Bildirim
benimde blu-ray'im bozulmak üzere...
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SONY_55 hala alamadı 2 ayı buldu sanırım.
Bence hiç teknik servis uğraşma git tahtakalede bu işin ehli insanlara 100 ytl bastır değiştir gözü toptan.
Kime gidersin fiyat tam olarak nedir bilemem ama bilen arkadaşlar yazacaktır. Fakat en iyi çözüm budur bence. 1 hafta bile oyunsuz kalmaya tahammül edemezdim şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Nisan 2008; 22:39:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Bence hiç teknik servis uğraşma git tahtakalede bu işin ehli insanlara 100 ytl bastır değiştir gözü toptan.
Kime gidersin fiyat tam olarak nedir bilemem ama bilen arkadaşlar yazacaktır. Fakat en iyi çözüm budur bence. 1 hafta bile oyunsuz kalmaya tahammül edemezdim şahsen.quote:
Orjinalden alıntı: Dante
yasal süre 30 iş günü değil mi? -
Evet fakat kıllık çıkarıyormuş servis.quote:
Orijinalden alıntı: psikomagnetquote:
yasal süre 30 iş günü değil mi?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Evet fakat kıllık çıkarıyormuş servis.
Alıntıları Gösterquote:
peki gözü değiştirenler yeni gözden memnun mu? -
işin garip tarafı bir oynuyorum bir oynayamıyorum şu anquote:
peki gözü değiştirenler yeni gözden memnun mu?
Alıntıları Göster
servise götürücem hiçbişey yok diye geri yollayacaklar -
Arkadaşım sen servise götür ps3 ünü.Çünkü senin cihaz 40 gb lık.Yani hemen değiştirirler.Benim bir arkadaşım vardı 40 gb lık ps3 ü vardı.Servise verdikden 15 gün sonra aldı.60 gblıklarda stok sıkıntısı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyoruz.quote:
peki gözü değiştirenler yeni gözden memnun mu?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Arkadaşım sen servise götür ps3 ünü.Çünkü senin cihaz 40 gb lık.Yani hemen değiştirirler.Benim bir arkadaşım vardı 40 gb lık ps3 ü vardı.Servise verdikden 15 gün sonra aldı.60 gblıklarda stok sıkıntısı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyoruz.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SONY_55
Arkadaşım sen servise götür ps3 ünü.Çünkü senin cihaz 40 gb lık.Yani hemen değiştirirler.Benim bir arkadaşım vardı 40 gb lık ps3 ü vardı.Servise verdikden 15 gün sonra aldı.60 gblıklarda stok sıkıntısı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyoruz.
modada değil mi bu servis?
-
bu kadar dayanıksızmı ps3 un gozu??ne varsa eskide var yine.5senedir kullandıgım bir psone var tık yok tum cdler okuyor..quote:
modada değil mi bu servis?
Alıntıları Göster
-
Bende 60 gblık PS3 var günde 5-6 saat oynuyorum Hazirandan beri bana mısın demiyor umarım nazar değmez. Sanada geçmiş olsun arkadaşım bozulmak üzere değil bozulmuş zaten 1-2 gün sonra hiç okumaz belirtisi öyle. Ece elektronik mi ne var suadiyede onlar çok iyi bakıyor onları öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: ugur67
bu kadar dayanıksızmı ps3 un gozu??ne varsa eskide var yine.5senedir kullandıgım bir psone var tık yok tum cdler okuyor..
Alıntıları Göster -
ps3 bir kere açılınca(yetkili servis dışında) garanti dışı kalıyor diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Bende 60 gblık PS3 var günde 5-6 saat oynuyorum Hazirandan beri bana mısın demiyor umarım nazar değmez. Sanada geçmiş olsun arkadaşım bozulmak üzere değil bozulmuş zaten 1-2 gün sonra hiç okumaz belirtisi öyle. Ece elektronik mi ne var suadiyede onlar çok iyi bakıyor onları öneririm.
