ilk yaptığı modda kullandığı işlemci ile anakartı satmış olabilir o arkadaşa, sanki sıfırmış gibi... en kötü senaryo da bu zaten.. geri kalan herşeyi unutun.. intel bahsi geçen ilemci için '''2 senelik işlemci bunun ne garantisi var ne de siz de olma gibi bir durumu'' demiş.. daha ne olsun?
ben ondayım intel o işlemci sizde olmaması gerek diye mesaj atmış oha lan intel be ortada bi dolandırma varsa dava acın beli olsun hem faturasını yolamadımı
quote:
Orijinalden alıntı: duketemre
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
quote:
ilk yaptığı modda kullandığı işlemci ile anakartı satmış olabilir o arkadaşa, sanki sıfırmış gibi... en kötü senaryo da bu zaten.. geri kalan herşeyi unutun.. intel bahsi geçen ilemci için '''2 senelik işlemci bunun ne garantisi var ne de siz de olma gibi bir durumu'' demiş.. daha ne olsun?
ben ondayım intel o işlemci sizde olmaması gerek diye mesaj atmış oha lan intel be ortada bi dolandırma varsa dava acın beli olsun hem faturasını yolamadımı
Ne faturası hocam, adam test işlemcisi göndermiş hem de kullanılmış. Diğer parçalar da 2. el hep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: F4RR3LL
fatih abiden kaptigin paralar ins. bir yerinden cikar aci aci.son durumda islemci bile tester cikti. diger konuya bakiniz. kisilik yoksunu oldugun ortaya artik kesin cikti.
+fatihcee
+1 veya +fatihce yazıınca ne anlama geliyo nezamandır birine sorcam sormuyom
quote:
Orijinalden alıntı: zarkabul
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
quote:
Ne faturası hocam, adam test işlemcisi göndermiş hem de kullanılmış. Diğer parçalar da 2. el hep.
fatura yolamıştı diye hatılıyom
quote:
yok hocam ne faturası, parayı veren arkadaş başından beri onların peşinde zaten.. bunların üstüne yeni bir de anakart aldılar ortaklaşa..
tester işlemciyi nerden buldıki piyasada yok
müthiş bir şey olmuş
Güzel sistem olmuş eline sağlık
sistemin maliyetini sorsak ayıp olurmu? :)
gayet güzel
elinize sağlık gayet iyi gidiyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: _NorthWestern_
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: F4RR3LL
quote:
bahsetiyiniz para nekdar
diger konuyu oku biraz anlarsin. 7500 lira dan ne kadar aldi bilmiyrm. her parca kullanilmis neredeyse . neyse bu sahisla is olmaz onu soyleyim. anca kendisine mod yapsin.
peki nasıl olmuş parçayımı göndermemiş bozukmu göndermiş yoksa sıfır fiyatına 2 ci elmi göndermiş
hocam mühendislik örneği göndermiş....daha doğrusu omu göndermiş yoksa İntel mi yapmış bir hata bilinmiyor...şuan @Fatihcee denilen arkadaş pc'yi kullanamıyor sanırsam...bir hata var...Rainbow projesini baştan sona oku görürsün...ama ben sanmıyorum ki İstiklal bilerek yapsın çok iyi biridir kendisi...
İNTEL SALAK YA... YANLIŞLIKLA TESTER E.S. CPU YOLLAMIŞ DEĞİLMİ?
Sade ve şık bir tasarım olmuş; aynen fabrikasyon gibi.
İŞLEMCİ YUVASININ KARŞISINDAKİ KÖŞEDEKİ YANİ KASANIN ARKA TARAFINA GELEN KSIMDAKİ FANI NERDEN BULLABİLİRİM KARDEŞ O ŞEKİL FANLAR HOŞUMA GİDİO BENDE ŞEFFAF VARDA GÜZEL DURMUO BİRDE POWER KAÇ WAT ONU MERAK ETTİM BENDE PVP SERVER KURUCAMDA ÖYLE BİR PC YAPMAYI DÜSÜNÜOMDA AMA HARİCİ EKRAN KARTI KULANMICAM JAÖ WATLIK POWER GEREKİR BİRDE ÖNEMLİ HUSUSLAR VAR;
1) YAPTIĞIM BİLGİSAYAR 7/24 AÇIK KALACAK KAÇ FAN GEREKİR 2) KAÇ WATT LIK POWER GEREKİR 3)SSD HARDDİSKİN SERVER İN LAGSIZ OLMASINDA YARARI OLURMU
Çok güzel olmuş. Tam bir usta işi..
quote:
Orijinalden alıntı: Radzinsky
Ne zaman devam edeceksiniz?
:) da devam etmez kac ay oldu ve arkdaaş forumdan kactı galiba bi arkadaşı dolandırdı galiba güneni almayak adamın