena mail atti. bana sordugu sudu bana iyi bir sistem yap dedi bende dedimki tamam yapayimda ne yapacaksin dedim sistemle oyunmu oyniyacan, render mi yapacan vs vs. oda dediki grafik tasarimciyim ona gore yap dedi SEN DAHA IYI BILIYORSUN DEDI DONANIMDAN O YUZDEN BANA BIRAKTI SECIMI. ben kendisine 2 tane sistem onerdim biri i7 980x extrem biride sandy bridge i7 2600k bu iki sistemide acikladim hangisi daha iyi olur diye ve fatih tercihini extremle kulandi bende ona gore parcalari satin adim. demeki bu isten anladigim bildiki bana geldi neden bukadar kisi varken DHda terciyini bende yana yapti???

fatih neden simdik boyle diyorsun sen bana demedin mi defalarca sen daha iyi anliyorsun diye tercihini ondan bende yaptigin icin simdik sibel can gibi kivirmaya hic gerek yoktur.

• mehmet akif boz

açıkça söylüyorum içimden sana küfretmek geliyor, paylaştığın ama aynı zamanda kendi kendini egale ettiğin için de seviniyorum. Bak o paylaştığında ne diyor dikkatli oku ;

quote:

Sıvı soğutma olmayacak, 7500 tl içerisinde monitör kargo herşey dahil. Bu arada monitor Samsung 27'' Led.
    Nerede monitör ?
    quote:

Ayrıca İstiklal ( Legendary ) Parçaları daha yüksek kullanmıştı, örnedğin ram 12 gb, ekran kartı evga kasa corsair idi ama Türk parası ve Euro arasındaki farktan ötürü bir kaç değişime ugradı makine.

Ben makinenin değişime uğradığını bildiğimde dahi monitöre para yetmeyeceğini bilmiyordum. Diyorum ki neden gizledi neden söylemedi ? Anlama kıtlığımı var. 10 kere yazdım hala yazıyorum. Neden cevaplamıyor sorduğum soruları ?

2-3 güne kadar aklım neredeydi biliyor musun. Yaptığı değişiklileri kabullendim mecburide olsa bi şekilde sindirdim. 1,5 aydır kutuları ve faturaları istiyorum gönderdim, göndericem yarın verdim vericem, sana ekranda göndericem, ses sistemide göndericem, yukarıda az önce söylediği gibi.
    Ama anca 1,5 ayda geldi kutu bi baktım faturalar yok.

kalan kutularida kargoya verecegim/quote]

Neden hepsi gelmedi ?
    18 Ağustos 2011; 9:53:22
    piyasa olayları olmasaydı daha yüksek donanım olurdu keşke biraz daha erken karar verseydiniz :)

Yav sorma yaramı deşme =)
    Gitti 12gb ram ve 3 gb evga hydro cooper :S

Forumdaki bir yorum ben hala monitörü bilmiyorum,

Vaay sonunda =) Ben çok beğendim ellerine sağlık (=
    Canım sıkkındı iyi moral oldu (=
    Monitor geldimi bu arada ?/quote]

Ben hala mail - forum monitör soruyorum

quote:

Bu arada mail attım sana bakarsan sevinirim ;)
    mailde monitör soruyorum cevap yok

İstiklal ya msn de girmiyorsun allahalla diyorum kaç gündür haber alamayınca =)
    nasıl gidiyor bayrama yetişirmi ;) montiör geldimi ?/quote]

• Ya ben bu konuda sadece biraz aksaklık oldugunu düşünüyorum. Paranın Euroya çevrilmesi tlye çevrilmesi değil çünkü hayatta bir işi yaparken plan yapıp başlarsın.

Örneğin ben bir makine ressamıyım Üretimde çalışan elemanlara ilk önce plan proje veriyoruz projeyi vermeden önce muhasebeye kayda alınıyor ne tutar Piyasada nekadar ona göre malzeme seçilir Paslanmaz saç 150 tl mesela normal saç malzeme bakır vs 90 tl bu gibi muhasebelik işler planlarnır öyle meydana çıkar proje ama
    ben ürettiğim makinede illa paslanmaz dediysem müşteri onu paslanmaz alacak 20 tane dişli çarkı var dediysem 20 tane dişlisiyle birlikte alıcak projeye başlamadan önce ben karımı zararımı ölçüp biçerim ona göre malzememi belirlerim.

İkiniz içinde hayırlı olsun projeyi takip ediyordum. fatihcee birde bu değişen model markalarından haberdar mıydın?

• quote:

Ya ben bu konuda sadece biraz aksaklık oldugunu düşünüyorum. Paranın Euroya çevrilmesi tlye çevrilmesi değil çünkü hayatta bir işi yaparken plan yapıp başlarsın.

Örneğin ben bir makine ressamıyım Üretimde çalışan elemanlara ilk önce plan proje veriyoruz projeyi vermeden önce muhasebeye kayda alınıyor ne tutar Piyasada nekadar ona göre malzeme seçilir Paslanmaz saç 150 tl mesela normal saç malzeme bakır vs 90 tl bu gibi muhasebelik işler planlarnır öyle meydana çıkar proje ama
    ben ürettiğim makinede illa paslanmaz dediysem müşteri onu paslanmaz alacak 20 tane dişli çarkı var dediysem 20 tane dişlisiyle birlikte alıcak projeye başlamadan önce ben karımı zararımı ölçüp biçerim ona göre malzememi belirlerim.

İkiniz içinde hayırlı olsun projeyi takip ediyordum. fatihcee birde bu değişen model markalarından haberdar mıydın?

Kesinlikle bahsettiğim buydu üstad. Legendary nin sıkıntısı işleyiş, planlama.
    Değişen parçalardan satın alındıktan sonra haberim oldu.

• quote:

@ Legenary1985

Hocam yazdıklarımı dikkatle okuyun;

Siz bu kasayı toplarken fatihin ne kadar sabırsızlıkla bu kasayı beklediğini bi düşünün kendinizi onun yerine koyun, daha sonra kasa eline ulaştığında ekran kartı sürücülerini kurduğumuzda makine sürekli mavi ekan veriyordu, ilk dakikadan hevesi kursağında kalmıştı. Öyle bir sistemi ekran kartının arızalı olması kasanın tamamının işe yaramaz olması demek bence, ram yada harddisk olsa sorun değil fakat ekran kartı prpblemli olunca bütün kasa anlamını yitiriyor.

Burada günlerce arızayı tespit etmek için uğraştı, güç kaynağı aradı, başka makinalarda ekran kartını denemeye çalıştı vs.. halbuki o makinasını direk açacak ve kullanacaktı, öyle hayal etmişti. Siz makinayı topladıktan sonra işletim sistemini driverları kurup öyle göndermeliydiniz kasayı, driverlarını kurmadım dediğiniz maili ben de görmüştüm. Ayrıca dürüst bir satıcı olarak ürünlerin tamamının faturalarını+kutularını ilk anda göndermeliydiniz.

Şu anki problem kullanımdan kaynaklanan bir problem değildir, ve bu yüzden tamamen sizin sorumluluğunuzdadır, o yüzden şu an yaptıklarınızı lütfen bir fedakarlık yapıyormuşsunuz gibi anlatmayın , bunları yapmak zorundasınız. Fatihin size olan öfkesinin en önemli sebebi de sizin işi biraz savsaklamanız, çeşitli bahanelerle işi geciktirmeniz. Burada kargo şirketleri evinize gelip kargonuzu alıyorlar yoksa hala hollanda da böyle bir sistem yok mu, elinizdeki faturaları ve kutuları neden bir türlü tam olarak gönderemiyorsunuz.

Kutuların kıymeti ise şuradan, yanlışım varsa düzeltilsin, burada bir ürünü garantiye sokabilmeniz için o ürünün kutusu da sizden isteniyor, hatta mağazdan bir ürün alırken sizden ürünün kutusunu saklamanızı istiyorlar.

Sonuç olarak her insanın bir sabrı var ben fatihin gaet sabırlı bile olduğunu düşünüyorum, insan bu kadar hevesle kalkıştığı işin bu şekilde süregelmesini içine sindiremiyor,

Sizden tek istenilen sağlam bir kart ve harddisk, raminiz sizde kalabilir, kimse size bunları siz bozdunuz yada bozuk ürün gönderdiniz de demiyor ama ortada olan bir gerçek var ki mağdur edilmiş biri var, siz uğradığınız 30 Euro 50 euro zarardan bahsederken karşı tarafın uğradığı maddi manevi zararı da göz ardı etmeyin.

Bu olay güzel bir sonla, sorunsuz çalışan bir kasa ile sonlanırsa buradan size ilk teşekkürü ben edeceğim, ama bu işin sonunda vadettiğiniz sorunsuz çalışan kasayı göremezsek de benden ağır laflar işitmeye hazır olun.

