Bildirim
'Benimle çıkar mısın?'a alternatif buldum beyler !!![GÜNCEL 31/10/2012] (2. sayfa)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son cümle beni benden aldı -
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
ben lunaparkta doğmuşum
-
hook-rot-dismember benzetmesine koptum
Ahhh fresh meat de dersek üstüne tam yerinde olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888
İyi tamam hersey guzelde daha yeni tanidigimiz ve samimiyetimiz fazla olmayan bi kizi lunaparka nasil goturecegiz onuda soylesen ya
Samimiyet kurarsan zaten hiç bi zaman şansın olmaz. Flört dönemi 2 hafta bilemediniz 3 hafta oda olmadı 1 ay. Bundan sonra her geçen gün kankalığa doğru gider ki günümüz Türkiyesinde kankadan sevgili olunmuyor. Doğaçlama yapıp bi şekilde davet ediceksin, ekipli veya sadece sen ve o. Kızın gönlü varsa fark etmez, gene cepte gene cepte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: m for messi
quote:
Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888
İyi tamam hersey guzelde daha yeni tanidigimiz ve samimiyetimiz fazla olmayan bi kizi lunaparka nasil goturecegiz onuda soylesen ya
Samimiyet kurarsan zaten hiç bi zaman şansın olmaz. Flört dönemi 2 hafta bilemediniz 3 hafta oda olmadı 1 ay. Bundan sonra her geçen gün kankalığa doğru gider ki günümüz Türkiyesinde kankadan sevgili olunmuyor. Doğaçlama yapıp bi şekilde davet ediceksin, ekipli veya sadece sen ve o. Kızın gönlü varsa fark etmez, gene cepte gene cepte.
Bakicaz artik bi caresine :D Nick guzelmis bu arada
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
dönmedolaba bindiğinizde kız size ten temasında bulunuyorsa (kabinin darlığından şikayet ederek sözünm ona ama işin aslı faydalanarak) ve alet tepeye doğru çıktığında canımlı cicimli konuşuyorsa
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Only Paranoia
Bebe bilimsel araştırma yapmış beyler. Bu azimle yakında milli olur.
EvEt EvLeNeCeqİn KaRıNLa MilLi OLaCAm ZAAaaaaaA XDé
gerisini okumaya gerek yok direkt block -
Mantıklı... -
adam dota oynamaktan beynini yemiş beyler -
http://forum.donanimhaber.com/m_20807134/mpage_1/f_/key_//tm.htm#20807134
Konu başlığı yeter tecrübeye
Bu da taktiklerine bonus olsun elemanın
http://forum.donanimhaber.com/m_66290122/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66291051
-
quote:
Evet beyler artık sizi "bu kız beni seviyo mu sevmiyo mu?" zahmetinden kurtaracak bir çözüm yolu buldum. Uzun zaman ve her türünden kız aldı benden ama paylaşmaya değer bi çözümleme olduğunu düşünüyorum.
Tarih boyunca insanoğlu için lunaparklar her zaman büyülü bi ortam olmuştur ve bu büyülü ortama her insan hayatında sadece 3 tip insan türüyle gider: 1.'si aile-sülale üyeleri(anne,baba,abla,abi,kuzen) 2.'si: sevgililer, 3.'sü (ki bu sizi ilgilendiriyor) sevgili adayları. Arkadaşlar lunaparka gitmezler; çünkü arkadaşlar her yere gidebilir. İnsanın aklına lunapark gelmez, gelemez bu kadar bol seçenek arasında.(Geliyosa kıllanın kendinizden. Kız-erkek,kız-kız,erkek-erkek farketmez, başka işiniz mi yok allasen?) Heleki bide lunaparka gittiniz diyelim, dönmedolaba bindiğinizde kız size ten temasında bulunuyorsa (kabinin darlığından şikayet ederek sözünm ona ama işin aslı faydalanarak) ve alet tepeye doğru çıktığında canımlı cicimli konuşuyorsa (insani bişey, vücud adrenalin salgılarken kızlarda aynı zamanda östrojen'de salgılanırmış, ve böyece bastırılmış duygular yüz üstüne çıkarmış) kızı hooklamışsınız demektir rot açıp dismemberlayın.
Taktik çalışılıyor ; çünkü bugün 2. mısırdan sonra tav oldu kız. Nerde o eski uğraşmalar. :(
adam pudge beyler hemen trax getirin bi sliencelesinde hook mook atamasın terbiyesiz agaç arkasından çekiyor bide rot açıyo bak sen
-
Tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
aganim kasınca kızlar direk kuçağınıza atlıyormuş beyler -
bir kız hoşlandığını belli ettiği sürece siz keko değilseniz o kız sizindir bunlar boş iş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X