Şimdi Ara

Benim Tus Günlüğüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mola zamanı, sinek öldürdüm az önce, evde durmaktan kafayı yedim galiba
  • kuşumu omzuma aldım, ders çalışırken beni gagalıyor. Tahsin dedik ama kuşum dişiymiş bu arada, yine de adı Tahsin.

Tahsiiin kızıııım diye seviyorum.

Neyse derse devam edeceğim 5 dk sonra, biraz su içeyim.
  • 10-15 dk falan ihtiyaç molası verdim. 14.00 civarında kendi okulumdan daha çok gitmiş olduğum okulun dersine göz gezdireceğim, hoş başka derslerini dinlemiştim, pek memnun kalmamıştım ama iki üç dersine göz atıp çalıştığım yerden devam etmeyi planlıyorum.

Neyse sifonu çekeyim.
  • Kadın doğumcuymuş şu an çıkan hoca

Saçmalığa bak, youtube üzerinden mail topluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 24 Haziran 2020; 13:4:18 >
  • HOCA BİLGİSAYARDAN VİRÜS KAPMASIN DİYE MASKEYİ ÇIKARMADAN DERS ANLATIYOR

Hocaaaaam antivirüs programı sizi korur merak etmeyin Adama bak ya ders anlatırken çıkar bari maskeni adam
  • Şaka gibi şu an izleyenler arasındaki isimlerden benim sayabildiğim kadarıyla bizim okuldan 20-30 kişi var Hem de benim dönemden

Hoca da mok gibi anlatıyor maalesef ya

AHAHAHAHAHAHAHA SLAYT DONDU UYARAN YOK, YAPACAĞINIZ İŞİ S

Ben moderatörlük yaparken harikaydı her şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 24 Haziran 2020; 13:18:47 >

• Hakikaten eski sevgilime kurban olsun şu hoca O bana 3 saatte bir sürü şey öğretmişti
  • Şaka gibi ama eski sevgilim tam da bunları anlatmıştı bana

Neyse, ben de tusa devam ediyorum o zaman, kapatayım videoyu
  • 10 dk mola zamanım gelmiş, bu etütte tam çalışamadık gerçi, kafam allak bullak oldu ama neyse diyelim. 10 dk sonra devam.
  • 5 dk sonra tustan devam edeceğim ben, zaten youtube videoları sonradan da izleniyormuş, göz gezdirip beğenilen yerleri izlenebilir.
  • Çalışmaya devam edeceğim ama içim sıkıldı biraz ya 5 dk sonra devam, kendime bir kola koyayım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-068295B75 -- 24 Haziran 2020; 18:48:7 >
  • belki bakarım da pek izleyesim yok ya ani mod düşüklüklerim oluyor.

neyse devam edelim
  • şaka gibi ya hocaları genç baya, bizim uzmanlara benziyorlar
  • bir gün ömer hocayı dinlemesi lazım bu insanların, şu gencecik çocukları hoca sanıyorlar

• Eski sevgilimin aramış olduğu insanlardan birisini başka bir grupta gördüm, numarasını kaydetmiştim ama kim olduğunu öğrenememiştim. Bulunduğu grubu görünce aşırı sinirliyim şu an

İnanamıyorum şu an, bir de kontrol etmeye çalışıyor.

Çıkıyorum her yerden allah belanı versin.

Şu şahısla telefonda görüştün demek ki, çok kötü sinirlendim, bir daha gözümün bir şey göreceğini de sanmıyorum. Tek cümlem yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C665C3B -- 24 Haziran 2020; 16:14:11 >
  • Hah cevaba bak, şimdi siktir git.

Yaz bu tarihi bir kenara bir daha siksen sana yüz vermem.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-068295B75 -- 24 Haziran 2020; 18:47:40 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-068295B75 -- 24 Haziran 2020; 18:47:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.