Şimdi Ara

Benim Projem 3 | Obsidiancik (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
13.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tekrar masaüstü toplamaya insanı özendiriyolar ya deli olcam bunlar içinde iyi para lazım arkadaş bu kadar iyi modu eski pc ye yapsan yazık olacak onun için tekrar yeni parçalar almaya kalkıcam dünyanın parası tutucak (Öğrencilik zor)
  • özellikle mod konularında Allah aşkına modu yapan üyenin en son mesajına, en son ne zaman online olduğuna profilinden bir bakın gençler..

bu modun devam edeceğini ve bu modu yapan arkadaşın bir daha bu forumda bulunabileceğini sanmıyorum. konuyu başından sonuna kadar okusaydınız zaten bunu görürdünüz.. ama herkes ilk 1-2 sayfa mesaja bakarak hemen cevap ver butonuna yapışıp, ''süper mod, ultra mod, mega mod'' moduna girmeyi planadığı hatta bazı arkadaşlar gibi benim de düşüncem ile post kasma derdine düştüğü için bu gereksiz konular yukarıya çıkıyor her seferinde..

bunu yapmayın.. ya adam gibi okuyun ona göre yorum yapın, ya da hiç yorum yazmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

özellikle mod konularında Allah aşkına modu yapan üyenin en son mesajına, en son ne zaman online olduğuna profilinden bir bakın gençler..

bu modun devam edeceğini ve bu modu yapan arkadaşın bir daha bu forumda bulunabileceğini sanmıyorum. konuyu başından sonuna kadar okusaydınız zaten bunu görürdünüz.. ama herkes ilk 1-2 sayfa mesaja bakarak hemen cevap ver butonuna yapışıp, ''süper mod, ultra mod, mega mod'' moduna girmeyi planadığı hatta bazı arkadaşlar gibi benim de düşüncem ile post kasma derdine düştüğü için bu gereksiz konular yukarıya çıkıyor her seferinde..

bunu yapmayın.. ya adam gibi okuyun ona göre yorum yapın, ya da hiç yorum yazmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: onur-ay

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

özellikle mod konularında Allah aşkına modu yapan üyenin en son mesajına, en son ne zaman online olduğuna profilinden bir bakın gençler..

Noluyo ya bi laf yemediğimiz kalmıştı yaranız var heralde millete sataşıyosunuz forumda. Madem adam üçkağıtçı çıktı forum yöneticilerine bildirip konuyu forumdan kaldırttıracaksınız burada gelip ahkam kesmek olmuyor. Konuyu daha önceden takip eden sizsiniz her girdiğim konunun bütün sayfalarını milletin koca koca resimleri alıntı yaptığını okumaya kalkarsam günde bir konu okuyabilirim bu forumdan. Benim isteğime kalmış birşey ister yazarım ister üst sıralara taşırım küfür mü ediyoruz sonuçta burda millete düzgün bir dille söylemeyi alışkanlık edinin kendinize bu forumda binlerce insan var. Herkes her konu hakkında öyle bilgili değil.

• Bu adama ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.