Şimdi Ara

'Benimle çıkar mısın?'a alternatif buldum beyler !!![GÜNCEL 31/10/2012]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler artık sizi "bu kız beni seviyo mu sevmiyo mu?" zahmetinden kurtaracak bir çözüm yolu buldum. Uzun zaman ve her türünden kız aldı benden ama paylaşmaya değer bi çözümleme olduğunu düşünüyorum.

Tarih boyunca insanoğlu için lunaparklar her zaman büyülü bi ortam olmuştur ve bu büyülü ortama her insan hayatında sadece 3 tip insan türüyle gider: 1.'si aile-sülale üyeleri(anne,baba,abla,abi,kuzen) 2.'si: sevgililer, 3.'sü (ki bu sizi ilgilendiriyor) sevgili adayları. Arkadaşlar lunaparka gitmezler; çünkü arkadaşlar her yere gidebilir. İnsanın aklına lunapark gelmez, gelemez bu kadar bol seçenek arasında.(Geliyosa kıllanın kendinizden. Kız-erkek,kız-kız,erkek-erkek farketmez, başka işiniz mi yok allasen?) Heleki bide lunaparka gittiniz diyelim, dönmedolaba bindiğinizde kız size ten temasında bulunuyorsa (kabinin darlığından şikayet ederek sözünm ona ama işin aslı faydalanarak) ve alet tepeye doğru çıktığında canımlı cicimli konuşuyorsa (insani bişey, vücud adrenalin salgılarken kızlarda aynı zamanda östrojen'de salgılanırmış, ve böyece bastırılmış duygular yüz üstüne çıkarmış) kızı hooklamışsınız demektir rot açıp dismemberlayın.

Taktik çalışılıyor ; çünkü bugün 2. mısırdan sonra tav oldu kız. Nerde o eski uğraşmalar. :(

• Şerrefsizim benim aklıma gelmişti
  • Aranan taze kan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum biz kızlı erkekli arkadaş grubuyla sürekli gidiyoruz lunaparka.
  • Serin açıklama bro.
  • Sen nerelerdeydin dostum ya. Gel hele bi soluklan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m for messi

Evet beyler artık sizi "bu kız beni seviyo mu sevmiyo mu?" zahmetinden kurtaracak bir çözüm yolu buldum. Uzun zaman ve her türünden kız aldı benden ama paylaşmaya değer bi çözümleme olduğunu düşünüyorum.

Tarih boyunca insanoğlu için lunaparklar her zaman büyülü bi ortam olmuştur ve bu büyülü ortama her insan hayatında sadece 3 tip insan türüyle gider: 1.'si aile-sülale üyeleri(anne,baba,abla,abi,kuzen) 2.'si: sevgililer, 3.'sü (ki bu sizi ilgilendiriyor) sevgili adayları. Arkadaşlar lunaparka gitmezler; çünkü arkadaşlar her yere gidebilir. İnsanın aklına lunapark gelmez, gelemez bu kadar bol seçenek arasında.(Geliyosa kıllanın kendinizden. Kız-erkek,kız-kız,erkek-erkek farketmez, başka işiniz mi yok allasen?) Heleki bide lunaparka gittiniz diyelim, dönmedolaba bindiğinizde kız size ten temasında bulunuyorsa (kabinin darlığından şikayet ederek sözünm ona ama işin aslı faydalanarak) ve alet tepeye doğru çıktığında canımlı cicimli konuşuyorsa (insani bişey, vücud adrenalin salgılarken kızlarda aynı zamanda östrojen'de salgılanırmış, ve böyece bastırılmış duygular yüz üstüne çıkarmış) kızı hooklamışsınız demektir rot açıp dismemberlayın.

Taktik çalışılıyor ; çünkü bugün 2. mısırdan sonra tav oldu kız. Nerde o eski uğraşmalar. :(

Vay anasını...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şerrefsizim hiç bişey anlamadım
  • kardeş kızda black king bar varsa ?
  • Bebe bilimsel araştırma yapmış beyler. Bu azimle yakında milli olur.
  • İyi tamam hersey guzelde daha yeni tanidigimiz ve samimiyetimiz fazla olmayan bi kizi lunaparka nasil goturecegiz onuda soylesen ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunapark yok
  • tv8 de şu an yarışma var ne duruyorsun katılsana oraya çok zekice bir fikir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Şerrefsizim hiç bişey anlamadım

Yeni nesili anlamak cok zor be kardes :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş ol dostum besmelesiz kalkanın o*uruğu sesli çıkar kız milleti bu sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Şerrefsizim hiç bişey anlamadım

+1 okurken tepkim şu oldu

/>
  • quote:

dönmedolaba bindiğinizde kız size ten temasında bulunuyorsa ve alet tepeye doğru çıktığında canımlı cicimli konuşuyorsa kızı hooklamışsınız demektir rot açıp dismemberlayın

'Benimle çıkar mısın?'a alternatif buldum beyler !!![GÜNCEL 31/10/2012]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 1 Kasım 2012; 0:15:50 >
  • ben lunaparkta doğmuşum
  • Allah belanı versin derler ya aynısı işte
  • rot açıp kendimi patlattım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.