Yedek Subay, AstSubay sınıflandırma değişimi
Merhabalar sayın arkadaşlar doğru forumda mıyım? Bilmiyorum (Eğer doğru değilse beni yönlendirirseniz sevinirim...). Arkadaşlar benim 2 yıl önce üniversitem bitti, mezun oldum. Üniversite sonrası hemen tecili bozdum. Muayene mi oldum ve hizmet tercihi mi yaptım. Sonra bir iş teklifi geldi ve yeni mezun olduğum için kaçırmamak istedim. Tekrar askerliğimi tecil ettirdim. Şuan Mezun/TerkErteli olarak gözüküyor. Temmuz 14'te tecilim bitiyor ve Kasım celbinde askere gidiyormuşum. Ben 2021 yılında yedek subaylık ve astsubaylık istemiyordum fakat işten çıkarıldım ve artık bunlar benim için mantıklı bir hale geldi. Şuan istiyorum. Eskiden E-devlet üzerinden bunları istediğimiz gibi güncelleyebiliyorduk artık öyle bir seçenek bende çıkmıyor. Askerlik şubesi sınıflandırman yapılmış burdan dönülmez dedi. Bu doğru mu böyle birşey nasıl olabiliyor ?.2021 yılında yapmış olduğum hizmet tercihi bugunümü etkiledi. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Açıkcası askerlik şubesinde ki personeller benimle hiç ilgilenmedi. Bu konuda yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim. Saygılarımla
Biyomedikal mühendisliğinden, yazılımcılığa
|
Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Merhabalar, Ben Resul, 98 doğumluyum. Biyomedikal mühendisiyim. Karabük Üniversitesinden bölüm birincisi olarak mezun oldum. Ayrıca Lisemden üçüncülükle mezun oldum. Üniversite hazırlık yılında 3 kurda birinci oldum. Lise hayatım dahil olmak üzere bu yaşıma kadar çok stresli günler geçirdim. Hayatım bu zamana kadar böyle geçti. Artık böyle geçsin istemiyorum. Aileme çok bağlı biriyim. Üç aydır, İzmir'de ailemden uzakta plastik sarf malzeme ve cihaz örtüleri üreten bir medikal firma da ARGE mühendisi olarak çalışıyorum. Tecrübesiz olduğum için şuan günlerim çok zor geçiyor. Bana hiçbir şey öğretmediler. Üniversitem hiç beklediğim gibi geçmedi. Lisedeki sınav stresimden bıkmıştım. Üniversitede hiç ders çalışmayacaktım. Stresli günlerim üniversitede de devam etti. İş hayatımın daha stressiz olmasını beklerken daha da yoğun stresli bir çalışmanın içerisinde buldum kendimi. Öyle bir stresli ortam düşünün ki, ofis içerisinde herkes koşturuyor ve yoğun oflama sesleri içerisinde yaşıyoruz. İşe gitmek istemiyorum. Gerçekten istemiyorum. Staj yaptığım dönemde hastanede çalışmıştım ve orada çok rahat ve değerli hissediyordum kendimi. Şuan hastanede çalışmak istiyorum. Ama hiç tecrübem yok, ve şuan beni kimse işe almaz diye düşünüyorum. Eğer ARGE de çalışmaya devam edersem çok stresli günlerim olacak ama param olacak, yurt dışına yılda bir iki kere çıkabileceğim ve Büyük ihtimalle daha erken öleceğim. Öbür türlü hastanede bir işe girersem daha sakin bir hayatım olur tek düze hayatım olur daha az para kazanırım. Daha mutlu olacağıma inanıyorum. Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Benim gibi düşünen, hayatı düzelen var mı? Her türlü akla ihtiyacım var. Teşekkür ederim
Yavaş Yavaş Gerçekleşmeye Başladı Korktuğum(Kolonkanseri) )
|
Apandisit ameliyatı sonrası enfeksiyon
|
Ehliyet Sınavında Park
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.620 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic