Şimdi Ara

benimle başlayacak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lineage2'ye bugün başladım henüz 25 lvl im oyunda tecrübeli ya da tecrübesiz farketmez benimle oynayıp gelişecek var mı oyun linkihttp://www.lineage2.com/en/ skype tan mikrafonlu da oynayabiliriz
    edit: ben bunu indirdim ama başka versionları da varmış sanırım bilgisi olan varsa başka versiondan da oynayabiliriz indiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak17329 -- 14 Şubat 2014; 23:29:46 >

• sen 85 level olana kadar kimse sana yardım etmez.

en güzeli bizimle pvpde akabileceğin ve sürekli online adam olan servera gelmen biz öyle yaptık ve eğleniyoruzda.

www.l2amerika.com bekleriz.
  • buna kayıt olup client i mi indiriyorum bir de bunun özelliği nedir yani normal oyundan farkı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak17329

merhaba arkadaşlar lineage2'ye bugün başladım henüz 25 lvl im oyunda tecrübeli ya da tecrübesiz farketmez benimle oynayıp gelişecek var mı oyun linkihttp://www.lineage2.com/en/ skype tan mikrafonlu da oynayabiliriz
    edit: ben bunu indirdim ama başka versionları da varmış sanırım bilgisi olan varsa başka versiondan da oynayabiliriz indiririm

burak merhaba hoş geldin.

bende orjinalde oynuyorum fakat innova serverda eu4game de yanı sayılır. Skype adım sinerjikaura hemen hemen serverlar aynı yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

merhaba arkadaşlar lineage2'ye bugün başladım henüz 25 lvl im oyunda tecrübeli ya da tecrübesiz farketmez benimle oynayıp gelişecek var mı oyun linkihttp://www.lineage2.com/en/ skype tan mikrafonlu da oynayabiliriz

burak merhaba hoş geldin.

bende orjinalde oynuyorum fakat innova serverda eu4game de yanı sayılır. Skype adım sinerjikaura hemen hemen serverlar aynı yardımcı olabilirim.

skype tan ekledim seni biraz yardım çok güzel olur hiçbir şey bilmiyorum oyunla ilgili

• quote:

buna kayıt olup client i mi indiriyorum bir de bunun özelliği nedir yani normal oyundan farkı ne

High five versionu bu server elinde bu version varsa indirmene gerek yok internetin hızlıysa 1 saatte iniyor sunucusu sağlam yoksa indir clientini sonrada patch ı var 23mb kadar birşey onuda üstüne atıp direk giriyorsun level kasman 1 saat sürmez yardım ederim sürekli online oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

buna kayıt olup client i mi indiriyorum bir de bunun özelliği nedir yani normal oyundan farkı ne

High five versionu bu server elinde bu version varsa indirmene gerek yok internetin hızlıysa 1 saatte iniyor sunucusu sağlam yoksa indir clientini sonrada patch ı var 23mb kadar birşey onuda üstüne atıp direk giriyorsun level kasman 1 saat sürmez yardım ederim sürekli online oluyorum.

peki serverın olayı ne kolay lvl kasıp pvp oynamak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leveli kolay kasıyorsunda item 1 günlük işe bakmıyor emek istiyor biraz düzgün kasarsan full +25 auglu bir itemi 1 haftada çıkartabilirsin sanırım tabi bu günlük 20b para kasman şartıyla 1 saatte 1-2b para kasabiliyorsun.Kastığın parayla direk satın alırsın yada kendin basarsın.
  • burak benden sana tavsiye l2 bilimiyosan hiiiiiç officiale başlama sakın haa. şöyle birini bul sana öğretebilecek high rate 1000x felan bi serverda oyna client farketmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.