Şimdi Ara

Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bölümünde fazla maaş skalası yok. Asgari verirler ancak. Makine ve inşaat gibi kısır bir bölümdesin, Türkiye'de geleceği çok kısıtlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam kesinlikle kod bilmekle olmuyor. Üniversitede bir kod yazardım. Dokunsan yıkılıcak. Günlerce uğraşırdım. Deneme yanılma yoluyla hem belleği şişirirdim hem de iş yükünü artırırdım bilgisayarın. Acaba hangi konuya yönelmeliyim nasıl kendimi 1 senede en azından bir başlangıç seviyesinde bir yazılımcı yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 125 kg 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam maaşında değilim gerçekten tecrübe olsun diye çalışıyorum. Grup liderim 15k maaş alıyor ben ise 7k maaş alıyorum fakat ömrümden ne kadar gidiyor bilmiyorum.Kesinlikle paradan daha kıymetli hayatım. İnsanın sevmediği işi yapması çok kötü birşeymiş. Ve ben strese artık çok doydum. Çalıştığım iş yeride şuan aşırı yoğun ve çok sıkıcı. İş bitse gün bitmiyor. Gün bitse iş bitmiyor. Lanet ediyorum. Umarım düzelicem. Düzelmem lazım. Ayrıca bugün 16 saat çalıştım. Yemek yedim uyuyacağım. Ve yarın tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resul414141 -- 25 Ocak 2022; 23:6:16 >
  • resul414141 R kullanıcısına yanıt

Benim bir ömür edecek param var ve sigortamı dışarıdan ödeyip, çalışmıyorum. Bu hayata bir kere geldim. Ben de YTÜ EHM'den 1.5 sene önce mezun oldum, iş verseler bile çalışmam. Her şeyi unuttum zaten.

=) sizin yerinizde olmak vardı. Ya hep gezerdim. Ya da saçma sapan işlere girer mutlu olurdum. İlk spor salonu açardım batırırdım. Sonra kendimi geliştirirdim. Bi startup felan kurardım. Batarsa batar, batmazsa da hem vucudum beynim dinç kalır. Ve asla uykumu bölmezdim.

• resul414141 R kullanıcısına yanıt

Ben iş falan açmam kesinlikle. Batırırım çünkü. Ben garanticiyim. Ben vize alabildiğim her yeri gezer, her yemeği yerim. Banka hesabında duran paranın miktarı vize almayı kolaylaştırıyor. :) Bunun dışında uyumayı çok seviyorum. İstediğim saatte uyuyorum. Binlerce dolarlık kulaklıklarım var, sistemlerim var. Daha ne olsun? :)

Hocam nasip olur mu be.

• Madem ders çalışmakta iyisin kpss çalış memur ol veya öğretim görevlisi ol reis

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    İyiydim hocam ama bitti yani içimde yemin ederim zerre bilim aşkı o su bu su kalmadı. Bu hale beni ne getirdi bilmiyorum. Sanki durmadan bayır yukarı koşmuş gibi hissediyorum. Ciğerlerim şişmiş gibi. Hayattan çok erken usandım. Kafam rahat olsun istiyorum. Bunu gerçekten çok istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.