Sheriat - Fatih abimden allah razı olsun. Duygularıma düşüncelerime tercüman oldu.

• yahu sizinde anlamadiginiz sey su ben biliyorum ne sabirsizlikla bekledigini emin ol cok iyi biliyorum cunku ben kendi yaptigim isi bile sabirsizlikla bekliyorum bitmesini o hemde nasil bekliyor ve bukadar para harcadi.

ama bana suna cevap verin ben bille bille neden bozuk bir malzeme gondereyim elime ne geceki?????????????? fatihle bu problem oldugunda soyledim bak dedim tamam iki sey yapa biliriz.

1. sen direk ordan garanti islemlerini yaparsin cizgi elektronikten daha az sure icinde ekran karti geri eline gecer dedim.
    2. karti bana gonderirsin ve ben burda islemleri baslatirim dedim ama bu cok susrer cunku icindi kargo suresi oldugu icin ve kendisi bunu kabul etti.

ekran karti asusde hdd gonderdim bu arada benden daha ne yapami istiyorsunuz.

quote:

siz uğradığınız 30 Euro 50 euro zarardan bahsederken karşı tarafın uğradığı maddi manevi zararı da göz ardı etmeyin.

30, 50 euromu kendisine daha yeni mail attim faturayi mail boxumda buldum fiyat tam olarak €2853.- bu sirf donanim daha altakilerde geliyor

150€ toz boya
    100€ sleev mdpc-x
    €40.- bitspower grill
    €40.- fan kontrolcu
    €150.- kargo parasi

sen neyden bas ediyorsun kardesim dimdik tekrar verecegim kargo parasini!!! ben hangi birini fatihe arayipda istedim dedim ki kendime bosver oglan saten kredi cekmis buda benden olsun dedim.

sana soyluyorum hadi bana turkiyede bu kasayi 7000 TL yapacak birini goster elini opecegim senin. oyle bilgisayar arkasindan konusmak kolay ben ne emek harcadim biliyormusun bu kasayi bu hale getirmek icin.

quote:

[ama bu işin sonunda vadettiğiniz sorunsuz çalışan kasayı göremezsek de benden ağır laflar işitmeye hazır olun.

sen burda kimi tehdit ediyorsun ????

• Monitor yok, faturalari ibraz edemiyor, donanimda habersiz degisiklik yapip hala daha burada ben hakliyim diyebilecek birisi varsa getirin alnini karislayacagim.
    Bir is yapilirken oncelikle ne yapacagini bilmedigini anliyorum. Verdigin 2. listedeki (toz boya vs) ne kadar tuttugunu bilmiyor musun? Adin kadar biliyorsun, net bilemesende tahmini biliyorsun.
    Malum bunlari diger calismalarinda yapmissindir. Yani senin tabirinle 500€'yu zaten ayirman gerekirdi. Monitorude 27" demissin, fiyatlarina bakarsin. Tartarsin, sonrada kuracagin sisteme bakarsin,
    dersinki MAL sahibine "bak kardes benim bunlari bunlari almam sart bu harcamalar illaki olacak. Monitorlerde sunlar, sen secimini yap dersin". MAL sahibi sana monitorun hangisi olmasi istedigini soyler.
    Sende kalan para miktarina gore "Tamam bu sistemi kurabiliriz" ya da "Bu sistemi sectik ama bu kadar para kaldi, yetmiyor donanimda degisiklik yapmamiz lazim sunlar sunlar degisebilir" gibi bir
    oneride bulunursun MAL sahibide onaylar ya da onaylamaz para onun ona kalmis.

Sen zaten bastan ne yaptigini bilememissin ki? Birde utanmadan vicdanim rahat diyor, birisi arkadasa KUL HAKKI'ndan bahsetsin. Baska soze de zaten hacet yok.

• burdaki tüm karışıklığın sebebi 2 insanın karşılıklı olarak bir araya gelmemesi ve alınacakların en başta 2 kişi tarafından da kabul edilmemesinden kaynaklanıyor. fatihcee nin yaptığı hata; ''sistemi sen kur se biliyorsun'' ''ne kadar tutuyor şu kadar al sana bu kadar da para'' demesi 7 ağustos olayına benim de aklımı karştırıyor. o tarihten cihazın yapılma aşamasına geçene kadar mutlaka bir şekilde temas sağlanır. mail, msn vs hikaye, hiç olmadı telefonla konuşma olacak. burdaki tüm sorun iletişimsizlik sorunu. yurtdışı alışverişi çok iyi tecrübe ister, 2. bir şahıs varsa büyük güven ister. mutlaka telefon konuşması ister. en başta ''ben sana bırakıyorum'' cümlesi olyı bitiriyor zaten. legendary arkadaşın da bileşenleri karşıdan onay gelmeden değiştirmesi yanlış. en ufak parçanın değişimi 2 tarafın konuşması ile değişmeliydi. ben daha 7 ağustosta ''dur bakalım neden oldu bu ben bunun için göndermedim sana para'' derdim.

birine güvenirsin, kim güvenmiyor herkes güvenir. ama 7500 lira için bu kadar güvenmezsin. 1 sene bile olmamış arkadaşın üyeliği, sadece 2 tane mod yapmış. kimse kusura bakmasın, ben bu kadar parayı göndermem. ve açıkçası bir de arkadaşın yurtdışında olması. bu fatihcee nin hatasıdır.

legendary arkadaşın da hataları, kutu, fatura, kesinlikle gönderilmeliydi ve en baştaki sistemde varsa monitör. senin ilk bileşenler kısmında arkadaşla konuştuğun ne varsa bileşen bunları vermen gerekir. ve sormadan değiştirdiği ne varsa, bunlar da senin hatandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 30 Kasım 2011; 8:53:15 >

• quote:

Monitor yok, faturalari ibraz edemiyor, donanimda habersiz degisiklik yapip hala daha burada ben hakliyim diyebilecek birisi varsa getirin alnini karislayacagim.
    Bir is yapilirken oncelikle ne yapacagini bilmedigini anliyorum. Verdigin 2. listedeki (toz boya vs) ne kadar tuttugunu bilmiyor musun? Adin kadar biliyorsun, net bilemesende tahmini biliyorsun.
    Malum bunlari diger calismalarinda yapmissindir. Yani senin tabirinle 500€'yu zaten ayirman gerekirdi. Monitorude 27" demissin, fiyatlarina bakarsin. Tartarsin, sonrada kuracagin sisteme bakarsin,
    dersinki MAL sahibine "bak kardes benim bunlari bunlari almam sart bu harcamalar illaki olacak. Monitorlerde sunlar, sen secimini yap dersin". MAL sahibi sana monitorun hangisi olmasi istedigini soyler.
    Sende kalan para miktarina gore "Tamam bu sistemi kurabiliriz" ya da "Bu sistemi sectik ama bu kadar para kaldi, yetmiyor donanimda degisiklik yapmamiz lazim sunlar sunlar degisebilir" gibi bir
    oneride bulunursun MAL sahibide onaylar ya da onaylamaz para onun ona kalmis.

Sen zaten bastan ne yaptigini bilememissin ki? Birde utanmadan vicdanim rahat diyor, birisi arkadasa KUL HAKKI'ndan bahsetsin. Baska soze de zaten hacet yok.

Üstad anlamlandıramadığım cevap bulamadığım şeleri anlamış yazmışsın. Kesinlikle dediğin gibi olmalıydı.

quote:

burdaki tüm karışıklığın sebebi 2 insanın karşılıklı olarak bir araya gelmemesi ve alınacakların en başta 2 kişi tarafından da kabul edilmemesinden kaynaklanıyor. fatihcee nin yaptığı hata; ''sistemi sen kur se biliyorsun'' ''ne kadar tutuyor şu kadar al sana bu kadar da para'' demesi 7 ağustos olayına benim de aklımı karştırıyor. o tarihten cihazın yapılma aşamasına geçene kadar mutlaka bir şekilde temas sağlanır. mail, msn vs hikaye, hiç olmadı telefonla konuşma olacak. burdaki tüm sorun iletişimsizlik sorunu. yurtdışı alışverişi çok iyi tecrübe ister, 2. bir şahıs varsa büyük güven ister. mutlaka telefon konuşması ister. en başta ''ben sana bırakıyorum'' cümlesi olyı bitiriyor zaten. legendary arkadaşın da bileşenleri karşıdan onay gelmeden değiştirmesi yanlış. en ufak parçanın değişimi 2 tarafın konuşması ile değişmeliydi. ben daha 7 ağustosta ''dur bakalım neden oldu bu ben bunun için göndermedim sana para'' derdim.

