Şimdi Ara

Benim Tus Günlüğüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mola zamanı, canım sıkkın olduğu için biraz tarih programı izleyeceğim. 30 dakika ile 1 saat arasında bir molaya ihtiyacım var. Tekrar başlarken yazarım.

Ayrıca eklemekte fayda var, bileğimin hakkıyla çalıştığım saatlere hile gibi yaftalar yapıştıranlar en büyük yanıtı TUS'ta alacaklar. Böyle iftira ve hakaretlere maruz kalmaya devam edersem başka yanıtlar da alabilirler haberleri olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 22 Haziran 2020; 15:51:48 >
  • 19.00'da derse başlayacağım. Ailem ile hasbihal ediyorum.
  • Başlayalım bakalım.
  • Mola geldi, hava çok hoşuma gidiyor şu ara
  • İçimdeki sıkıntı geçmezse yarın hava almaya çıkacağım. Bir nebze burukluk var, hiç geçmiyor.

Neyse 20.00-20.50 etütü ile devam edelim.
  • çok iyi geldik, havaya girdim son bir haftadır.

Patoloji çalışmaya başlamadan evvel soru çözeceğim. Belki de anatomi çalışırım, çok arada kaldım ama offline eksiklerim var
  • Aşırı yorgun hissediyorum be, zor devam ediyorum.

Bir etüt daha yapıp birkaç saat dinlenmek iyi gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 22 Haziran 2020; 20:55:3 >
  • En azından gece yarısına kadar biraz mola vereceğim, hafif dinlenmek istiyorum. Ama rekorumu egale etmeden uyuyasım da yok.

Bu arada bilgisayar oyunu oynarken altta da çok sevdiğim bir programı açacağım, aktif dinlenme Bazı şeyler canımı çok sıkıyor, bu şekilde kendimi rehabilite edip tekrar iş başına birkaç saat içinde oturacağım inşallah.
  • 00.30 - 01.00 arasında devam etme kararlılığım var.
  • Ben devam ediyorum ya, sıkıldım. Uykum gelmeden çalışabildiğim kadarını çalışayım. Gönlüm rahat uyumak istiyorum. Bugünlerde tek tatmin alanım olarak bunlar kaldı.
  • Bence bugün bu kadar yeter ya, yoruldum. Yarım saat sonra falan uyurum. Bir mutsuzluk çöktü.
  • "Başka bir hayatta olsam KBB, Plastik, Genel Cerrahi hatta Pediatri seçerdim."
    ben o gün ne çalıştıysam onu seçerdim demiyorum pek, bir anlık gazla abartılı cümleler kurmak huyum değildir.

Ayrıca karar değiştirdim, ben de çalışmaya devam edeceğim.
  • ben de uyuyorum, herkese iyi geceler.

yarın umarım bugünden daha mutlu olacağım.

uyku vakti, yarın görüşürüz.
  • Dönem kaçsınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günaydın, şimdi uyandım. Baya geç uyanmışım. Hava da gök gürültülü. Tam evde ders çalışmalık hava. Eski kız arkadaşımı çok özlemişim, rüyam kötüydü. 11.30'a kadar hazırlanmaya çalışacağım, en kötü 11.40.
  • 11.30 oldu ben başlayayım en iyisi diyeceğim ama çalışma arkadaşım aniden kayboldu napıyorsa artık bilmiyorum.

Neyse. Ben başlarım.

Haber burada beklenir. Ne işle meşgulsen ordan beklenmez.

Neyse baya uyuz oldum şuna, bir etüt çalışayım, devamına katılır mıyım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 23 Haziran 2020; 10:33:27 >
  • Mola zamanı
  • Ben devam ediyorum
  • Çok uzun ders çalışanlar acaba sırt ağrısı ile nasıl başa çıkıyor? Molamı verdim. Bugün birinci olmam lazım.
  • Pomodoro süremi 1 saat yaptım, molalar 10 dk.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.