Şimdi Ara

Benim projem benim sogutmam (ev tipi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasada cpu ve psu fanı hariç 5 fan takılı hepsi 6cm lik standart tip bilgisayarcidan tanesini 5tlye almistim
    Slikonla hepsini kasaya sabitledim her biri için kasayı yatırarak 5 gece bekledim
    1.si Power dugmesinin yanında yani kasanın ön tarafinda, görevi iceriye hava vermek
    2.si kasanın tabaninda ekran kartının tam yanında 45dere yatay acıyla öne bakiyor, görevi ön kısımdaki havayi ekran kartına ve daha geriye taşımak
    3.sü kasa yan kapağında ve tam işlemci faninyla aynı hizada, görevi hem İçeriye daha fazla hava sağlamak ve işlemciye daha fazla hava getirmek
    4.sü kasanın ön yüzündeki fana tam 90 derece acı yapacak şekilde arkası hdd Ye bakıyor, görevi hdd Ye ve kasaya önden gelen havayı tasimak
    5.si kasanın arkasında psunun altinda, görevi egzosculuk yapmak

6 ayda bir vatandan aldığım 30tl lik zalman macunla ekran kartı ve islemciyi yenilerim
    İşlemci ve ekran kartı stok fana sahiptir
    Evet içeride ciddi bir ses problemi var ama sıcaklık degerleri boşta 20-30 arası yükte max 50
    Ekran kartı boşta 25-30 yükte max 60

Şunu da ekleyebilirim bilgisayar yükte yada bostayken elinizi egzos fana koydugunuzda elinize gelen soğukluğu ciddi olarak hissediyorsunuz : D

Sorusu ve önerisi olan varsa lütfen yazın
    (Ssleri çarşambaya kadar ekleyecegim cunki 1-2 güne 6 aylık bakımını yapacagim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uçak gibidir o kasa ss bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kami Kaze kullanıcısına yanıt
    Ssler Yarın eklenecek hocam ama o kadar ucmayin altı ustu etrafta hep fan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.