birine güvenirsin, kim güvenmiyor herkes güvenir. ama 7500 lira için bu kadar güvenmezsin. 1 sene bile olmamış arkadaşın üyeliği, sadece 2 tane mod yapmış. kimse kusura bakmasın, ben bu kadar parayı göndermem. ve açıkçası bir de arkadaşın yurtdışında olması. bu fatihcee nin hatasıdır.

legendary arkadaşın da hataları, kutu, fatura, kesinlikle gönderilmeliydi ve en baştaki sistemde varsa monitör. senin ilk bileşenler kısmında arkadaşla konuştuğun ne varsa bileşen bunları vermen gerekir. ve sormadan değiştirdiği ne varsa, bunlar da senin hatandır.

Ben yaptığım hatayı başta belirttim zaten üstad.

• @axiadam

en buyuk problem neydi biliyormusun ozamanki kurdu yani fatih bana 7500 TL gecirdi hesabima daha dogrusu turkiyede bir arkadasin hesabina ben bu onayi alir almaz ben hollandada malzemeleri almaya basladim daha parayi euroya cevirmeden almaya basladim ve bu ara turkiye gittim ve parayi euroya cevirdim ama malesef istedigim parayi alamadim ben 3500€ alirim sandim ama 3000 kusure bozdular o an yani senin anliyacagin 500€ daha az hesapladigimdan hersey bundan kaynaklaniyor.

quote:

haklisin bu konuda hatta bak fatihde benim nummaram bile yoktu para yatginda kendisini aradaim ve sunlari soyledim
    "bak dedim fatih bu yaptigin aptalik dedim tanimadigin bir insana bukadar para gonderdin bu devirde adam babasina 50TL vermiyor sen tanimadigin gormedigin insana 7500TL verdin. ama dedim bu guvenceni bosa cikarmiyacagim allah sahidim olsun dedim son kurusuna kadar bilgisayarina harciyacagim dedim gonlun rahat olsun guzel bir sistem yapacagim dedim.lafimida su kelimelerle bitirdim. "asla am asla bu hatayi tekrarlama tanimadigin bir insana para verme herkez benim gibi cikmaz"

fatih oyle demedim mi sana ilk telefon gorusmemizde????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 30 Kasım 2011; 10:03:42 >

• quote:

Dedin, ben senin yaptığın hiç bir şeyi burada yapmadın diye söylemedim zaten.
  • quote:

quote:

Dedin, ben senin yaptığın hiç bir şeyi burada yapmadın diye söylemedim zaten.

biliyorum ama benim canimi sIkkan bu konuda ney biliyormusun ben elimden geldigi kadar herseyi yaptim yardimci oldum ama sen bu konuyu actin.
    ilk geldigi gunde kasayi telefonda destek oldum ola bildigim kadar. gelelim ekran kartina ekran kartini geldi test yaptim ve dogru mavi ekran geliyor ve bu yuzden bende direk garanti islemlerini baslattim.

ben sana bu konuda hic dedimi sen bozdun basinin caresine bak diye ne halin varsa gor diye hic birzaman oyle bir tavir yapmadim ben. msn girmemekle mailerini cvp yazmamakla boyle bir konu actin. seni cok iyi anliyorum hemde cok bukadar para yatirdin ve dogru duruz kulanamadin emin ol cok iyi anliyorum. ve tabiki bu konuda herzaman icin yapanin basina patlar kabak ve bu da ben oluyorum tabiki. ondan sonrada soyle bir sey yazdin "bilgisayar bitti hic bir test falan yapmadim ve yuklemedim sergiye" emin ol bu konuda cooooooooooook pismanim keske yapsaydim diye. dikkatini cekerim test yapmadan ben hic bir bilgisayari bitirmem.

bu kontrol etmek cok basit ben sana oc yaptim dedim demi gir biosa ve profil 1 veya 2 bir load yap ve bir bak kag Ghz islemci.

emin ol bunlarin olmamasini senden cok ben isterdim ama malasef donanimda boyle seyler cok normal bozulmasi keske bilgisayari test yaparken boyle bir hata verseydi hemen hal ederdim ve bunlari hic yasamazdik.

• Legendary tarafındayım. Konu açmak bence yanlış tercih , bir yandan da doğru...

Umarım en kısa zamanda aranızdaki sorunu çözersiniz. Allah yardımcınız olsun, her ikinizinde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.