Şimdi Ara

Benjamin Bj-1100 hd Turksat 4A Uydu arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldığım Bj-1100 hd modeli uydu cihazının listesi hazır gelmedi.. Kanal bulmakta biraz sıkıntı çektim. Çözümü bulunca burada paylaşıyorum.
    Biraz farklı bir araması varmış.

Menü - Kanal aranıyor - Anten Ayarlarına girip

Solda ki uydu listesinden Turksat 2A-3A'nın üzerine gelip frekans ayarlamak için kumanda dan sat tuşuna basıyoruz..

Sinyal değerlerini giriyoruz 11844 - Symbol 02222 V şeklinde

Sonra Ara tuşuna (kumanda daki mavi tuş) a basıyoruz. Açılan menüdeki varsayılan'ı ağ aramaya getiriyoruz.. Ve ara tuşuna tekrar basıyoruz.

Kanal arama başlıyor.

Kolay gelsin.

(Cihaz fena değil.. Firma çok amatör. Tavsiye etmem)
     Benjamin Bj-1100 hd Turksat 4A Uydu arama Benjamin Bj-1100 hd Turksat 4A Uydu arama Benjamin Bj-1100 hd Turksat 4A Uydu arama Benjamin Bj-1100 hd Turksat 4A Uydu arama Benjamin Bj-1100 hd Turksat 4A Uydu arama

• Bu uydudan bende de var da diskten izlediğim filmlerde alt yazıyı açamadım bir türlü. Kumanda da alt yazı düğmesi de var üstelik. Off yazıyor kalıyor.. Açan varsa yazsın lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    tüm receiver ve media oynatıcılar için durum aynıdır, izlemek istediğin film ile altyazının isimleri aynı olduktan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan izlemen gerekir. Altyazı dili veya fontları destekleyememe gibi sıkıntı yaşayabilirsin ama o ayrı konu...

Örneğin;
    film adı: godzilla.avi
    altyazı adı: godzilla.srt

şeklinde olursa çalışacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.