Şimdi Ara

BenQ DC P500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dijital bir makina alacamda araştırdım biraz da BenQ DC P500 hosuma gitti

http://www.letsgodigital.com.tr/tr/camera/specification/1108/show.html

fiyatı 600 ytl 10 taksit ne önerirsiniz arkadaşlar

• Selam bu model BenQ nun yarı profesyonel olan bir modeli.Makro çekimde oldukça başarılı.512 sd kart hediyesi yanında, IFSAK dan 1 günlük seminer hediyesi de var.
  • bence alınmaz...irençtir
  • neden?Ben E520 modelini kullanıyorum gayet memnunum.Bir arkadaşımda P500 var elinden düşürmüyor.
    digital kamera alırken tercihleriniz bütçenize,kameradan beklentinize göre değişir.Tabiki esas olan en uygun bütçeye en iyi performans...
  • 600 milyona alınan bir canon,nikon,sony,panasonic tarzı bir makine benq'nun bu modelini tokat tiryakisi yapar
    Siz memnun olabilirsiniz belkide fazla amatör olduğunuzdan olabilir mi???
  • Bir önceki mesajımda beklentiye göre değişir demiştim zaten.Evet amatörüm ve amatör olarak da kameramdan memnunum.Büyüyünce sizin tavsiyelerinizi dinlerim...Ama o zamana kadar BenQ da daha profesyonel kameralar üretebilir tabi...
  • p500, pentax lens ve sistemi kullanıyor, 5x optik zoom olan rakip ürünlerden de fiyatı uygun.
    ama bu ayki chip dergisinde 300$'ın altındaki makinalarda benq c800 birinci, 300$'dan pahalı makinalarda p500 ve x600 modellerinin sıralaması pek iyi değil.
    profesyonel olan zaten SLR makina alır (bende nikon var) bunlar cepte taşımak için, profesyonellik konuşmak lüzumsuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @qnb;
    bence siz bir hata yapmışsınız ve aynı hatayı başka birinin tekrarlaması pek doğru olmaz.
    @rogerwilco
    pentax lens kullanması bir şey ifade etmez;hpde kullanıyordu bence son derece berbat..pentaxın sadece dslr tipi makineleri iyi..
    Siz Chip dergisini baz alarak karar verirseniz büyük bir yanılgıya düşersiniz.Chip dergisinin beş para etmez bir dergi olduğunu unutmayınız
  • hp benq we chipin 5 para etmediğini öğrendik saol dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.