Bildirim
Benim telefonumun imei numarasını bilen herkes bu numarayı klonlayabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet. aynen öyle. sakın kimseye verme imei'ni. -
İmei değiştirme işlemi özel cihazlar ile yapılıyor. Bu durumda herkez imei numarasını değiştiremez. Söz konusu cihazın olması gerekiyor.
Halen kullanılmakta olan bir telefonun imei numarası başka bir telefona da kopyalanırsa belli bir süre sonra her iki telefon da telekom tarafından tespit ediliyor ve devre dışı bırakılıyor. -
Evet özel bir takım şeylere (Box,telefona uygun kablo) ihtiyaç vardır.Ama zaten imei numaran klonlansada birşey değişmez elindeki fatura vs. ile başvurunca sanırım sorun gidiyor. -
Bazı sitelerde bu konuda proğramlar çıkmış proğram ile imei çakması yapabiliyorsun....Sitelerde bu konuda açıklamalr bile var...proğramı kur..çalıştır.istediğin numarayı imei olarak kaydet.....artık iş zıvanadan çıktı.ayağa düştü.Çin malı telefonlardan başka hiç bir telefonun imei si değiştiremiyor.Çakma yapılamıyor.Bu durumda bize çinlilerin bir armağanıdır.sevgiler -
Arıkan haklı Çin malı telefonların imei leri bir program ve data kablosu ile basitçe ev ortamında bile değiştirilebiliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: akay635
İmei değiştirme işlemi özel cihazlar ile yapılıyor. Bu durumda herkez imei numarasını değiştiremez. Söz konusu cihazın olması gerekiyor.
Halen kullanılmakta olan bir telefonun imei numarası başka bir telefona da kopyalanırsa belli bir süre sonra her iki telefon da telekom tarafından tespit ediliyor ve devre dışı bırakılıyor.
hangi şerefsiz yaptıysa biri benim yasal aldığım telefonumun imei numarasını artık kafadan mı salladı bana denk geldi bilmiyorum klonlamış. bana mesaj geldi kapanacak diye ben ne yapacağım şimdi faturalı yasal telefonum bir çapulcu yüzünden kapanacak mı? -
arkadaşlar bilip bilmeden konuşuyor, klonlama için cihazın olması gerklidir -
Telefoncularda veya mağazalardaki birçok telefonun kutusunun üzerinde imei görünüyor. Veya denemek için açık olan cihazlar var. Onlarınki kullanılamaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ARIKAN
Bazı sitelerde bu konuda proğramlar çıkmış proğram ile imei çakması yapabiliyorsun....Sitelerde bu konuda açıklamalr bile var...proğramı kur..çalıştır.istediğin numarayı imei olarak kaydet.....artık iş zıvanadan çıktı.ayağa düştü.Çin malı telefonlardan başka hiç bir telefonun imei si değiştiremiyor.Çakma yapılamıyor.Bu durumda bize çinlilerin bir armağanıdır.sevgiler
Markası adı sanı belirsiz çin modellerinin dışında birçok bilindik marka-model cihazın imei numarası herhangibir boxa ihtiyaç duyulmaksızın aracı programlar ile data kablosu kullanarak değiştirilebilir. Box kullanarak ise çoğu marka-model değiştirilebilir. Ancak yasal değil ve cezası var, bu nedenle bilinçli hiçbir teknik servis bu işlemi yapmaz.
Soruyu soran arkadaşa cevaben;
imei değiştirecek olan kişi piyasada imei numarası aramaz, birinin imeisini bilsem de onunla değiştirsem diye düşünmez. çünkü bilir ki aynı imei nin birden fazla cihazda kullanımı cihazların gsm kullanımına kapatılmasına sebep olacaktır.
Bu işlemi yapan kişiler genelde eski-hurda-kullanılmayan bir telefonun imeisini kullanırlar yahut rastgele bir numara girerler.
O nedenle rahat ol takma kafana bu mevzuyu. Ha olur mu? Tabiki olabilir, kopyalanan imei seninki de olabilir ama dediğim gibi bu şans işi, Allah korusun başına bir kaza gelme ihtimali gibi bir şey...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tuşlu telefon internet ayarları
- elektromanya güvenilir mi
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- xiaomi telefona imei atma kodu
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- turkcell t10
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X