Merhabalar sayın arkadaşlar doğru forumda mıyım? Bilmiyorum (Eğer doğru değilse beni yönlendirirseniz sevinirim...). Arkadaşlar benim 2 yıl önce üniversitem bitti, mezun oldum. Üniversite sonrası hemen tecili bozdum. Muayene mi oldum ve hizmet tercihi mi yaptım. Sonra bir iş teklifi geldi ve yeni mezun olduğum için kaçırmamak istedim. Tekrar askerliğimi tecil ettirdim. Şuan Mezun/TerkErteli olarak gözüküyor. Temmuz 14'te tecilim bitiyor ve Kasım celbinde askere gidiyormuşum. Ben 2021 yılında yedek subaylık ve astsubaylık istemiyordum fakat işten çıkarıldım ve artık bunlar benim için mantıklı bir hale geldi. Şuan istiyorum. Eskiden E-devlet üzerinden bunları istediğimiz gibi güncelleyebiliyorduk artık öyle bir seçenek bende çıkmıyor. Askerlik şubesi sınıflandırman yapılmış burdan dönülmez dedi. Bu doğru mu böyle birşey nasıl olabiliyor ?.2021 yılında yapmış olduğum hizmet tercihi bugunümü etkiledi. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Açıkcası askerlik şubesinde ki personeller benimle hiç ilgilenmedi. Bu konuda yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim. Saygılarımla |
Bildirim