Şimdi Ara

benimde blu-ray'im bozulmak üzere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 gb PAL teknosa garantili alet 4.5 ay sonra patlama arifesine geldi.
    bir okuyor bir okumuyor.
    teknosaya götürücem büyük ihtimalle yetkili servise yönlendirecek beni.
    blurayi bozulup tamir ettirenler yeni blu-raylerinden memnun mu acaba?
    ne kadar sürer aleti geri almam
    vs vs vs

• SONY_55 hala alamadı 2 ayı buldu sanırım.

Bence hiç teknik servis uğraşma git tahtakalede bu işin ehli insanlara 100 ytl bastır değiştir gözü toptan.

Kime gidersin fiyat tam olarak nedir bilemem ama bilen arkadaşlar yazacaktır. Fakat en iyi çözüm budur bence. 1 hafta bile oyunsuz kalmaya tahammül edemezdim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Nisan 2008; 22:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

SONY_55 hala alamadı 2 ayı buldu sanırım.

Bence hiç teknik servis uğraşma git tahtakalede bu işin ehli insanlara 100 ytl bastır değiştir gözü toptan.

Kime gidersin fiyat tam olarak nedir bilemem ama bilen arkadaşlar yazacaktır. Fakat en iyi çözüm budur bence. 1 hafta bile oyunsuz kalmaya tahammül edemezdim şahsen.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante

yasal süre 30 iş günü değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikomagnet

quote:

yasal süre 30 iş günü değil mi?

Alıntıları Göster
    Evet fakat kıllık çıkarıyormuş servis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Alıntıları Göster
    quote:

peki gözü değiştirenler yeni gözden memnun mu?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    işin garip tarafı bir oynuyorum bir oynayamıyorum şu an
    servise götürücem hiçbişey yok diye geri yollayacaklar
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşım sen servise götür ps3 ünü.Çünkü senin cihaz 40 gb lık.Yani hemen değiştirirler.Benim bir arkadaşım vardı 40 gb lık ps3 ü vardı.Servise verdikden 15 gün sonra aldı.60 gblıklarda stok sıkıntısı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşım sen servise götür ps3 ünü.Çünkü senin cihaz 40 gb lık.Yani hemen değiştirirler.Benim bir arkadaşım vardı 40 gb lık ps3 ü vardı.Servise verdikden 15 gün sonra aldı.60 gblıklarda stok sıkıntısı olduğu için böyle bir sıkıntı çekiyoruz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

modada değil mi bu servis?

• quote:

quote:

modada değil mi bu servis?

Alıntıları Göster
    bu kadar dayanıksızmı ps3 un gozu??ne varsa eskide var yine.5senedir kullandıgım bir psone var tık yok tum cdler okuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur67

bu kadar dayanıksızmı ps3 un gozu??ne varsa eskide var yine.5senedir kullandıgım bir psone var tık yok tum cdler okuyor..

Alıntıları Göster
    Bende 60 gblık PS3 var günde 5-6 saat oynuyorum Hazirandan beri bana mısın demiyor umarım nazar değmez. Sanada geçmiş olsun arkadaşım bozulmak üzere değil bozulmuş zaten 1-2 gün sonra hiç okumaz belirtisi öyle. Ece elektronik mi ne var suadiyede onlar çok iyi bakıyor onları öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Bende 60 gblık PS3 var günde 5-6 saat oynuyorum Hazirandan beri bana mısın demiyor umarım nazar değmez. Sanada geçmiş olsun arkadaşım bozulmak üzere değil bozulmuş zaten 1-2 gün sonra hiç okumaz belirtisi öyle. Ece elektronik mi ne var suadiyede onlar çok iyi bakıyor onları öneririm.

Alıntıları Göster
    ps3 bir kere açılınca(yetkili servis dışında) garanti dışı kalıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz92

ps3 bir kere açılınca(yetkili servis dışında) garanti dışı kalıyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    garantiliyse git servise götür paranı heba etme yasal iş gününü gecerse hukuki yollara baş vurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalframe

garantiliyse git servise götür paranı heba etme yasal iş gününü gecerse hukuki yollara baş vurursun

Alıntıları Göster
    Alırken garantili olsun diye resmi yerden alıp doğal olarak spottan fazla para ödemişsin, yani garanti hizmetini satın almışsın. Bozulduğuna göre mutlaka yetkili servise götüri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Alırken garantili olsun diye resmi yerden alıp doğal olarak spottan fazla para ödemişsin, yani garanti hizmetini satın almışsın. Bozulduğuna göre mutlaka yetkili servise götüri

Alıntıları Göster
    ps3 ün bu sorunu hiç sevmedim. ne demek ya sen o kadar para verip kaliteli bir mal aldığını sanıyorsun. bir kaç sonra blue ray çöp oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: quatronic

ps3 ün bu sorunu hiç sevmedim. ne demek ya sen o kadar para verip kaliteli bir mal aldığını sanıyorsun. bir kaç sonra blue ray çöp oldu

Alıntıları Göster
    blurayi bozulan arkadaslar oyun haricinde kalitesiz dvd ve cd leridemi blurayde calıstırıyorlar yoksa sadece oyunlarimı calıstırıyorlar yani ben bluraydisc haricinde hiçbirsey kullanmadım hiçbir sorunum yok su anda .........

• quote:

Orijinalden alıntı: best marksman

blurayi bozulan arkadaslar oyun haricinde kalitesiz dvd ve cd leridemi blurayde calıstırıyorlar yoksa sadece oyunlarimı calıstırıyorlar yani ben bluraydisc haricinde hiçbirsey kullanmadım hiçbir sorunum yok su anda .........

Alıntıları Göster
    Ben her türlü dvd cd vs. hepsini kullanmıştım.O yüzden mi bozuldu acaba.Ama bi daha töbe bluraydan başkasına elimi sürmem...

• quote:

Ben her türlü dvd cd vs. hepsini kullanmıştım.O yüzden mi bozuldu acaba.Ama bi daha töbe bluraydan başkasına elimi sürmem...

Alıntıları Göster
    bunun etkisi olabilir sanırım.sonucta gozu narindir blurayin
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Pundraco

bunun etkisi olabilir sanırım.sonucta gozu narindir blurayin
    quote:

Alıntıları Göster
    valla arkadaslar ben film vs için pc kullanıyorum pc olmayan arkadaslarada bir dvd player tavsiye ederim ucuzundan iş görür müzik için ps3 kullanıcaksanız flasbellekten atın dosyaları cd yada dvd kullanmayın dinlemek için, çeşitli püf noktaları yaptığınızda ps3 uzun omurlu olur bence her bakımdan ....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Korsan DVD kullandın mı acaba? Bozulmasına sebebiyet vermiş şey bunlar olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Korsan DVD kullandın mı acaba? Bozulmasına sebebiyet vermiş şey bunlar olabilir.

Alıntıları Göster
    Ya benim anlamadigim bi sey var. O goz sonucta disklere degmiyor degil mi? O halde diskin kalitesiz veya bluray olmamasinin ne onemi olabilir ki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.