Şimdi Ara

Benim Tus Günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün baya çalıştım, hava sıcak ama beni hiç etkilemiyor. Nedense terlemiyorum bile. Ders çalışmaya devam ediyorum.

Bu yaz, eylüle kadar olan süreçte özellikle kendimi 11.sınıftan 12.sınıfa geçerkenki yaz ayında gibi hissediyorum. Bu boş geçecek aylarımı iyi değerlendirmeliyim.

Şimdilik 5-10 dk mola verdim, youtubedan bakmam gereken 2-3 video var. 17.35 gibi kaldığım yerden devam edeceğim.

• Markete yollandığım için mola vermek durumundayım.

geldim, neyse devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 21 Haziran 2020; 19:9:44 >
  • Akşam yemeğimi yemek üzere büyük bir mola veriyorum. Akşam yemeğimi yiyip birkaç siyaset ve tarih programı izledikten hemen sonra yeniden dersimin başına döneceğim.
  • Yemeğimi yedim. 21.45'te tekrar çalışmaya başlayacağım. En geç 22.00.

İyi çalıştığım için bir nebze mutlu olsam da içim çok buruk.
  • Sırt ağrılarım geçmeye başladı, 2 gün evvel gittiğim FTR uzmanının verdiği ağrı kesici, kas gevşetici hap ve kremler sanırım etki etmeye başladı. Ayrıca magnezyum ve D vitamini de vermişler. Düzenli olarak kullanmaya devam edeceğim.

23.00 civarında kaldığım yerden devam edeceğim.

Sağlıcakla.
  • Başarılar dilerim ve hedefinize inşallah ulaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Başarılar dilerim ve hedefinize inşallah ulaşırsınız
    teşekkür ederim.

devam edelim bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim Projem 3 - Legendary
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mahallede çatışma çıktı, 2 kişi bekçilere ateş açtı. Balkona çıktığımda bir inleme sesi duydum. Bir yaralı var sandım ama daha sonra ekipler geldiğinde herhangi bir yaralı bulamadılar. Tam binamızın önünde oldu olaylar. O yüzden sesleri duydum. İnleyen çocuğa diğer çocuk "şşt dayan gidiyoruz" dedi. Resmen aksiyon filminin ortasına düştüm, aşırı şaşkınım hâlâ.
  • abi birisi suuu suuu diye inliyordu, şimdi ortada yok kimse. Ne olduğunu çok merak ediyorum ama öğrenemiyorum
  • Neyse ki uykum henüz yok, ben bir etüt daha rahat çalışırım. Sonrasında uyur muyum orasına sonra bakarız.

Haydi son bir gayret.
  • Benim uyku vaktim gelmiştir. Yarın aynı tempoda devam etmek üzere şimdilik hoşcakalınız. Herkese iyi geceler.

Yarın 9'da kalkacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 22 Haziran 2020; 1:0:35 >
  • Pomodoro açık uyumak da ilginçmiş Neyse ben de çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 22 Haziran 2020; 1:15:1 >
  • Uyandım, 10.30- 11.00 arasında derse başlayacağım.
  • Sanırım 11'de başlayacağım.
  • Ben çalışmaya başlıyorum, haydi bakalım. Bugün dünü de geride bırakacağım inşallah

mola zamanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 22 Haziran 2020; 10:51:13 >
  • 12.00-12.50 Etütüyle devam ediyoruz.
  • Ben molamı verdim. 14.00'da kaldığım yerden devam edeceğim.

İçimde bir sıkıntı var ama sebebi çıkar elbet

İlaçlarımı aldım, sırt ağrım düzeldi sanırım. Ama içimdeki sıkıntı pek geçmiş değil. 5 dakika sonra tekrar derse dönerim.

Pomodoro'da hile yaptığımı iddia edenler, ondan bir nebze fazla çalışmış olmamı yediremiyorlar. Benim pomodorolarım 60 dakikalıktı ilk başlarda, sonradan onlarla senkronize oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 22 Haziran 2020; 13:3:0 >
  • Sınav cevap anahtarlarının yayınlanması sebebi ile görevim çıktığı için ben ara veriyorum. 15.30 gibi tekrar başlayacağım. Hem birilerine avans olur.
  • 16.00'da başlarım ya artık
  • İyi dinlendim valla, ben şimdi gaza basarım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.