Alıntıları Göster -
garantiliyse git servise götür paranı heba etme yasal iş gününü gecerse hukuki yollara baş vurursunquote:
Orijinalden alıntı: deniz92
ps3 bir kere açılınca(yetkili servis dışında) garanti dışı kalıyor diye biliyorum.
Alıntıları Göster -
Alırken garantili olsun diye resmi yerden alıp doğal olarak spottan fazla para ödemişsin, yani garanti hizmetini satın almışsın. Bozulduğuna göre mutlaka yetkili servise götüriquote:
Orijinalden alıntı: fatalframe
garantiliyse git servise götür paranı heba etme yasal iş gününü gecerse hukuki yollara baş vurursun
Alıntıları Göster -
ps3 ün bu sorunu hiç sevmedim. ne demek ya sen o kadar para verip kaliteli bir mal aldığını sanıyorsun. bir kaç sonra blue ray çöp olduquote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Alırken garantili olsun diye resmi yerden alıp doğal olarak spottan fazla para ödemişsin, yani garanti hizmetini satın almışsın. Bozulduğuna göre mutlaka yetkili servise götüri
Alıntıları Göster
-
blurayi bozulan arkadaslar oyun haricinde kalitesiz dvd ve cd leridemi blurayde calıstırıyorlar yoksa sadece oyunlarimı calıstırıyorlar yani ben bluraydisc haricinde hiçbirsey kullanmadım hiçbir sorunum yok su anda .........quote:
Orijinalden alıntı: quatronic
ps3 ün bu sorunu hiç sevmedim. ne demek ya sen o kadar para verip kaliteli bir mal aldığını sanıyorsun. bir kaç sonra blue ray çöp oldu
Alıntıları Göster
-
Ben her türlü dvd cd vs. hepsini kullanmıştım.O yüzden mi bozuldu acaba.Ama bi daha töbe bluraydan başkasına elimi sürmem...quote:
Orijinalden alıntı: best marksman
blurayi bozulan arkadaslar oyun haricinde kalitesiz dvd ve cd leridemi blurayde calıstırıyorlar yoksa sadece oyunlarimı calıstırıyorlar yani ben bluraydisc haricinde hiçbirsey kullanmadım hiçbir sorunum yok su anda .........
Alıntıları Göster
-
bunun etkisi olabilir sanırım.sonucta gozu narindir blurayinquote:
Ben her türlü dvd cd vs. hepsini kullanmıştım.O yüzden mi bozuldu acaba.Ama bi daha töbe bluraydan başkasına elimi sürmem...
Alıntıları Göster
quote:
Ben her türlü dvd cd vs. hepsini kullanmıştım.O yüzden mi bozuldu acaba.Ama bi daha töbe bluraydan başkasına elimi sürmem...
-
valla arkadaslar ben film vs için pc kullanıyorum pc olmayan arkadaslarada bir dvd player tavsiye ederim ucuzundan iş görür müzik için ps3 kullanıcaksanız flasbellekten atın dosyaları cd yada dvd kullanmayın dinlemek için, çeşitli püf noktaları yaptığınızda ps3 uzun omurlu olur bence her bakımdan ....quote:
Orijinalden alıntı: Pundraco
bunun etkisi olabilir sanırım.sonucta gozu narindir blurayin
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Korsan DVD kullandın mı acaba? Bozulmasına sebebiyet vermiş şey bunlar olabilir.
-
Ya benim anlamadigim bi sey var. O goz sonucta disklere degmiyor degil mi? O halde diskin kalitesiz veya bluray olmamasinin ne onemi olabilir ki?quote:
Orijinalden alıntı: sarppyquote:
Korsan DVD kullandın mı acaba? Bozulmasına sebebiyet vermiş şey bunlar olabilir.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ps2 oyunları listesi
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- ufc 4 ps4 tuş kombinasyonu türkçe
- ps4 blur neden yok
- telegram indirim kanalları
- silent hill 2 ps4
- fc 25 inter
- witcher 1 remake
- fifa 25 diziliş değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X