biliyorum sistemim çok eskide kaldı ama yeni sistem almayacağım bu sisteme uygun oyun tavsiyelerinizi bekliyorum strateji sevmem, gta scarface tarzı oyunları severim veya ilerlemeli oyunlardan hoşlanırım savaş olabilir bu tarzda tavsiye bekliyorum herkese teşekkürler
cod 1 cod 2 cod 4( belki kaldırır)
gta san andreas
splinter cell serisi olabilir
bsc yi ve oyun bölümünü biraz gezip beğendiğin oyunları bu başlık altında sorarsan daha çok yardımcı olabiliriz
gta yı tarz olarak belirtmek için yazdım onun oyunlarını oynamaktan sıkıldım :)
cod 4ü kaldırmaz baktım sistem gereksinimlerine de cod 3 falan olabilir
ben çok oyun baktım aslında ama ya kaldırmadı ya güzel çıkmadı sizin tavsiyeleriniz daha sağlılı olur diye düşündüm
yok mu hiç tavsiye
quote:
Orijinalden alıntı: yunus.28.1907 gta yı tarz olarak belirtmek için yazdım onun oyunlarını oynamaktan sıkıldım :)
cod 4ü kaldırmaz baktım sistem gereksinimlerine de cod 3 falan olabilir
ben çok oyun baktım aslında ama ya kaldırmadı ya güzel çıkmadı sizin tavsiyeleriniz daha sağlılı olur diye düşündüm
Sains row 2 sanırım ismi böyleydi bir dene istersen kaldırır sanırım
Tdu kaldırabilir
18 wheels serisi olabilir.
soldier of fortune payback oyununa girdiğimde harika dedim ne zamanki ormanda göreve geçtik zayıflığı çıktı ortaya ama yerleşim yerlerinde geçen bölümler bir harika bir ara kendini modern warfare'de sanabilirsin o kadar diyorum yani :D ama ormanlı bölümler kötü ona göre
hep ekran kartından kaybediyorum sanırım tavsiyeleriniz çok güzel ama ekran kartım hep düşük kalıyo