Şimdi Ara

benim sistemime göre oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.5 ram
    fx5500 ekran kartı

biliyorum sistemim çok eskide kaldı ama yeni sistem almayacağım bu sisteme uygun oyun tavsiyelerinizi bekliyorum
    strateji sevmem, gta scarface tarzı oyunları severim veya ilerlemeli oyunlardan hoşlanırım savaş olabilir bu tarzda tavsiye bekliyorum
    herkese teşekkürler

• cod 1 cod 2 cod 4( belki kaldırır)

gta san andreas

splinter cell serisi olabilir

bsc yi ve oyun bölümünü biraz gezip beğendiğin oyunları bu başlık altında sorarsan daha çok yardımcı olabiliriz
  • gta yı tarz olarak belirtmek için yazdım onun oyunlarını oynamaktan sıkıldım :)

cod 4ü kaldırmaz baktım sistem gereksinimlerine de cod 3 falan olabilir

ben çok oyun baktım aslında ama ya kaldırmadı ya güzel çıkmadı sizin tavsiyeleriniz daha sağlılı olur diye düşündüm
  • yok mu hiç tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus.28.1907
    gta yı tarz olarak belirtmek için yazdım onun oyunlarını oynamaktan sıkıldım :)

cod 4ü kaldırmaz baktım sistem gereksinimlerine de cod 3 falan olabilir

ben çok oyun baktım aslında ama ya kaldırmadı ya güzel çıkmadı sizin tavsiyeleriniz daha sağlılı olur diye düşündüm

Sains row 2 sanırım ismi böyleydi bir dene istersen kaldırır sanırım

Tdu kaldırabilir

18 wheels serisi olabilir.
  • soldier of fortune payback oyununa girdiğimde harika dedim ne zamanki ormanda göreve geçtik zayıflığı çıktı ortaya ama yerleşim yerlerinde geçen bölümler bir harika bir ara kendini modern warfare'de sanabilirsin o kadar diyorum yani :D ama ormanlı bölümler kötü ona göre
  • hep ekran kartından kaybediyorum sanırım tavsiyeleriniz çok güzel ama ekran kartım hep düşük kalıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun için ses kartı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.