fiyatı 600 ytl 10 taksit ne önerirsiniz arkadaşlar
Selam bu model BenQ nun yarı profesyonel olan bir modeli.Makro çekimde oldukça başarılı.512 sd kart hediyesi yanında, IFSAK dan 1 günlük seminer hediyesi de var.
bence alınmaz...irençtir
neden?Ben E520 modelini kullanıyorum gayet memnunum.Bir arkadaşımda P500 var elinden düşürmüyor. digital kamera alırken tercihleriniz bütçenize,kameradan beklentinize göre değişir.Tabiki esas olan en uygun bütçeye en iyi performans...
600 milyona alınan bir canon,nikon,sony,panasonic tarzı bir makine benq'nun bu modelini tokat tiryakisi yapar Siz memnun olabilirsiniz belkide fazla amatör olduğunuzdan olabilir mi???
Bir önceki mesajımda beklentiye göre değişir demiştim zaten.Evet amatörüm ve amatör olarak da kameramdan memnunum.Büyüyünce sizin tavsiyelerinizi dinlerim...Ama o zamana kadar BenQ da daha profesyonel kameralar üretebilir tabi...
p500, pentax lens ve sistemi kullanıyor, 5x optik zoom olan rakip ürünlerden de fiyatı uygun. ama bu ayki chip dergisinde 300$'ın altındaki makinalarda benq c800 birinci, 300$'dan pahalı makinalarda p500 ve x600 modellerinin sıralaması pek iyi değil. profesyonel olan zaten SLR makina alır (bende nikon var) bunlar cepte taşımak için, profesyonellik konuşmak lüzumsuz.
@qnb; bence siz bir hata yapmışsınız ve aynı hatayı başka birinin tekrarlaması pek doğru olmaz. @rogerwilco pentax lens kullanması bir şey ifade etmez;hpde kullanıyordu bence son derece berbat..pentaxın sadece dslr tipi makineleri iyi.. Siz Chip dergisini baz alarak karar verirseniz büyük bir yanılgıya düşersiniz.Chip dergisinin beş para etmez bir dergi olduğunu unutmayınız
hp benq we chipin 5 para etmediğini öğrendik saol dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme